![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vurdu Gidiyor
"Merhaba demeden başlayan her aşk, Elveda demeden bitecek, elim bir aşkın başlangıcıdır........" (Şair Hüsam) Bir ala gözlünün deli sevdası, Gönlüme destursuz girdi gidiyor... Benimle ölmeye ikrarı vardı, Ne yazık,sırtımdan vurdu gidiyor... Her yeşil yazmada seni görürüm Yollarda divane gibi yürürüm Tenime ayrılık değdi, çürürüm Gençliğim firakı sardı gidiyor... Gidiyor, gidiyor, vurdu gidiyor Önüme engeller kurdu gidiyor... Gidiyor, gidiyor, sürdü gidiyor Ömrümün dermansız derdi gidiyor... Hüsam'ım, ölümden dahi korkmadan, Her zaman severdim seni, bıkmadan Son defa, geriye dönüp bakmadan, Omzuma dağları verdi gidiyor... Gidiyor, gidiyor , verdi gidiyor Dilimin hayırsız virdi gidiyor... Gidiyor, gidiyor, vurdu gidiyor Davamda kalemi kırdı gidiyor...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalancı Dostlarım
Her zaman sömürdüler Hep yüzüme güldüler Bilmem, şimdi nerdeler ? Benim yalancı dostlarım . Zengindim, hısmımdınız Fakirim, hasmımsınız Anladım, Şeytan'sınız Benim çıkarcı dostlarım .
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazık
Mevla'm senin huzurunda, Çökmeyen dizlere yazık. Aşkından iki katre yaş, Dökmeyen gözlere yazık. Canım Medine yolları Sersem üstüne gülleri Seher vakti bülbülleri, Ötmeyen yazlara yazık. Gideceğiz Yar'a doğru İrem ya da Nar'a doğru Arasat'ta Nur'a doğru Bakmayan yüzlere yazık. Çekse derdin dirhemini Arar isyan merhemini Moda diye mahremini Örtmeyen kızlara yazık. Hüsam yazar satır-satır Gözün uykuya susatır Gafil kalbi çatır-çatır Yakmayan közlere yazık.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yedi Kanatlı Kuş Ettim
Aşk badesinden bir yudum, İçtim serimi hoş ettim. Kadrim bilmez vefasızı, Her bir derdime baş ettim. Siyah zülfün tellerini, Tatlı-tatlı dillerini, En sevdiğim hallerini, Uykularıma düş ettim. Ferhad'mıyım dağlar aşam ? Aşam da yare kavuşam Mendil-mendil, sabah-akşam, Gözümden akan yaş ettim. Ağlama Hüsam, inleme ! Kötüden öğüt dinleme ! Kız ben seni şu gönlüme , Yedi Kanatlı Kuş Ettim....
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yerin Dibine Batalım
Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra sana yazıklar olsun ! Yerin dibine batalım ikimiz de....
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun
Nice yaban eller gezdim Kaymaktan-lokumdan yoksun... Zerre kıymat yok insana Hukuktan-hakimden yoksun... Gün kararır,gece kalır Söz tükenir,hece kalır Bir insafsız acı kalır Tabipten-hekimden yoksun... Bahçeleri güllü değil Turnaları tellli değil Büyük-küçük bellli değil Dindarları dinden yoksun... Sapıtmışı şeref satar Gece gezer,gündüz yatar Toprağında beton biter Ekimden-dikimden yoksun... Hüsam der ki,canım sılam Ben taşına kurban olam Sende doğdum,sende ölem Olsun gurbet benden yoksun...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|