![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kocav Vakfı
Amblemi kalem hilal mavi siyah tonları Amacı Türk gençliği yetiştirmek onları Kalem ilim demektir bilgi kalemle olur Hilal Müslümanlıktır bayrakta mana bulur Açsak kültür ocağı kısacası Kocav’dır Türk gençliği bir avcı kültürü ona avdır Ava çıkan av yapar hedefinde ne varsa Bu vakıfta Türklük var kişi kültür ararsa Türk kültürü dergisi piyasaya sürülür Konferanslar, paneller, sohbetler yürütülür Birlik, dirlik konusu açık seçik işlenir Bütün etkinliklere millet davet edilir Denir ki öğrenciler ülkemizi yüceltsin İlmi bilgi üreten münevverler yetişsin Bu amaçla burs verir fakülteli gençlere Ulaşılmak istenir özlenilen o yere Başarı öyküleri gençlere kamçı yapar Divan sohbetlerinden her şahıs hisse kapar Amaç yüce milleti daha da yüceltmektir İşte bunların tümü Kocav Vakfı demektir Niğmetullah UÇAR Antalya 05.03.2007 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kot Allah Diyor
Levis marka kotu inceleyince Derinden bakınca görülecektir Büyüteç koyarak genişletince Çizgiler resime dönüşecektir Namazda saf tutan binlerce insan Yan yana gelerek sıralanmışlar Mavi renkle kaplı geniş bir alan Beyaz cübbe giyip sarık sarmışlar Secdeden kalkmışlar oturuyorlar Namaz kılıyorlar çok açık belli Anlayacaklara ders veriyorlar İnsana anlatır eşyanın hali Allah kullarını ayetleriyle Ders alsınlar diye ikaz ediyor Kumaşın içinde desenleriyle En büyük hakikat namazdır diyor Kumaş parçasının çizgilerine Cemaatle namaz kılın buyurmuş Hala inanmazsak delillerine Belki son ikazdır bu son oturuş Niğmetullah UÇAR Antalya 09.03.2007 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtulur Vatan
Toprağı yurt yapar akıtılan kan Bu yüce millete feda olsun can Köy basan eşkıya olamaz insan Haine vurmakla kurtulur vatan Bu millet bağrında hain istemez Kutsaldır toprağım düşman giremez Kötü emelliler serbest gezemez Birliği kurmakla kurtulur vatan Milletim doldurdu tüm meydanları Pkk bitecek aldı kararı Vardır karakışın bir de baharı Kararlı olmakla kurtulur vatan Vatan için edip başını feda Şehit toprak olup yatmaz mezarda Manevi mertebe en yukarıda Sarsılmaz imanla kurtulur vatan Mehmedim düşmana karşı duracak Bu güzel topraklar vatan olacak Ay yıldız göklerde dalgalanacak Azimle inançla kurtulur vatan Bir şehide on bin pkk lı az Tamamıyla bile kıyaslanamaz Hainin yaptığı yanına kalmaz Hepsini, kırmakla kurtulur vatan Ey şanlı şehidim en büyük sensin Hep hayal ettiğin mertebedesin Yine aramızda gönüllerdesin Yiğit canlarıyla kurtulur vatan Vatan için cihat edecek yiğit Uğrunda can verip olursa şehit Kahraman askerdir şenli mücahit Şehit kanlarıyla kurtulur vatan Niğmetullah UÇAR Korkuteli 11.01.1994 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küsüf Namazı
