![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İpi Kopmuş Uçurtma Gibiyim...
İpi kopmuş uçurtma gibiyim.. Ne özgürlük umurumda Ne de görme özürlü rüzgar... Şimdi nereye kadar uçarım kimbilir Nerde hangi tele Yada hangi ağaca takılırım... Bir yana kuyruğum sarkar Diğer yanda kalan iplerim... Bakıp durma sende Yılışık güneş! Dosdoğru olsaydın geçmişinde Böyle yanmazdın şimdi Durduğun yerde... Kuşlar nazar değdi.. Bir ipim Ve ucunda tutan Bir sahibim Budur uçabilme sebebim... Süzülüşümü çekemediler Görmediğim şeyin Hayalini bile kuramazken ben... Yıldızlar kadar çok kanatlarıyla Gölgelerini kovalarken... Kopmayan iplere bağlı özgürlüğüm... Salıverildiğim kadar gidebildiğim... Bağlı olduğum kadar sevebildiğim... İşte bu Çaresizliğim benim... Simurg_b Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsteyince Küller De Yanar
Yaralı köstebekler Döner içimde Ateşsiz duman arar Son yangından kalan Gönlümde Eliften medet umar Karıncalar temizler Külleri Ve yılanlar uyanır Örümcekler adres sorar Gece gelir yeniden Her yana karanlık dolar Ben ise yalnız Bir kıvılcım Beklerim Bilirim isteyince Küller de yanar... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabul Etmekten Bıkma...
Kabul etmekten bıktığın Bu zincirler Halka halka Her biri Sormadan verdiğin Bir can Senin parçan Vazgeçilmezin Her yandan Çıkamadığın Bu sevgili zindan Ya da bilemediğin Dualarla melekler Gelen maveradan Seninle doğan Neden peki bu hasret Yalnızlığa uzanan Ve geldiğinde seni boğan Çok mu zor hayat Ağır mı yük İncelince taşıdığından Haberi var mı Zincirlerin ağırlığından Yaratılan bir kadın Ve kovulan Adam’dan... Sende bıkma artık Şimdi yaşamadan... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderin Çizgisini Çekiverseydim...
Yağmursuz kış günü gibi Soğuk umutlarım Yokluğunda Alışamadım yalnızlığa canım Kanı çekilmiş yara gibi Ne kapanıyor Ne acı veriyor Bir boşluk sadece Sonsuzluk ölümle Bir anlam bulur ya Yalnız hissedince Seni düşünmek de öyle Elinde olsaydı da Gitmeseydin Ya da bırakamasaydım Sınırında olduğum Kaderin çizgisini çekiverseydim... Gel diyorsun Beni çağırıyorsun karanlıktan Kayan yıldızlar Kokunu getiriyor dünyama Sen kokuyor tüm fesleğenler Tek kelime etmiyorum Kendime bile İsyan damarlarım kurur diye. Sabrı öğrenemedim canım Kaç kez niyetlendim Bir adımcık yer dedim Hadi gidelim canım dedim Ama olmadı Tüm kainatın çığlığını duydum da Sana istemeden gelen Ben çağırınca gelmedi... Gelirse gecikmem ama Tam sınırda bekliyorum... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kamburlu Bahçenin Gülleri
Kamburlu Bahçenin Gülleri Kamburlu bahçenin gülleri kazandı barışı Hakedişini alan yarmagülün elmaları birde Topal uçurtmaların yaygaraları rahatsız etti güneşi Sümüklü bulutlar çamura buladı rüzgarın eteklerini Kişneye kişneye tıraş oldu gardropp beygirleri Nalcılar ortopedik mıhlar çaktılar yerin tırnaklarına Yarım kaldı hayatlar yılan derisi para keselerinde Anaların kızlık soyadları verildi kar’a yağacağı damı şaşırmasın diye Sulu dumanın sesi karın gurultuları eşliğinde sunuldu En köstence merdaneler en baş köşelere kuruldu Külüstür şadırvanlarda kanlı deliler vuruldu Kafası bozuk hecelerden psikopat cümleler uyduruldu Dolu deliler bir buse ile sarmaş dolaşken bacılar Da isi yoktu büyümekte olan bücürükler kervanında Dizgin vurdum din-le-ne-meyenlere hain oldum ******* boyu Asılsıl ironiler kına aradı yarım elma gönül alma Kiminin dişinin oyuğuna bile yetmedi yetişemediği dost arkadaş kurbanı Kimi saç tellerini sattı tırnak ipi niyetine Gülümsedim sevgilimin göğsündeki kirli kitleler için İç çamaşırı renginde takımlar taktım kurdelemin ucuna Ölülere gittim ölüme üşüştü bal arılarının kralları Soyundum arındım balıklar yedi sedeflerimi Nazikti ağızları ama bir buse verir gibi ısırıkları Başucumda çeyiz sandığı yazdım gördüğüm tüm fişlere Bu zamanda iyi geliyormuş çürümüş etleş dişlere Gıpta ile kıskandım ‘zor dostum’un postunu Ojeli ellerimle kına yaktım dik tuttuğum kuyruğuma Merak edip durdum kimin nerde ne yostuğunu HEEEEEEYYYY! Sende kimsin diye bağırdı biri sıradan Sıradan ayrılma gel ama hep sıradan BAĞIRMAAAA! Diye bağırdım bende buradan... Sen o sıradan amma... Ben hep bambaşka bir SIRADAN... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlıkta saklı ışıltı...
