![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İsteseydik
Avuç avuç, günahlar Yapıştı bedenimize İsteseydik saf ışık Aydınlanırdı bakış Yakışırdı insana yakarış Hainlikle edilen yarış Sonu cehenneme varış. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kalırsan bir başına.Geçmiş bir gün için beni hatırladığında
Sevinçlerin, seni uçurduğunda Dertlerini uçan kuşlara dağıt Her birini bana getirsinler Hastalığın varsa bir haber uçur Kuşların kanatlarına binip geleyim Kalırsan bir başına Ortak ol, gel aşıma Bu dünyanın hevesini aldıysan Gel, benim ol diğer yarım Beklemeyi sevmez bu tez canım. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kapat gözleriniNe çok istedim bazen
Etrafımda duvarlar öreyim Çok uzaklara gideyim Doya doya, ağlayayım Kafamı top gibi dağıtayım Ormanlarda yaşayayım Dağların tepelerine konayım Mağaralarda uyuyayım Hepsi hayal oldu. Hayaller, rüyada gül oldu Güller, gerçekte zulüm oldu Zulümler, bir bir sorun oldu Sorunlar, herkese yar oldu Gidemezsin, açma kapıyı boşuna Zincirler bağlamış, seni uğraşma Kapat gözlerini, düşünme. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyandığım hasarlı rüyalara say
Kırdıysam eğer Gözlerimin ta içine Kaçırdığın duygulara bak Etrafımdaki buzları kırarak Bir magma kadar sıcak Derinliklere bak İnce sızılarda aradığım Güzelliklerin içine bak. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Konfeti yağmurundaYaşamın bitmez hay huyunda
Isırırken dudakları kanatırcasına Oynanır canla başla Sadece zamana fısıldanan Saklı muhteşem samba Konfeti yağmurunda. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kuşlar misaliDöke saça sevinçleri
Saçtık her yere Sımsıkı sarıldık Doyumsuz sevgilere Keskin dönemeçlerde Doyurduk ruhumuzu En güzel anılarla Deli fişek misali Savaştık engellerle Çoban yıldızı gibi Işık saçtık her yere Cıvıldaştık kuşlar misali Azıcık sevgilerle buluşunca. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Küllü sitemlerUnutuluyor küllü sitemler
Sevabına bir merhabaya Döndürüyor insanları Parmaklarının ucunda Ufacık bir gülümseme Bekliyor gül canlar Paylaşımların gölgesinde Esir oluyorlar, çekici bir hevese Yalan yanlış, devrik te olsa Yine yakışıyor insana Söylenen pembe Sihirli bir kaç kelime Minik jestlerin eşliğinde Gönülleri fethetmeye. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Medeniyetler işbirliği
Aklım yine şaştı Kalbim doldu taştı 'Medeniyetler işbirliği' Denen yedi kollu canavara Bela mı, sevap mı anlamadım Geleceğimizi erteledi mahşere Altın yemler naciz bedenlere Çöpler, çoraklıklar bizlere Bir de elindekinden olma Yedi düvele rezil olma Gülen gülene Böcek yerine konulma Bıktım artık şu illetten Ne desem azdır Böyle medeniyetler işbirliğine. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nazlı bebek
Bir sabah uyanınca Ansızın karar verdim Seni ziyaret etmeye Aceleyle, özleminle Pembe hayalinle İç çekerek İstanbul. Yeter miydi acaba zaman? Günler, ******* Yedi tepeni dolaşmaya. Yeter miydi ayın ışıması Yıldızların göz kırpışı Güneşin sıcağı Göğün yansıması Seni dolaşmaya? Işıltılı köPage Rankingünün üzerinde Hatırlarım her girişimde Anadolu’dan Avrupa Yakasına Sana yazılan destanları Fatih’in İstanbul’u fethini Dayanılmaz surlarını. Merak ediyorum Hangi şehirde var? Tarihsel yazgısıyla Muhteşem manzarasıyla Sayısız minare, tarihi mekan Sevimliliğiyle her telden insan Kız Kulesi’ne bakarken Dönerim çocukluğumdaki masallara. Gezerim Dolmabahçe’yi, Topkapı Sarayı’nı Aklıma geliyor cennetin yıldızları. Hiç unutulur mu Kapalıçarşı, Süleymaniye cami Kuş yemleriyle, güvercinleriyle Süzülen gökkuşağında Yedi rengiyle Yeni Cami? Duyulurken fanilerin ıslığı Dolaşırım Karaca Ahmet’i, Eyüp’ü Biraz daha uzanırım kıyılarına Düşer yolum Kanlıca’ya Yerim en güzel yoğurdu Serin, yeşil kıyılarında. Tadı damağımda kalmıştı hatırlayınca Ya Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı Sanki İstanbul’un vezirleri. Ne yapayım altınları, yalıları Seyrederken Boğaziçi’nde Nazlı bebek İstanbul’u? |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne olur ağlamayınGideceğim bir zaman sonra
Ne olur ağlamayın arkamdan Yaşam eski fistansa Ölüm bayramlık yeni fistan Gelince ecel her şey tamam Ne seni dinler, ne beni Ne önü, ne de arkanı Sadece öpün, sararmış tenimi Sarı saçlarımı, pembe dudaklarımı Sımsıkı tutun bırakmayın Yeni mekanıma kadar beni Sarılın doya doya Sakın bir daha Bakmayın arkanıza Üzülmeyin ama Her an, hazır olun Yedi kat göklerden Gelen misafire. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|