![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül denen Ak At
İçim de koşan bu ak at Bekler dururum, ne zaman tökezleyecek, Geçti bir ömür, anlayamadım bir halt. Nere de dünkü delişmen beden Gönül denen bu çılgın at, İnadına koşar durur, Beden durur, gönül boyuna savrulur, Kafa yorgun, beden yorgun, Bilinmez bu çılgın at, ne zaman yorulur. Bunca çile, bin mihnet, binbir nasihat, Uslanmadı gitti bu deli gönül heyhat, Beden oturur oturduğu yer de Gönül denen at, boyuna eder durur seyahat. Tükendi artık beden, kalmadı nefes, Gönül, uslanmaz, arlanmaz, akıllanmaz, Bitmez tükenmez içinde ki arzu, heves. Gönül denen bu çılgın ak at, Durulmaz, düzelmezse kendiliğinden, İşin iştir senin, Kalıbı dinlendirecek beden |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Hanesin de Bir kadın
Gönül hanesine baktım dün, Fırtınalar, çalkantılar, yangınlar, Acaba, Acaba dedim, şimdi ne durumdalar. Bir köşeciğin de ak saçlı bir kadın Yüzüne baktım, tanıyamadım, Gülümsedi, yorgun, argın, Dedi, İhtiyar beni tanıyamadın. Yüzünde ki çizgilere bakarken ben şaşkın Kırkbeş yıl önce ki Oya'yım dedi, ilk aşkın. En ön sıra da yan yana oturduğum Uğruna bütün sınıfa kafa tuttuğum, Saklambaçım, yakan topum, istopum Esmer tenlim, güzelim, karagözlüm. Nasıl, Nası da geçmiş, geçmiyor dediğim zaman, Gözlerimin önüne geldi bir an, Siyah okul önlüğün, beyaz yakan, kolalı kurdelen Ahh.. Ahh, çocuk yaşlarımda ki en güzel yar Zaman denen acımasız canavar, Sönmüş bir volkandan yeniden fışkırdı lavlar Bitmemiş gönül hanesinde ki çalkantılar İlk aşkım, ilk öpücüğüm Saçını okşarken, çekip incittiğim kız, İlkim olan ilkim İlk aşkım, ilk sevgim Biliyorum, hatırladım, kimlesin, neredesin Dönülmez yerdesin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerime Bak
Belki güzel,belkide harikaydın, Seni birkez gördüm, Biraz rüya,biraz hülyaydın. Bakabilseydim derinden gözlerine, Ya da yakalasaydım kaçamak bakışlarını İnan bu dizeler yazılmazdı böyle. Hafızam da patlayan flaşlar var Oysa ben tab edilmiş resimleri severim, Bazen de bir bakış ince bir gülüş sarar Uzaklara,çok uzaklara dalar giderim. Yorgun yüreğimle oynama sakın, Yaralıdır benim yüreğim hep kanar. Kısmette varsa yeniden görüşmek, Unutma sakın, Gözlerime bak, Seversen, sevecen bakışlarımı, Ne olur bir krizantem gibi, saçlarına tak, Bilki ne rüyadır ne de riya Tatlı bir hülya,dönüşebilir kara sevdaya. Boşver bunlar benim iç çekişim, Evet şairim,sevda kokar her şiirim, Rüyalar alır,hayaller satarım, Bütün dizelerime aşk katarım. Yalansızdır bilesin her satırım, Ama sen yine de gözlerime bak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gri
Bu gri havalarda tutar deliliğim Durup durup sebepli sebepsiz ağlarım Bir yanım beyaz bir yanım siyah Biribirine karışıverir renklerim. Beyazım siyaha koşar boyuna Yaşamımı gri yapar yaşarım Mıh saplıdır göğsümün ortasında Kanırtır acıtırım İsteyince canım Çekiştirir sokuşturur Keyfimce kanatırım. Gri havalarda tutar deliliğim Aylaklığım avanaklığım Elimi bile yıkasam Üşürüm üşenirim. Bu gri havalarda tutar deliliğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül ve Tırtıl
Bahçem de bir gül Fidan, Gül kırmızı mı kırmızı Yaprağı, yeşil mi yeşil Yaprakta bir tırtıl, Yemekte rızkını, İştah ile, usul, usul. Ya Rabbim, Tırtılın rızkı yaprak, Benim gül ne olacak, Öldürsem tırtılı, Gül kurtulacak, Bıraksam tırtılı, Gül solacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümse
Bir şarkı söyle, benim için, Makamı hüzzam olsun, Bir şiir oku, Buram, buram sevda koksun, Bir roman oku, Kahramanları, sen ve ben, Bir film seyret, Sonu mutlu bitsin, Bir ah çek derinden, Aşkın ulaşsın yüreğime, Senin yüreğinden. Sen, benli şehirlere git, Benli, senli caddeler de dolaş Savur saçlarını rüzgarlara, Beni hatırla, Gülümse...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günah
Hapsedilmiş,kahredici arzularımız Şehvet yüklü bakışmalarımız Keşfedilmesin isterdik İkimizken kalabalık, Kalabalıkken yalnızdık Sinsi bir yılan gibi Zehir yüklü aşkımızı yaşadık Oyundu san ki hem de tehlikeli Yasaktı ya,bir o kadar da zevkli Neden diye sorardık inadına, Oysa bütün cevapları biliyorduk Bedenim ve ruhum aitti başkasına Günahtı bütün kitaplar da adımız Cehennemler de yanacaktı ruhlarımız. İhtirastı,şehvetti bir anlık andımız Her buluşma da her öpüş her sarılışta Yüreğim ihanetten kanarken damla, damla Yeniden gülmeyi öğretiyordun dudaklarıma Benim,benimsin yalnız diyen sesin Kumarbazlar gibi çektiğin restin, Aklımı aydınlatırken, dünden, yarınlara Anladım ki sen bir sigaralık nefessin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaha Davet
Saçlarının her kıvrımı Hüzüne davet Bütün gülümsemelerin Kırık,dökük Hele gözlerin Ağlayan bir çocuk oturuyor Bakışların da Bütün acıları,kederleri Toplamışsın sanki Ama O dudakların varya Hani ya Çağırıyor günaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın Canım
Günaydın canım günaydın Uzaktasın Olsun Beni Nerede olsan duyarsın Günaydın serçem günaydın Sabah şeriflerin Hayrolsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzelim
Ne zaman rakı kadeh Roka balık Aklımdasın fikrimdesin Yanım yörem kalabalık Peki Sen neredesin? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|