![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAÇAK
Kaçak aşklar yaşarız Kaçak umutlar besleyerek Şekersiz içeriz çayımızı da Hasretin gölgesinde demlenerek Yudum yudum içimize çekeriz Uçurumlarda büyüttüğümüz hayalleri Ele vermeyiz asla yine de Damarlarımıza kadar işlemiş Kaçak sevdaları 08.05.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAÇINCI
Bilmem kaçıncı gece Böylesine acı çektiğim Kendi yaktığım ateşleri Yine kendi ellerimle Söndürmeye çalıştığım Kaçıncı yangın bu… 19.03.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KAÇIŞ
Rüzgârın kovaladığı kenger dikenleri gibi Kaçsam da şimdi sensiz tüm sevmelerden Pusat Dağı’nın hiçbir koyağı barındırmaz beni Tutar verir elleriyle bu cellât poyraza Bir türlü vazgeçemediğim yersiz sevmelerimi 28.03.2005 Vedat Akdeniz
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KALEMSİZ ŞAİR
Kalemi elinden alınmış bir şair Oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibidir Ağlamak ister ama ağlayamaz Çünkü şair kalemiyle güler, kalemiyle ağlar. Kalemi elinden alınmış bir şair Silahı elinden alınmış bir silahşor gibidir Savunmak istese de doğruları, savunamaz Çünkü silahı kalemidir şairin Ancak kalemiyle yürüyebilir karanlığın üstüne. Kalemi elinden alınmış bir şair Gülşah’ı elinden alınmış bir Varka’dır Vurur kendini dağlara, çöllere, yaşayamaz Nasıl yaşayamazsa Ferhat Şirinsiz. Kalemi elinden alınmış bir şair Şarabı elinden alınmış bir tiryaki gibidir Bağlanmıştır sımsıkı kalemine Onsuz ne yapacağını bilemez… 09.11.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KAR
Kar yağıyor denize, deniz kar tutuyor Gözlerim donuyor, buz tutuyor görmelerim Gözlerini soruyorum tanımadığım insanlara Afallıyorlar, garip garip bakıyorlar suratıma Gözlerin nerde ey yar, görmüyor mu beni Bak buza kesti her yanım. Kar yağıyor kıyılara, yollar kar tutuyor Yürüyüp giden ayaklarını kaldırımlara soruyorum Tanımıyor kaldırımlar izlerini, şaşıyorum Dönmelerin nerde kaldı ey yar Hasretlere batmış bak kavuşmalarım Bin asırdır yapayalnız seni bekliyorum Bin asırdır beyaza bürünmüş bir kentte Bembeyaz bir özlemle seni seviyorum. 23.12.205 Ereğli/Zonguldak Vedat Akdeniz
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARADENİZ’İN AKŞAMLARI
Bir gün daha biterken devrile devrile Bu rüzgâr çıldırmış galiba Nefret eder gibi karanlıktan Vuruyor kendini daldan budağa Düşen yapraklar toprağı kucaklıyor Toprağımsa seni söylüyor inadına Bense onu dinleyip hasretini yazıyorum Karadeniz’in hırçın dalgalarına. Ereğli Limanı’na gelen gemiler Seni alıp bana getirmiyor İşte bu nedenle yazdığım tüm cümleler Karadeniz’in kara akşamlarında yanıyor. Bu rüzgâr giden güneşe küsüyor Güneş ona aldırmıyor bile Arkasına bakmadan sana koşuyor Bu rüzgârsa bana kalıyor İçim cehennem gibi yanıyor işte Yanıyor da rüzgârla Bir yandan toprağımı kucaklayan Yapraklar savruluyor Öbür yandan saçlarım dağılıyor Uçuşan yapraklar arasında. Gözlerimdeki nemler donuyor Adını anarken ellerinin boşluğunda Gözlerim her batan günün kıyısında Nemli bakışlarla seni arıyor hala Dilimde ağza alınmaz küfürlerle Söverken Karadeniz’in sensiz akşamlarına. 25.10.2005 Vedat Akdeniz
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARDELEN
Şimdi gözlerinle bana karlar yağdır Ki açsın şu kardelen sevgim ellerinde Hercai olma sende hadi tut ellerimden Utansın hercai sattığı sevgisinden İstersen ben sana ellerimle baharlar getireyim Boş yere beklemesin kışı kardelen Bir yayla çiçeği olup açsın bu defa Koyaklar bembeyaz olsun çiçekten Yüreğinse dolup taşsın sevgimden Sonunda mutlu olsun kardelen 01.07.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARŞILAŞMA
Sevgisiz zamanların kesiştiği bir yerde Karşılaştık senle ben Bir şahin gibi baktın gözlerime Pençelerinle kopardın yüreğimi dalından Sonra çığlıksız kanat açtın gökyüzüne Sancılı bir ırmak gibi sessiz sedasız gittin Dökülen onca yaprakların ardından Bozulan onca kuşun yuvasından sonra Tüm yangınlar küle dönmüşken Unutmaya alışmışken biraz Bu şehirde yokluğuna lanet okurken Şimdi ummadık bir anda Karşılaşmak senle revamıydı bana... Yine saçma sapandı sözlerin Yine eskisi gibi sudan bahanelerin Hiç değişmemiştin sanki Yine bir yaşam kadar güzel gözlerin. 15.07.2001 Vedat Akdeniz
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARŞILIKSIZ SEVDALAR
Adının geçmediği hiçbir şiiri yazmaz kalemim Sensiz hiçbir sokak lambası aydınlatmaz bu şehri Ve hiçbiri tanımaz beni Oysa her birinin yalnızlığıdır yalnızlığım Bir zeytin tanesini bine böler gibi sevdim seni Uykusunda ölen bir kuş gibi seni içime gömdüm Bir tanesini bile sana okuyamaya cesaret edemediğim Sayfalar dolusu kırılgan şiirler yazdım İyi bak yokum şimdi kırık aynalarda Sensizlikten de korkmuyorum aslında Ama ne ben unuturum seni Ne de sen anlarsın beni Harcanır gider ömrüm karşılıksız sevdalarda. 20.07.2001 Yeni su Vedat Akdeniz
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KATİL
Bir kurşun at şimdi, Tam ortasından Delip geçsin tüm şiirlerimi Bir dağı delip geçen tünel gibi. İçinden trenler geçsin Simsiyah sevda dumanlarıyla İçi tıklım tıklım hasret kokan. Bir kurşun at şimdi Tam ortasından Delip geçsin kalbimi Cesaretin yoksa eğer En asi yerinden öp beni Sonra kapa gözlerini Elimden çeker gibi elini Çekiver işte tetiği Beni öldürmüşsün zaten Şimdi de öldür şiirlerimi 27.03.2005 Vedat Akdeniz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|