![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsyanım...
İsyanım, kalbimin ezilen parçalarının üstünü örtüp, sessizce susmak oldu sadece... belki güneşli bir gün daha vardı ama ben bunu hiçbir zaman göremedim! Kırılan aynaların parçalarından topladım Yüreğimin asla bir araya gelemeyecek olan Sessiz umutlarını... Sessizce susmak oldu sadece karşında Yaptıklarım Acı çeken yüreğimin Ağladığını sana gösterememek oldu En büyük mutluluğum... İsyanım, Kalbimin ezilen parçalarını hiçbir zaman gösterememek oldu. Gurur mu dersin Yoksa aptallık mı? Belki sadece korkaklıktır! Ama Şefkat isterdim sadece... Bazen bir çiçek, Bazen bir anne şefkati... Belki de isyanım Zindanlarda kilitli kalan Gerçeklerde... Hayallerle yaşamamdı belki de Yüreğime en büyük acıyı çektiren! Mutluluğu hep hayallerdeki Yüzüyle görmek istememdi... İsyanım, Şu küçük yüreğime Bu kadar acıyı yükleyen Hayata... İsyan mı? Tek yaptığım,sessizce Susmak oldu sadece.... 04.09.2002 10:05 böcek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzlerlmi bıraktım tırnaklarımla...
İzlerlmi bıraktım tırnaklarımla Kahpe *******in derin çığlıklarına! Yalnızlığın tek başına olmak olduğunu anladım. Hak verdim akvaryumdaki balığıma. Yalnızlığın, Ölümün öbür adı olduğunu anladım… Ve insanların neden ölmekten korktuğunu, Ve insanların neden yalnız öldüğünü, Ve ölülerin neden yalnız olduğunu… İzlerimi bıraktım tırnaklarımla, Kahpe gecenin derin çığlıklarına… 22.06.2002 cumartesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahve Telvesinde Kaybolanlar...
KAHVE TELVESİNDE KAYBOLANLAR… Acı bir kahvenin koyu telvesi gibi Çöktü içime yalandan ayrılık… Acı bir kahvenin koyu telvesi gibi Çöktü içime gidişinin arkasından bakakaldığım Yolların ağır ziftli kokusu.. Gidişin bu kez gerçekti biliyorum… Bir falcıdan dinledim, Koyu kahve telvesinin içinden çıkan Yalandan olmayan ayrılığını…. Gidişin bu kez sondu, Dönmeyecektin artık biliyorum ki Her sırasında bir ilmek attığımız, İki ters bir düz ördüğümüz, Örümcek ağlarını andıran hayatın, Söküldüğünü söyledi falcı kadın… Koyu kahve telvesinin, Koyu renkli ağırlığının altında kalan Gerçek gidişini söyledi… Yalanda olmayan ayrılığınla Gidişin bu kez sondu… 04.11.2005 01:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kale devirimi....
Bir silah sesiyle bölündü Gecenin en matem sessizliği…. Kim vurulmuştu? Kim düşmüştü umudunun Habersizce ördüğü örümcek ağlarına…. …….. …….Öğrendik nice sonra….. Bir kale devrilmişti…. Bir çığlığın, Bir özgürlüğün, Bir yaşamın kalesi…. Bir silah sesi devirdi,adice Vurulan Kahpe bir gecenin yırtık yüzüydü sadece… Delindi gökyüzü, Delindi, Göğün bu kaderini hazırlayan utanmaz yüzü….. Ve bir kale devrildi Alçak bir silah sesiyle… Ve özgür bir yaşam devrildi, Sessizce ve Sessizce……… 14.08.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Çanağı...
Gökyüzü mavi idi… Birden gözlerin gibi simsiyah oldu. Göğün simsiyah gözlerinden, Birkaç damla derken Sicim gibi kan aktı…. Ellerimi uzattım yağan yağmura Ellerim kıpkırmızı oldu…. Sonra göğün gözleri kızardı, Ağlamaktan kan çanağı oldu… Ellerim kırmızıydı. Nereye sürdüysem kızardı. Gözlerime sürdüm, Kan çanağı bir çift bakış… En sevdiğim insanları boyadım önce, Sonra kalplerini, Hepsi, Hepsi, Gök gözler gibi kan çanağı… 28.05.2005 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapansın Ruhunun Gözleri...