Elde isli camlar, şeritler, gözlük Ay güneş altına yaklaşıyordu Güneş siyahlaştı hayretle gördük Yavaş yavaş hava kararıyordu Bugün öğle vakti manzara güzel İnsanlar sokakta gözlem yapardı Güneş ışığına ay oldu engel Gökyüzüne baktık yıldızlar vardı Elli dört yıl önce gerçekleşmişti Gökyüzü olayı aynı şekilde Gençler bu olayı hiç görmemişti Görenler bir daha görmez belki de Kimi merakından göklere baktı Bazıları gidip namaza durdu Düşünen kudreti anlayacaktı Yaratıcı bize gösteriyordu Güneş tutulunca küsuf namazı Vakti olduğundan kılınmalıdır Dua ile olur kulun niyazı Huzurunda eller açılmalıdır Dilerse güneşi karartıverir Kulun gücü yetmez çaresiz kalır Bu olay belki de bunu gösterir Düşünen bundan çok mana çıkarır Niğmetullah UÇAR Antalya 29.03.2006 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mal Alımı 21 F
Dinleyin ben size bir anlatayım Yanlış diyorsanız bağırın bana Yirmi bir F nasıl onu yazayım Belki hizmet olur güzel vatana Mal alımı için karar verilir Karar defterine yazmamız lazım Müşteri aranır teklifler gelir Yaklaşık maliyet hesaplayalım Komisyon oluşur beş kişi ile Onay belgesini imzalatırız Belge hazırlarken yapmadan hile Önce yapılandan örnek alırız Teknik şartnamede ürün evsafı Her cins için ayrı belirleniyor Kalmaması için eksik tarafı Hazırlayan fazla dikkat ediyor İdari şartname alış şeklini Teferruatıyla yapıyor tespit Para birimini yazı dilini Gösteren belgenin adındadır tip Tip sözleşmeye de ekleme yapıp Boş taslak olarak eklenmelidir Dosyaya eksiksiz hepsini takıp Müşteri eline verilmelidir Teklif mektubuna mal çeşitleri Eklenerek miktar belirlenmeli Müşteriye denir ihale yeri Bütün şartlarını onlar bilmeli Para karşılığı dosya satarak Müşteriden gelen teklif beklenir Söylenilen günde toplanılarak Komisyon ucuza kararı verir Yine tutanaklar yine belgeler İhale kanunu tam uygulansın Kurum tüm bunlarla nasıl kar eder Ben inanmıyorum eller inansın Devlet, memuruna güvenmiyorsa Belgeyle yolsuzluk engellenemez Karlılık kalite isteniyorsa Şekline bakarak tamam denemez Niğmetullah belki kusurludur da Vatanını sever hain değildir Hizmet etmek ister bu güzel yurda Akla kapı açar belki düzelir Niğmetullah UÇAR Antalya 02.06.2006 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet Akif'im
Değmesin mabede namahrem eli Ezan şahadeti dinin temeli Ebedi yurdumda hep inlemeli Diyordun yaşarken MEHMET AKİF’im Ezan okunuyor inliyor ama Namahremler girdi güzel yurduma Ne oldu ki böyle asil topluma Baş eğildi dikken MEHMET AKİF’im Nataşalar yaptı sahte evlilik Eline verildi pembe bir kimlik Ahlak başkalaştı bozuldu gençlik Gittin sen görmeden MEHMET AKİF’im Hile ile olur Türk vatandaşı Yaptığı fuhuşla kazanır aşı Asil insanların dinmez göz yaşı Kahroluyorum ben MEHMET AKİF’im Senin döneminde yaşanan yerde Çirkinlik örterdi incecik perde Sen onu fark ettin masum yüzlerde Şimdi meydanda ten MEHMET AKİF’im Fuhuş sokaklara parklara taştı Gencecik gençlere AİDS bulaştı Caddeler liseler çok başkalaştı Aldı bizi bizden MEHMET AKİF’im Nataşa getirip kolluyor biri Sahtedir olmuyor evlilikleri Toplum dışlamazsa ********leri Kalmayacak gülen MEHMET AKİF’im Rusların ahlakı bozduğu yerden