![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kokun sinsin tenime bin kere
Hüzün çökmesin yalnızlığıma Aramayayım ümitlerimi hayallerimi Bütün hasretinle Parmak uçlarınla dokun bana Heyecanın geçsin dalga dalga Anınca seni Her yanımı özlem sarsın Kokun sinsin Tenime bin kere Kaderim ol gel yazıl bana Susamışçasına içeyim seni Kana kana Yoluma engel koyma Ne olur binbir bahane ile Bütün her şeyi aşıp Geleceğim sana Ne olur bir kere gel Bende kal bir kere daha Yolun mu uzak Yoksa sen mi uzaksın bana Seni sensiz yaşatma bana Seni unutamam ki Eski bir şarkı gibi Acep sessizliğin İhanetinin adresimi Ayrılığı bize yakıştırma sakın Severken Nasıl doruklar da sevdiysek Biterkende Öyle büyük olsun aşkımız
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Melekler seni korusun
Bir şiir yazdım İçin mutluluk dolsun Ektiğim aşk tohumları Çiçek olsun Yağmurlar Islanan bedenimi kurutsun Melekler seni Her şeyden korusun Bırakalım aşkımız coşsun Saatler birbirini kovalasın Zaman dursun Şiir yazdığımı sandım Ama aşkolsun Seni çok seveceğim İçin rahat olsun Sen beni unutmak için Çaba gösterdin Rüzgarlar esmeden Yanıma gelmedin Rüyalarını güllerle bezedim Görmedin Ah sen Benim kıymetimi hiç bilmedin Şu körolası gururunu Hiç yenemedin Acımanın Sevgi olmadığını bilemedin Mutlu olmak istesendin Beni severdin Sana Dünyaları vereceğimi bilirdin
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mezar taşıma
Dünyaya bir kez daha gelip Bedeli ne olursa olsun Yine sana aşık olsam Ömrümün dört mevsimini Sana adasam Aşkın bana zulüm olsada Her nefesimde buram buram Kokunu solusam Bana kadının olduğumu Hisssettirsen *******ine götürüp Duygularımı uyandırsan Üşüyen bedenini Kollarımla sarıp ısıtsam İçimde dinmeyen fırtınalar esse Ateşin bedenimde Yangının dudaklarımda kalsa Bu deli sevdamı yaşadıkça coşsam Senin aşkına sahip olsam Bir bakışın beni yaşatsa Bir nefes aşkın hayat verse Beni çok sevsende Karşılıksız aşkla olmasam ziyan Hesap sormasa bana yüreğim Alıştırmasan beni sensiz günlere Ömrümü heba etmesen sensiz yıllara Kaybetmişliğin acısını tattırırsan bana Aşkım kahpeymiş diye Yazdırırım mezar taşıma
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutlumuyum
Sormayın bana mutlumusun diye Gözlerime bakın onlar anlatır size Kara gün dostu bulmak zor iken Omuzuma dokundu sıcacık eli Dönüp baktığımda arkama Yansıtmıştı bana kendini Işıldamıştı yüreğim aynamdı o benim
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Müllere sitem
Ayrılık yıldırım gibi düştü üzerimize Hani seviyordun beni Ölüm gözlerinde olacaksa Veda bile etmem derdin Keşke aşkla söylediğin bu sözler Yalan olmasaydı Sensizliğin kanayan uğultusunu Duymasaydı kulaklarım Çok acele gittin Ümitsiz tarafından bir aşk Ve acıları bana bırakarak Seni bekliyorum Gelmediğin her güne isyan ederek Bilmeni istiyorum Ben hala sana tutkunum Gittin artık yoksun Bıraktığın acı damarlarımda dolaşıyor delice Gittin Bir yıldız gibi kayarak ellerimden Tutamadım seni Sessiz çığlıklar attım ardından Duymadın sesimi *******imi kefen yaptım Sen diye örttüm üzerime Uyandığımda yoktun kokun kalmıştı Sımsıkı sarıldığım yastığında Ağladım yüreğimden damlayan Gözyaşlarım sen olur diye Benliğim sana mahkumdu Ve seni sevmeyi Asla unutturamıyacaksın bana Ben yaşadıkça hiç geçmeyen İnce bir sızı olarak kalacaksın içimde
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Name
Beceriksiz kaleminle sana olan hislerimi Anlatmaya çalışacağım Vuruldum hiç ummadığım bir anda sana Çarpılmışcasına Benden ıraktın ama gönlümün içindeydin Hep yanımdaymışcasına Bende var olduğunu bilmediğim duygularla Sevdim seni gizli gizli Seni seviyorum ölesiye bir duyguyla Kaderim olacakmışcasına Sen benim isteyip yaşayamadığım bastırdığım Diğer yanımsın İki ayrı bedende olsakta tek bir ruhta Yaşıyoruz biz Düşlerim sevişmelerim seninle hayat buluyor Hiç bitmemecesine Senin sonsuz mutluluğunla yaşamak güzel Rüyadaymışcasına Saçlarımın her bir telinde bana fısıldadığın Aşk sözcükleri oynaşıyor durmadan Bedenimin her kıvrımında gözlerinin izi var Tablodaki resimmişcesine Körükle bitanem körükle içimdeki yangınını Rüzgar estiğinde söndüremeyecek gibi Ya kendimi sana katıp tekrar tekrar doğacağım Ya da sende yok olacağım Eğer bu sevdayı senden başkasıyla yaşarsam Günah işlemiş sayarım kendimi Ben ölsemde senin bende bıraktığın izleri Silemeyecekler bedenimden Bu aşkın yolları çıkmaz sokaklara çıksada Sana sahip olamasamda Dünyaya kafa tutmam gereksede küssem kırılsamda Seni daima seveceğim Hiç bir zaman heba edilmiş bir aşkın Son nefesinden sana seslenmeyeceğim Bizim aşkımız hiç bitmeyecek Biz öldükten sonra destan gibi anlatılacak Aşkım kalemimim mürekkebi bitti İçimde biriktirdiğim onca şeyi Gizli sevdamı anlatamadan sana