Kapat gözlerini, Duymasın ruhun… Uzat ellerini Avuçlarında kusurum_______ Örümcek ağlarına son zerrelerini bıraktığım Kinim, Kızmayacağım Yemin ederim… Gidişin_______ Canımı acıtır, Kalışın Peygamber sabrımı biler… __________ Kapat gözlerini, Nefesimi hissetsin ruhum… Mavi bir çiçek kokusu sarsın bedenini, Yeşil yapraklar elbisen olsun…. Çıplak kalmasın duyguların, Sakın___ Üşütürsün…. Tutmaz burnu gözyaşlarının, Hem çekersin, Hem ağlarsın… Boşver, Allah çektirip ağlatmasın…. Yaşamın mübah olsun bana, Ölümün kısmet… Kıyamet günü de gelsen, Ayaklarımı terk et______ __________ Kapat gözlerini, Görmesin ruhun Azrailin gece karanlık kıyafetini… Korkutur yüce sevgini Ve Seni…….. __________ Bir başakla doğurur anan bebesini, Bir orakla alır yaradan nefesini…. 28.10.2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Kediler
Kara Kediler... Ya ben mutlu olmayı bilemedim, Bu koskoca dünyada! Ya da hep mutsuzluklar ağına düştüm Örümcekler firarda... Umutsuz savaştım hep Hep bir kanadı kırık, Hep tek tabanca... Ya ben mutlu olmayı bilemedim Bu daracık hayatta! Ya da bu daracık sokaklar vurdu beni, Bu daracık sokaklardaki, Kara kediler... 27.9.2002 00:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanfil Yası..........
Kızıl bir karanfildi Gülümsemeye çalıştığında Acı ile dudağının kenarından akan sıcaklık……. Tanıdık bir şehrin Bilinmeyen sokaklarında kalmıştı Umutlarının son katreleri…….. Açlığı, beynine ağlar örmüştü Düşüncelerinin saplantılarıyla……. Ve artık Ayaklarının üzerinde duramayacak kadar yorgun, Adım atamayacak kadar korkak, Ve yaşayamayacak kadar da ümitsizdi, Gelecek günlerin getireceklerinden……….. Geride bıraktığı güzelliklere el sallamıştı Gözündeki bir damla çiğ ile……. Hayatın bitirdiği, Ama yüreğinde bitiremedikleriyle Hırçın dalgalar misali Sahilleri tokatlıyor gibiydi…….. Hırsını alamadığı her bir vuruşta Bir sonrakine daha çok sinirleniyordu…….. Ağzından köpükler çıkıyordu sanki Kayalara vurduğu her seferde……. Aslında masumiyetine kızıyordu, Hayattan her yediği darbede…….. Kızıl bir karanfildi, Gülümsemeye çalıştığında Acı ile dudağının kenarından akan sıcaklık….. Hayat bu, Yalnızlığında insanı tek seferde yutan bir bataklık……… 10.04.06 02:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karmaşık bir Veda...
Bu kez ben, Bu kez ben olacağım veda eden… Geriye dönüp Arkama bakmayacağım… Geride bıraktığım kocaman bir sevgiyi Yağmurun,kalbimdeki izleri sildiği gibi Sileceğim… İçimdeki dağların doruklarını andıran Üşümüş sevdamı Yerle bir edeceğim.! ! ! Bu kez ben olacağım veda eden… Savuracağım, Son kez yaktığım yüreğimin küllerini okyanuslara… Tekrar bir araya gelip kor olmasın diye, Islatacağım mavi derin sularda… Bu kez ben olacağım, Sonlanan bir hayat için gözyaşı dökmeyen… Ağlamadan ayakta dimdik duracağım… Durduğum yere kadar… İçim parçalanıp, Göz yaşlarım içime akıp bir asit gibi yakarken, Kalbim aritmik çalışıp,teklemeye yüz tutmuşken, Boş bakarken insanlara ve hayata, Bu kez ben olacağım veda eden Sadece ben…. 31.10.05 02:40 KDH, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasımpatıyla Bin A-sır...
KASIMPATIYLA BİN A_SIR! ! ! Bu gün hayatımdan bir asır geçti… Bakamadım arkasından, Ne kısa bir an, Ne de kısa bir zaman… Kısa bir anda açtı içimdeki kasımpatılar… Ve kısa bir zamanda dökülüverdi yaprakları… Nedendir bilinmez aslında Dökülmez kasımpatıların yaprakları! ! ! Ne kısa bir anda açıverirler Nede kısa bir anda ölüverirler… Bakamadım arkasından İçimden dökülen duygu yapraklarının! ! ! Solmamıştı henüz, Sararmamıştı dalları… Sulamamıştım sadece Aylarca ve bin günlerce… Ne kısa bir anda açıverdiler! ! ! ! Nede? ? ? Kısa bir anda ölüverdiler biliyorum… Bugün hayatımdan bin a_sır geçti… Bakakaldım arkasından Kısa bir an, Kısa bir zaman… 09.11.2005 00:34 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|