Türk’üm diye gezip var devam eden O mağrur başını kaldır makberden Gör kim bizi üzen MEHMET AKİF’im Mana aleminde olunca boşluk Doğrudan ayrılıp yanlışı bulduk Nefsin hevesatın esiri olduk Çalar keskin siren MEHMET AKİF’im Dertlerim depreşti açtım içimi Çaresiz kahroldum anla halimi Şaştım yardım için bulayım kimi Sahipsizdir ülken MEHMET AKİF’im Niğmetullah UÇAR Antalya 19.06.2003 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet Özel Destanı
Anadolu’muzun toroslar’ında Dünyaya gelmiştir yokluk anında Kültür, sanat, müzik olaylarında Coşup destanlaşan MEHMET ÖZEL’dir Bin dokuz yüz otuz altı yılında Bahar sonlarında mayıs ayında Girmiş olan ayın ilk haftasında Anasından doğan MEHMET ÖZEL’dir Konya ilimizdi Hadim ilçeydi Taşkent o zamanlar bir nahiyeydi Çetmi’li çalışkan hepsi köydeydi Fazla hayal kuran MEHMET ÖZEL’dir Dağın tepesinde sınav yaptılar Bilgiye zekaya şaşıp kaldılar Yalın ayak başı kabak aldılar Aşk ile okuyan MEHMET ÖZEL’dir İlkokul bitince Çetmi’den çıktı Köyünü, kendini kurtaracaktı Adam olmak için okuyacaktı Çok zoru başaran MEHMET ÖZEL’dir Nerdeyse imkansız okumak çok zor Ne olursa olsun yaparım diyor Azmeden başarır bunu biliyor Zorlukla okuyan MEHMET ÖZEL’dir Köy enstitüsüne kayıt yaptırdı İvriz’e altı yıl zaman ayırdı Köy ilkokulunu kendi açtırdı Öğrenci okutan MEHMET ÖZEL’dir Köy enstitüleri çağdaşlık dedi Köylüye bilinçli eğitim verdi Sanatta kültürde hedef gösterdi Dersi iyi alan MEHMET ÖZEL’dir Gazi eğitimde resim okudu İllerde lisede öğretmen oldu Daha yüksekleri arzuluyordu İdareci olan MEHMET ÖZEL’dir Orta doğu amme idaresinde Bin dokuz yüz yetmiş bir senesinde Yüksek idareci, lisans elinde Zorları başaran MEHMET ÖZEL’dir Milli eğitimde şubede müdür Daire başkanı görevi görür Hedef belirleyip azimle yürür Yükseklere çıkan MEHMET ÖZEL’dir Okulsuz köylere okul yaptırdı Fakir çocuklara imkan sağladı Bürokrasimize gençler yolladı Yardım eli açan MEHMET ÖZEL’dir Açık öğretimi mektuplu yaptı Türkiye’de ilki böyle başlattı Polis kolejinde bilgiyi sattı Hedefe ulaşan MEHMET ÖZEL’dir İlkokul haftası başlattırıldı İlk olduğu için afiş yapıldı Mehmet Özel diye imza atıldı İsmini yazdıran MEHMET ÖZEL’dir Atatürk takvimi çıkardı yıllık Otuz iki sene oldu aralık Resim sanatına ilhamlar aldık Yeni çığır açan MEHMET ÖZEL’dir Memurluk yaparken yükseldi tek tek Gurur emaresi göstermeyerek Çetmi’deki hali değişmeyerek Özünü koruyan MEHMET ÖZEL’dir Başbakanlık sanat danışmanıdır Bin dokuz yüz yetmiş bir zamanıdır Aynı yıl sonunda müdür atanır Hamleye başlayan MEHMET ÖZEL’dir Güzel sanatlarda genel müdürdür Yeni teşkilatta görev yürütür Kuruluşu sağlar büyük iş görür Düzeni sağlayan MEHMET ÖZEL’dir Teknik öğretimler kuruluşunda Yüzüncü yılının kutlamasında Törenin görkemli yapılmasında Katkılar sağlayan MEHMET ÖZEL’dir Malazgirt dokuz yüz tören yılında Anadolu için fetih yolunda Yılın çok görkemli kutlamasında Ön pilanda olan MEHMET ÖZEL’dir Cumhuriyet için tören alayı Her yıl yaptık farklı çok