![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neden Bu gün bana haram ediliş günün
Yahut o günün aynaya aksi Yedi kat cehennemi göze aldım da geldim Peşimde yüzlerce yıldız, binlerce galaksi Yine aldatış ipine sarılmışsın sıkıca Yüzünü almışsın bu gece bizden geriye O yüzden bulamadım yolunu, izini O yüzden kuşatmış iblis alemi gözleriyle Kader kazaya döndü bir tek gülümsemenle Ruhuma kanatlar taktı bir meçhul adam Uyandım uykulardan mahzun sesinle Ne kaldı isteğim, ne arzum, ne çabam
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eğer... Soluk almama hünerini öğretti bize
Dudaklarımıza ambargolar koyarak Karanlıklarla yarıştığımız ******* boyu Ardımızdan koştu sessizce ağlayarak Sarhoşluk sırrını açıklasaydım eğer Öykülerimi kader yapmak isterdiniz Abı hayat dudağında saklı sakinin Ama elleriyle sizin derdiniz... Kış mevsimi kör edecekti bizi Gözlerin imdadımıza yetişmeseydi Işığımız, rengimiz senden yadigar Bir de bahçemize kar düşmeseydi
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yani O Unutulmuş bir masalda, öyküde
Boynu bükük bir harf gibi durmada Hüzünle söylenen adsız türküde Kendini boşluğa salmış bir seda Belki de zamana verilen esir Zamandan alınan ödünç belki de Bir ihtimal ötelerden bir sestir Gerekçe aramak yersiz belki de Belki menzil, belki yolun kendisi Belki sevda, belki aşk, belki nefret Belki bu alemin tek efendisi Belki sonsuz vuslat, belki de hasret
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durum Sevdaya
Bir tanım arayadur sen Dedikodu meleği ol da... Söz de senin olsun Sohbette senin Sarhoş gibi eğri büğrü Yürü düz yolda İster balık gibi takıl ağlara Dağlara anne de ister a ceylan Sürsün yeter ki bu devran Bitmesin seyran Anlamlara boğulmayı da bırak Geç derin esrardan Yüzüne çakılmış mıh gibiyim Şekilperestim şu an Sen en yüce günahkar Ben çarmıh gibiyim Saltanatlar içinde mağlup Köşkler içinde fakirim Bir döşek hasretindeyim hala Hala bakirim Anlamdan çok öte Şekilden üstün Gönlümde öyle Bir yere düştün....
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Özlemlerde Karar Kıldık... Bir kurulukta boğulup gittik yine
Yine susuzluğu kutsadık bu akşam Doldurup içimizi ateşten denizlerle Dedik indirin gemileri vakit tamam Su üstünde yürüyüşler yaptı gönlümüz Göğümüz kızıl bulutlar sundu bize Deliler gibi seslere boğuldu kulaklarımız Korsanlar kelepçeler vurdu ellerimize Deli gömleğimizi yırtışın olmasaydı Taa uzaklardan göz ucuyla bakıp.... Sular çoktan çekilmiş olacaktı,evet... Bizi ıssız vadilerde yalnız bırakıp... Yine özlemlerde karar kıldık yine Yine vuslattan geçtik bu akşam Zırhlarımızı teslim ettik ellerine Ne korku kaldı; ne kaygı, ne gam...
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O ve Ben Gözlerimi emzirmiş memeleriyle
Onlarca bahar, binlerce seher O yüzden arşa varır gözümün nuru O yüzden “ bakışım bir ömre değer “ Kundaklara sarmış ateşli bedenimi ******* boyu özenerek, bezenerek O yüzden garip saymam kendimi Gurbetteyim diyerek Sözler örmüş dilinden dilime Esrarlı divitlerle yazılar yazmış Her gece bir ferman vermiş elime Her seherde bin zafer kazanmış Canlar üflemiş meğer her nefeste Her nefes can çekişen canıma O yüzden kapımdan ayrılmaz ebed O yüzden ezel yoldaştır hicranıma Hasret haritaları çizmiş pusulasıyla Okyanus ötelerinde ülkeler kurmuş Ne denizler yarmış minnacık asasıyla Ne tufanlardan kurtulmuş Ne sevdalar yeşertmiş çorak gönlünde Ne aşklara tabut yapmış kalbini Ne sultanlar taç bırakmış önünde Nice kula köle etmiş kendini Hey gidi fani sevdalarım benim Ölümsüzlük şarapları sundunuz bana Meğer elinizdeymiş kırk kapının anahtarı Meğer hükmeden sizmişsiniz zamana
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluk Gamıyla okşandım bu gün
Sevinciyle neşelendim Bir dilek tut dedi sevgili Sadece gülümsedim Kuşkusu can tazeledi İnkarı umudum oldu Bir ödül arıyordu gözleri Gözlerimi buldu Zafer çığlıklarını sevdim Yenilgisini kutsadım Umursamazlığını bile Umursadım Susmak huyunu öldürdü Gülmemeyi unuttu bu gün Dünyayı velveleye veren Yüreğini uyuttu bu gün Kadehi kendiydi bu gün Badesi bizzat sarhoşluk Öncesini söyledim işte Sonrası...boşluk....
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öykü Felek ince dantellerden örmüş zırhımı
Zifiri karanlıklarda nur yüklenmiş gözlerine Müjdeli haberler bekliyor kapıda düşman Fermanlar tutuşturulmuş ellerine Rehineyim has bahçende asırlardır Güya özgürüm ki hasretim zindanlara Alemin dünya denen elemli köşesinde Ağlar dururum halime ağlayanlara Ceylanımız göklerde koşup durmada Menzili dağa bile erişmez kurşunumuzun Hem sevgili işvelerle barışı kutsamada Terhisini istemede ısrarla ordumuzun Bunaldım süslü, görkemli oltalardan Avcının hürmetle ellerinden öperim Çekilme zamanı gelsin ortalardan Sessiz sedasız çekilip giderim....
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şifa Seni bir kez öptüm diye
Halkın malı oldu dudağım Oksijenden ahaliyi Nasıl mahrum bırakacağım Nefesin seherde esti yüzüme Ab-ı hayat şifresi artık çehremde Sözümde bin anlam buluyor herkes Halka tutmuş şiir ehli çevremde Ölümcül hastalıklar sarmış Dünyanın dört bir yanını Ellerini bir kez tutmuşum diye Ellerime bırakıyor herkes canını
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ancak Sen.... Bin bir cevheri yoğurup bir tahta teknede
Ancak sen dökebilirdin bu eksantrik kalıba Seviyorum dar gelen hudutlarımı seviyorum Seviyorum çılgınca seni ve kendimi galiba Örtülerin altında solmayı bekliyorsa mehtap Gecenin bir suçu mu var bu densizlikte Kendini nasıl gizledin kara örtüler altında Neden istedin neden varolmayı bensizlikte Yüzyıllarla bir anı kardeş eden hasrete aferin Aferin yollarda kayıklar yüzdüren göz yaşına Bilir misin kimdir galibi bu tantanalı seferin Kim geçmiş bu akşam mağlup orduların başına?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|