Karanlıkta saklı ışıltı... Karanlıkta saklı ışıltıyı görmüyor gözlerin... Geçen gün mü karartmış gönlünü... Güneşe mi meftun korkuların mı var... Ruhunda gizli bahçeler başka bahar geliyor... Harekesiz hayatın sesimi zaman çığlık mı... Ölümü korkutan başka gerçek hayat var mı... Özlemin gerçek bir masal mıydı düşün... Aşkımı buldun yine gülüp gidiyor musun... Benimle konuşunca söz dinlemez mi yüreciğin.. Birkez daha tutuşmaz mı küller yanmaz mı... Bir çift eski ölüm yeni bir hayat etmez mi... Seni çok seviyorum desem ölüm beni affetmez mi... Bende seni desen geçen günler geçmez mi... Anlamsız kıyametler mi koptu ruhunda... Arştan gelen emirmi hayatım benim mi... Yağmur mu yağan erimiş demir mi... Karanlıkta saklı ışıltıyı görmüyor gözlerin... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kararsız Savaşlarımı Sana Verdim
Kararsız savaşlarımı Sana verdim Yaralı Yenilgi yenilgi üstüne Bakışlarım Üşür gözlerim rüzgarda Kapalı İçimde Kalan sıcaklığı ararım İnanılmaz olunca Mucizeler İyilikler görülmez Miraca çıkar da hatıralarım Geçilen kapıları ben sayarım Her ölümde Küçülür yeryüzü İlk kez Beyaz kefene sarılır Yürek yürek üstüne atarım Bir anda geçti zaman Şimdilerde ben Gölgemle savaşım Doğacak güneşi sende ararım Tek şahidim Yanan gözlerim Kendi içime bakarım Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kefenden Papyon Dikmiş Deliyim...
Güneş herşeyin tam tepesinde... Ama yinede sündü gölgeler Yan çevirerek rüyaları Kurutulmuş hayaller Asıldı mezar taşlarında İki dünya arasında Verilen sözler Günaha çağırdı dudakları Çekilen tetiklerin namlusu Ben miyim yanan kurşunlar Sen de mi şeytanın Doldurduğu yürekler... Sese hayat veren anlam nerde Can veren ruhla mı gitti? Umuda... Hayallerin peşinden mi... Ya mecburiyet ateşi Suyu mu yaktı kül için... Asılan yüzün derdine Bir mum yaksam Kesilen sevda fidanlarının ardından... Can suyu versem şeytan fısıltılarına Hayır! Canlılar yatsın mezara... Namazını ölüler kılsın... Güneş insin tepeden Rüyalar Sizde dönün eskiye Gölde uzatmasın artık... Ve gölge etmesin Yok olmak içten bile değil Sıradan çıkmak da Kefenden papyon dikmiş deliyim Çok yakınım şah damarıma... Simurg_b Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelebek mi Sırtındaki Kanat mı
İnciler çıkardım hayalimden Kelebek kanatlı Zincirler yaptım Kısalttım hayatımı Üç günlük dünya Seni de Kattım içine Yar demeden Utanmadım Sattım hayalimi Umudum üstüne verdim Kaç kuruş eder Üç günlük hayal dünya Koca bir hayat mı Kelebek mi Sırtındaki kanat mı Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendi Hayatını Oynuyorsun...
Kendi hayatını oynuyorsun Dublör gibi davranma Film gibi değil mi? Asıl oyuncusu sen... Figüranlar bile Kendi hayatını çekiyor Herkes herşeyi biliyor Bir sen Kandırmıyorsun kendini... Bu sette Herşeyi sen mi yapıyorsun Yazdıklarını mı yönetiyorsun Yönetirken mi yazıyorsun Hangi sahneyi çıkarmalı Montajda... Yeniden çekilmesi gereken var mı... Seyirci içinmi bu film Amaç sanat mı... İlk sahneyi yeniden alalım mı Evet evet doğarken ağlama! .. Bu olmamış... Anam gülümsüyor Ben ağlarken Son sahne de tam tersi Geldiğim yere dönerken ben Gülümsüyorum ama Anam ağlıyor... Benimle hayattan İntikam mı alıyor... Bu sahneyi ben yazmadım ama Yoksa senaryoyu başka biri mi yazıyor... Hepsi bir günde mi olup bitiyor... Boşver sen herkes kendi filmini çekiyor... Juriye verip öyle gidiyor... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|