kutlamayı Bayramlarda vardır onun hep payı Milleti coşturan MEHMET ÖZEL’dir Orkestra korolar temeli attı Kurslar düzenledi galeri açtı Binlerce insanı sanatçı yaptı Topluluklar kuran MEHMET ÖZEL’dir Millet hizmetine koştu günlerde Halk, sanat müziği tüm gönüllerde Tek, çok sesliliği yaydı her yerde İyi iş başaran MEHMET ÖZEL’dir Müzik alanında beste yapıldı Opera tiyatro eser yazıldı Nice eserlere katkı yapıldı Senaryo yazdıran MEHMET ÖZEL’dir Özel günler için törenler yaptı Türkiye’yi baştan başa donattı Sanat dünyasına çok şeyler kattı Trt ınt kuran MEHMET ÖZEL’dir Büyük Atatürk’tür öncü rehberi Sanatla belirler çok hedefleriumhuriyet kokar tüm eserleri Tarihine bakan MEHMET ÖZEL’dir Elli, atmış altı, yetmiş beş yılı Cumhuriyet için kutlama farklı Sanatı gözetti sanatçı aklı Programlar yapan MEHMET ÖZEL’dir Otuz yıl boyunca tam görev yaptı Her gelen bakandan işini kaptı Ne korktu, ne yıldı, ne yoldan saptı Hep yerinde kalan MEHMET ÖZEL’dir Türk sanatı tüm dünyada tanındı Dostluklar kurulup kucaklaşıldı Konserler verildi sergi açıldı Büyük işler yapan MEHMET ÖZEL’dir Nermin hanım ile gençken evlenir İyi olanların iyi dengidir Bir oğlan bir kızla evlat ikidir Mutluluğu bulan MEHMET ÖZEL’dir Nermin hanım büyük bir izdivacı Her zaman her yerde her an yardımcı Sanatçı ruhuyla hep yaratıcı Onu sevip sayan MEHMET ÖZEL’dir Çanakkale denen geçilmez yere Gelerek saldırdı dünya Türk’lere İsimsiz toprakta yatan erlere Şehitlikler yapan MEHMET ÖZEL’dir Alay elli yedi tümü direndi Hepsi ruhlarını Rahman’a verdi Mezarları nakış nakış işlendi Onları yaşatan MEHMET ÖZEL’dir Doksan üç bin şehit Sarıkamış’ta Donarak can verdi soğukta kışta Anıt yapmak için o arayışta Dağlara kazıyan MEHMET ÖZEL’dir Can verdi Mehmetçik Meriç kan akar Ruhları yükseldi göklere kadar Onları rahmetle ananlar anlar Anıt mezar yapan MEHMET ÖZEL’dir Kurtuluş savaşı ilk sefer diye İnönü’ye dikti anıt hediye Sanat festivali buldu Türkiye Kültürü kollayan MEHMET ÖZEL’dir Sakarya’da ölüm kalım savaşı Türk ulusu verdi kutsal uğraşı kadın erkek koştu unuttu aşı Onları yaşatan MEHMET ÖZEL’dir Kurtuluş savaşı örnektir çağa Başkomutan Gazi kalktı ayağa Binlerce kahraman düştü toprağa Şehitlik yaptıran MEHMET ÖZEL’dir Japonya’da örnek Türk köyü kurdu Ata anıtını araya koydu Sanatla bizleri orda duyurdu Türk’leri tanıtan MEHMET ÖZEL’dir Kahire, Galiçya, Japonya hoştur Olay geçen yere anıt kondurur Şehitlikler için gayreti çoktur Geçmişi yaşatan MEHMET ÖZEL’dir Japonya Bosna’da pek çok illeri Süslüyor muhteşem Türk çeşmeleri Ruhlara su serpti onun eseri Gönüller dolduran MEHMET ÖZEL’dir Bütün yurdu anıtlarla süsledi Yunus, Hacı Bektaş olmalı dedi Mevlana, Pir Sultan, Veysel ekledi Onları yaptıran MEHMET ÖZEL’dir Nene Hatun, Kara Fatma anıtı Şerife Bacı’yı onlara kattı Halide Edib’i ayrıca yaptı Değerleri sayan MEHMET ÖZEL’dir Atanın doğduğu Selanik’teki Onun aynısıdır Ankara’daki Evler birbirine öyle benzerki Tam tekmil yaptıran MEHMET ÖZEL’dir Resim