![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unuttum Seni
Unuttum yüzünü biliyor musun bana dokunan ellerini anımsamıyorum bile nasırlı mıydı yoksa ince mi kalem tutan gibi bakışlarındaki derinlik nasıldı ışık saçar mıydı sevince kıskandırır mıydım seni başka gözlere bakarken yanındayken nasıl atardı kalbim sesim titrer miydi iki yabancı gibi ayrı düşmemize sebep benim kıskandırma taktiklerim miydi yoksa senin düşlerineki ben değil miydim ben unuttum seni unut artık sende beni düşlerime yabancı konuk olsanda gelme günlerce başım ağrısın sebepsiz ağrıkesiciler fayda etmesin günü geceyi karşıtırayım bir bir unutayım silinsin hafızam tahmin bile edemiyeyim seni senden bana kalanları... anıları... Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyku
Bilseniz ne devrimler gerçekleştiriyorum uyku denen dünyanın rengarenk semalarında uçarken mışıl mışıl uyuduğumu sandığınızda en kanlı ihtilallere damgamı vuruyorum geceye değil uykulara hiç değil kendime koşuyorum Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ümit
Şu ümit denen duygu olmasa nerde bizde yaşama çelme atacak yürek bir var bir yoksun düş müsün gerçek mi sormasamda ümidimsin sıcak içten insanca bir gün gelirde ümit kuş gibi pencereden gökyüzüne süzülürde giderse sonsuzluk ülkesine selam durmak düşer mendil sallayan ellere gözlerde bir kaç damla anı yüklü gözyaşıyla Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() V a r ı m
Yazıyorsam v a r ı m Ki varım! Y a z ı y o r u m Varlığımsa k a l e m i m Demek ki! kalem de benim V a z g e ç i l m e z a d r e s i m Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varsın Kimse Olmasın Selamım Dosta Ulaşsın
Bir selam almaktı amacım tuşlara dokununca ki heyecanım önce adımı yazdım dikkatle bir dost gelipte bulamaz ise, ne derim diye kapıda bırakmak adet değil bizde ev sahibinden daha kıymetlidir diye Yanlızlık kor gibi serde olunca dostluk kor gibi canda olunca her ne hikmetse bilinmez isede Sırlı bir dünya şu elde ben söyler ben dinlerim belki biraz sitem eylerim şiir benim ne haddime ben dost bir yürek beklerim. adını nuray diyip gülümseyin bir çift gözü izleyin gülümseyen yüzüme bakıyor gibi uzaklara bir selam eyleyin Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçebilir misin?
Hadi çık çıkabilirsen Aklımdan Kalbimden Belki de umut bağladığın Geleceğimden En zoru da hayallerimizden Vazgeçebilir misin? Yoksa erkenden pes edip Yapamayacağın işe gönüllü olup Gidemeyeceğin yola koyulup Daha bir uzaklaşabilir misin? Umutlarımızdan Hadi git gidebilirsen Ellerimden Gözlerimden Tenimden Belki de silemeyeceğin Tek gerçekten Aşkından Vazgeçebilir misin? Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağ Kalbime
Yağ kalbime bir yağmur sonrası Toprak kokusunda Düşüncelerime gel Doğum yapan bedenin Zafer kazanmış yorgun edasında Mahcup etme yeter ki Yokluğun öyle acı ki Körüm, dilsizim,hissizim Ta ki sen gelene dek Geldiğinde İşte doğdum Diyebilmeliyim Yakan sıcaklığında Erirken Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlık
Yalnızlık ne zormuş be Düşünüyorum da Omuzlarım bir başka ağır Başım yerinde ağır Boynumu taşımak için isteksiz Damarlarımda kanım daha bir yoğunlaşmış Parmaklarım isteksiz gelin edasında Gözlerim rengini gölgelemiş Kupkuru kalmış pınarlarım Dudaklarıma hapis olmuş tebessüm Çizgiler daha bir belirginleşmiş Derin uçurumlar oluşmakta Düşüncelerimin arasında Hani şu insanları sevme konusunda Yaşama tutunma hevesim adına Paylaşmanın güzelliğini tatmak Dostluğu perçinlemek doğrultusunda Oysa hepsi koskoca bir düş birazdan uyanacağım Yapayalnız bir yolculukta tek başıma Boş bir koltuğun cama bakan tarafında. Yolculuk hiçbir yere ama son sürat Yolcu tanınmak niyetinde de değil Yüzü peçeli falan da değil hani Cansız mankene dönüşen hareketleriyle Donuk düşüncesiz bakan boş gözleri Buz kristalleri keskinliğindeki avuçları Hareket yeteneğinden yoksun ruhuyla Gidiyor Hiçbir yere. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yangın Yeri Bu
Yangın yeri bu Bu beden ki külleri ha uçtu ha uçacak Biri sesimi duysa canım acımıyor sanacak Yangın yeri bu Bu beden ki külleri ha uçtu ha uçacak Bakıyorsun var gibiyim Vallahi gölgeyim gölge Yakınıma gel gör diyeceğim amma Yangın yeri bu Bu beden ki külleri ha uçtu ha uçacak Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamak Adına
Çocuk dünyamızı kılmayın gerçekçi Çokça yer bırakın masallara devlerin ülkesinde cüceleri sihirli güçleri olan cinleri telepatik iletişimle hareket eden toplumların bedenlerini terk eden ruhların aklınıza olmaz olmazların bin birini yaşattığı mekanların diyarında kızmayın engel koymayın her şeyi gerçek boyutunda öğretmeyin dünya acı acımasız kötü diye siyahları giydirmeyin gök kuşağını hatırlatın samanyolunda yıldızlardan kaydığımızı dünyanın da güzel olabileceğini anımsatın izin verin insan olmak için insanca eğilimlere yaşamak adına güzel ne varsa. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|