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Name 2
Sevdamın ebedi olmayacağını düşünmek Canımı acıtıyor Düşlerimin hayallerimin toparlanıp Benden gitmesinden korkuyorum Ruhum zamansız bir ölümü Tatsın istemiyorum Yaşamam için gerekli olan herşeyi Kovdum bedenimden sana yer açmak için Senin için kendimi sevmeyi öğrendim Kaybolan benliğimi sende buldum Sen benden gidersen yüreğimi Usulca çıkarır bir kenara koyarım Uyurum hiç uyanmadan ebediyen Yüreğime kıyamam orada sen olduğun için Aşkın bir ışık huzmesi gibi içime doluyor Bana bu dünyada da cennetin olduğunu Gösterdiği için ona minnet duyuyorum Senin kadının olmak düşüncesi bile Başımı döndürmeye yetiyor Sevginin kutsallığı tüm bedenimi Sarıp sarmalıyor Söylediğin aşk sözleri yüreğimde birikiyor Birer birer Özlemin arttıkça sevdam kat kat büyüyor Senden ayrı olmanın acısı Buram buram içime çöküyor Seninle yaşayan canları kıskanıyorum Niye ben yanında değilim diye Önüme çıkan tüm sevdaları Görmezden geliyorum Senin sevdanın yanında olmak Mutluluk veriyor bana Kendimi bir tek sana saklıyorum Aşkım sevmesini bilmeyen yürekler Bizim sevdamızdan utansınlar Assınlar o yürekleri bir kuru ağaca Her babayiğidin harcı değil İki ayrı şehirde aynı sevdayı yaşatmak Aşkına tutsak olmuş Bu sevdalı kadının diyorki Ben bu dizelerimdeki gibi Cesur olmayı çok isterdim Yanındayken dökmek için Bu dilimin ucuna gelenleri Ben sussamda hiç konuşmasamda Sana olan büyük sevdamı Gözlerimin anlatacağını biliyorum
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasıl geleyim
Şu kara yazımı nasıl sileyim Yolum uzak nasıl geleyim Neredesin seni nasıl göreyim Öldürür yaşatmaz bu sevda beni Halimi görenler sarhoş sanıyor Gözlerim hep yolda seni arıyor Yaralarım geçmez hala acıyor Bitirip tüketir bu sevda beni Gündüzler karanlık geceye döndü Ümitlerim bitti zamansız söndü Ağladı gözlerim ne zaman güldü Öldürür güldürmez bu sevda beni Hasretin canıma yetti diyorsun Gönlümde mutluluk bitti diyorsun Severken bırakıp gitti diyorsun Ben sana gelirim üzülme sevdam İçimin acısı kördüğüm oldu Sevdamın Çiçeği açmadan soldu Ah bu kader benim saçlarım yoldu Senin olacağım ağlama sevdam
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasıl ödeyeceksin bunun vebalini
Sana günlerdir şiirlerimle sesleniyorum Unuttun değilmi Sana delice şiirler yazan bu kadını Bir damla sevgi akıtamamışmıyım yüreğine İçimde ne fırtınalar koptuğunu Ne güçlüklerle seni sevmeye devam ettiğimi Biliyorsun değilmi Aldın benim günahsız sevdamın ahını Nasıl ödeyeceksin bunun vebalini Sende tadacaksın benim gibi Bir gün gelecek yalnızlığı Hiç sormadın çektiğim sancıları bana Bilmedin Bu sancıların dermanının sen olduğunu Sensiz bir hayatın tadı olmadığını Sen olmayınca çaresiz güçsüz kaldığımı Canımın çok yandığını Sana söz verdiğim halde tutamayıp Gece gündüz ağladığımı Seni severken hep Kaybetmek korkusu yaşadığımı Şimdi ise hep Bana dönecekmişcesine yaşayacağımı Sen bunları nereden bileceksinki
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne ******* sabahı zor ettim
Sonsuzluğun tadına varmalıydık seninle Yaşamım senin varlığınla anlam bulmalıydı Tüm hücrelerime yayılıp Çıkmamalıydın hiç bedenimden Beni sonsuzca karşılıksızca sevmeliydin Bilseydin yüreğimin ne kadar acıdığını Bana dönmemezlik edermiydin acaba Bilemezdin sesini duymak için Ne ******* sabahı zor ettiğimi Nereden bilecektin hangi acılarla Yüreğimi sana açtığımı Kaderime isyan edip pes ettiğimi Seni göremeyip ama hissettiğimi Seni sonsuz ca karşılıksız ca sevdiğimi Arkandan yaktığım ağıtların Bedenimde söndüğünü Seni sevmemin bedeli cehennem bile olsa Yine seveceğim seni delicesine
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|