sergileri açtı dünyada Sanatla yaşadı hep bir arada Adı ile ünü duyuldu yurda Birincilik alan MEHMET ÖZEL’dir Evi Ankara’da gönlü Çetmi’de Cismi sabit ama adı her yerde Yaşıyor, kalacak tüm gönüllerde Azmedip başaran MEHMET ÖZEL’dir Yaptığı eserler saymakla bitmez Yazmaya bilmeye gücümüz yetmez Görmek istemeyen belki fark etmez Ülkeye malolan MEHMET ÖZEL’dir Türkiye tanıdı dünya öğrendi Alçak gönüllüdür gururu yendi Görevi tam yapan işi bilendi Yerinde tutulan MEHMET ÖZEL’dir Üç mayıs iki bin birde ayrıldı Bütün Türkiye’den övgüler aldı Emekli olunur bu bir kuraldı İşi bırakmayan MEHMET ÖZEL’dir Cumhurbaşkanları takdir ettiler Başbakan, bakanlar sağol dediler Üst düzey askerler şiltker verdiler Çalışıp hak alan MEHMET ÖZEL’dir Sevda ölçülmüyor pulla parayla Sanat aşkı bitmez yıllarla ayla Şimdi çalışıyor Genel Kurmay’la Danışmanlık yapan MEHMET ÖZEL’dir Emekliyken bile var görev yeri Kurtuluş müzesi en son eseri Sanatla iç içe bütün günleri Ününü duyuran MEHMET ÖZEL’dir Kurtuluş müzesi Anıtkabir de Türk tarihi vardır tüm tasvirlerde Dünya’ya örnektir çok yükseklerde Yapan tasarlayan MEHMET ÖZEL’dir Türkiye’nin kalbi orada olur Büyük Atatürtk’ün yanında durur Yarattığı müze ulusal gurur Türk’lüğe şan katan MEHMET ÖZEL’dir Atatürk hayranı, cumhuriyetçi Türkiye’yi sever çok milliyetçi Milletine aşık bir hürriyetçi Türkleri kollayan MEHMET ÖZEL’dir Sanatçıyı kollar, sever, sevilir Değerleri anlar kıymeti bilir Tanıyan herkesçe takdir edilir Kalplerde taşınan MEHMET ÖZEL’dir Atatürk yolunda gitti ileri Güzel ülkemizde bütün illeri Avrupa Asya’da çok devletleri Eserle dolduran MEHMET ÖZEL’dir Türk büyüklerine anıtlar yaptı Kendine has farklı ekol yarattı Büyük kitaplara imzalar attı Güzel resim yapan MEHMET ÖZEL’dir Büyük Atatürk’ün baştadır yeri Koca Sinan gibi vardır eseri Güzel türkiye’nin şaheserleri Pek çok eser yazan MEHMET ÖZEL’dir Kültür ve sanatta yaptı albümler Çeşitli illerde açtı müzeler Sanat galarisi oluştu her yer Koro oluşturan MEHMET ÖZEL’dir Sultan Süleyman’ın emirleriyle Ahmet karahisar üstat eliyle Yazılan kuran’ı sanat diliyle Cihana tanıtan MEHMET ÖZEL’dir Eserler kalacak sonsuza kadar Sahibi olarak adı hep yaşar Onunla var oldu konservatuar Gönüllerde yatan MEHMET ÖZEL’dir Uluslar arası madalyası var Devlet nişanı’nın yanına koyar Yaptıkları ile hep gurur duyar Halk için yaşayan MEHMET ÖZEL’dir Çetmi’nin Taşkent’in büyük gururu Konya’nın Ülke’nin haklı onuru Bütün insanlara bu bir duyuru Sanattan anlayan MEHMET ÖZEL’dir Çetmi’nin resmini yaydı dünya’ya Müzeye koydurdu ta İtalya’ya Çetmi’liler hazır saygı sunmaya En yüksekte olan MEHMET ÖZEL’dir Niğmetullah yazdı böyle destanı Herkese diyor ki çok iyi tanı Dünya’ya tanıttı cennet vatanı Gönüllerde sultan MEHMET ÖZEL’dir Niğmetullah UÇAR Antalya Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehter
Milli duyguları şaha kaldıran Geçmişe tarihe gönlü daldıran Milli ve manevi ruh uyandıran Türklüğün bitmeyen gururu mehter Hatırladım türkün zaferlerini Andım ihtişamlı o günlerini Türklük titreyerek bulsun yerini Genişlet milletin ufkunu mehter İslamın kılıcı olan bu millet Müslümanlık için koruyucu set Ruhsuzlara ruh ver vijdanı titret Okşa milletimin ruhunu mehter Milli müziğimiz böyle çalacak Müslümanlık ruhu kalbe dolacak Ayyıldız ebedi dalgalanacak Devletin bekası onuru mehter Ülkücüler sahip olur vatana Rahmet okur şehit olup yatana Selam duruyorlar saygıyla sana Milletimin özü hamuru mehter Dünyayı titreten kahraman millet Dalalete düşmez çekemez zillet Yine yaptıracak rusa, çine set Müslüman Türklüğün şuuru mehter Çökmedi mavi gök delinmedi yer Milletim seninle yücelir titrer Bitsin bu miskinlik bu gaflet yeter Nurlandır Türklüğün yolunu mehter Niğmetullah UÇAR Korkuteli 24.02.1994 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezardakilere
Allah kullarımı deneyeyim der Akıl nefis verir salar dünyaya Amellere göre imtihan eder Ceza ve mükafat kalır sonraya İnsanlar yaşarken rızık kazanır Bir taraftan toplar ahrete azık Akıllı olanlar Halık’ı tanır Nefsine aldanıp gidene yazık Ruh bedenden çıkar imtihan biter Ceset kabre girere sorgusu başlar Sevaplar çoğalır iyiyse eğer Günah tarafında defteri kapar Mezara gömerek döner ahali Berzah aleminde mahkeme başlar Nefsine uyanlar cehennem hali İradeli olan cenneti yaşar Cenneti hak etmiş mezardakiler Sizin halinize imreniyorum Bunu anlamıyor dünyadakiler Ben nasıl olurum bilemiyorum Kulluk görevimi yapmadım ama Hakkın rahmetinden ümit kesemem Tövbe ediyorum günahlarıma Bu halimle kabre girmek istemem Vadedilen ömür tamamlanınca Siz gibi beni de getirecekler Sevaplar günahlar hesaplanınca Hak ettiğim gibi yer verecekler Allah’ım yardım et yanıltma beni Cennet hak edilen yerde olayım Günahlardan koru seni seveni Son nefes verirken öyle kalayım Niğmetullah UÇAR Antalya 18.02.2007 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milletin Emrindeyim
Ben vatana sevdalı milletin emrindeyim Defterdarlık denilen bu muhteşem yerdeyim Ankara’da dayım yok vekil mekil aramam Makam mevki uğruna dalkavukluk yapamam Devlet memurluğunda amaç güzel hizmettir Çalışmanın esası makamlara hürmettir Kendini bilmeyenler makamdan çıkar umar Kişiler kazanırken kurumlar eder zarar Devlet memurluğundan gördüm kalmamış eser Görev tam yapılmıyor bunlar mı vatansever Makamın memurları göze girmek istiyor Devlet zarar ederken hep kendine bekliyor Devletin temeline dinamit koymak budur Kişiler vatan sevse ülke bundan kurtulur Sözde vatan sevgisi kurumları düzeltmez Şuursuz kişilerle dertler tasalar bitmez Makamlara saygım var kişiler hak ederse Amirler hak etmiştir memur işi severse Savsaklayan görünce sıkılmaktadır canım Gidilecek ülke yok Türkiye’dir vatanım İhtiyacım yok benim kenarda gizlenmeye Eller devam edilsin takibe izlenmeye Alnım ak başım diktir görevimi yaparım Çok ümit etmesem de düzelecek umarım Niğmetullah UÇAR Antalya 30.09.2005 Niğmetullah Uçar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|