![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalmadı
Ferhat gibi dağları delmek ne demek, Tümsek bile kalmadı bitti sayende. Boşa gitti sevgiye verdiğim emek, Senin gibi kalmadı şimdi alemde. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kanser
Ilgınları kopardım sevdanın dudaklarından Boğdum hıçkırıklarını gözbebeklerimin Susturdum lânet olası şarkıları, sevdayı hatırlatan Koparttım tüm prangamın zincirlerini Bir kanser gibi ilmek ilmek saran hasreti yok ettim yüreğimdeki, Binlerce kar tanesini bir gecede erittim avuçlarımda Ve binlerce kez adınla lânet kustum gecenin karanlığına Boğdum hıçkırıklarını gözbebeklerimin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasılıp Durma
Güzel olmak yetmiyor, ruhun güzel olmalı, Sohbet edince insan, içi huzur dolmalı, Baktıkça gözlerine, aşkı sende bulmalı, Kasılıp durma güzel, kof bir ağaç gibisin. Dünyayı yaratmışsın sanılıyor halinden, Acı sözler dökülür bal damlayan dilinden, Hiçbir farkın yok gibi, dün evlenen gelinden, Kasılıp durma güzel, kof bir ağaç gibisin. Var mı benim gibisi, şefkat ile bakacak, Arama bulamazsın, hasretinden yanacak, Bu zamanda yok gibi, tatlı dile kanacak, Kasılıp durma güzel, kof bir ağaç gibisin. Güzel günler yaşadık, hatırın var yanımda, Sen dolaşır durursun, bozulmamış kanımda, Unuturdum ben seni olmasaydın canımda, Kasılıp durma güzel, kof bir ağaç gibisin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kedi İle Yılanın Hikayesi
Uysal mı uysaldı Yumuşak tüyleriyle kedicik. Evin her köşesinde Hoplaya zıplaya oynardı. Arasıra sahibine Kendisini sevdirmek için Sırnaşdığı da olurdu hani Bazı gün bulunduğu evin Yakınındaki ormana da kaçardı Kimi gün kuş yakalar Kimi gün deredeki kurbağalarla oynardı. Neler neler vardı o güzel ormanda Binbir çeşit kuş, binbir çeşit böcek Ve yılanlar. Nedense herkes nefret eder yılandan Oysa tüm suçu yılan olmak Ve Şahmaran’ın ölümünden bu yana Kendini insanlardan korumak. Gezer ormanda ıslık çalarak Günlük nafakasını buldu mu çocuklarının Keyfi gelir yerine. Onların yumurtalarını kırıp Kıpır kıpır ortaya çıkışları gelir gözlerinin önüne. İçine sıcak bir mutluluk dolar Daha bir hazla bastırır Toprağı bedenine. İşte tüm bunları düşünürken Vücuduna bir ateş yayılır ensesinden. Önce bir can havliyle çırpınır Kurtulmaya çalışır ısırılan yerinden. Sonra tatlı bir ıslaklık ve yalanma hisseder Dişlenen bölgesinden. Seviliyorum zannederek gevşerken Gevşemenin doruğunda Bir daha dişlenir aynı yerden. Anlar ki sonu gelmiştir artık. Düşünmezdi ölümün geleceğini Bir kedinin dişlerinden. Bir daha, bir daha Bir yalanma bir dişlenme derken Canı çıkıverdi desenli, güzel teninden. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kedime
Hep sevilmiş kediler Her herzeyi yediler, Söylenince adıma Paranoyak dediler. Kolay mıdır suçları Bir çırpıda bastırmak Var mıydı öyle birden Habersizce ısırmak. Tırmığını geçirdin Zehirini içirdin Okşandıkça tüylerin Mır mır değil hır dedin. Kapandıkça gözlerim Aklımdadır sözlerin Yaktın canımı yaktın Tutmaz olsun dizlerin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kır Çiçekleri
Sana bir buket yaptım kır çiçeklerinden, Beklerken seni, sevgin gibi birdenbire soldular. Sarı papatya, kar tanesi çiçekler, Yüreğimde sevdan gibi öldüler. İster kaldır at çöp bidonuna İster koy vazona belki açarlar diye Vermesi benden, sevmesi senden İster okşa onları İster yolarak taçlarını Göster tüm gaddarlığını. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimse Kalmadı
KİMSE KALMADI Yalnızlığı paylaşacak kimler kaldı ki Her biri benden sessizce kaçıp gittiler Eser kalmadı ahenkten denge bozuldu Tüm sevgileri bir yana atıp gittiler. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köpek
Sen başımın belası tatlı bir cadısın, Baktın mı gözlerime içim titrer ürperirim. Dizlerimin çözülür de bağları Köpeğin olurum. Yoksan yanımda, Kızar hatta küfrederim ağız dolusu Yanımdayken, Bir de sevgi dolu okşamışsan saçlarımı İçim bir tuhaf olur da Erir adeta kemiklerim. Sanki iliğim boşalır, Elim ayağım birbirine dolaşır, Sakarlığım tutar Sarhoş olurum. Sen başımın tatlı belası sevimli cadı Aç susuz vaziyette Bil ki Hâlâ köpeğin seni beklemekte. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kukla İle Kuklacı
KUKLA İLE KUKLACI Böyle masum sevgiye bu ceza niye Acı dolu bu aşktan gönlün hoş mudur? Hasretinle dost oldum dönersin diye Katılaşmış yüreğin şimdi boş mudur? Nihayetsiz bir aşkın kuklasıyım ben Her gün açılır perde, aynı sahneler, Parmağının ucunda oynar dururum Yaşadığım gerçek mi yoksa düş müdür? Ateş olup bağrımı yakar özlemin Silinmiyor aklımdan hırçın gözlerin Kalbimde bıçak gibi keskin sözlerin Var sandığım vicdanın bilmem taş mıdır? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kumdaki İzler
Kumdaki izler gibi silinip gidiyorsun Anladım ki sen asla sevmeyi bilmiyorsun. Gönlümdeki anılar birer birer yanarken Gözlerini kapatıp, “unut beni” diyorsun. Böyle masum bakışla kolay mıydı unutmak Yılların yangınını bir kadehle susturmak Hasret kolay mı diner? Öyle mi sanıyorsun? Bakıp da böyle mahzun, “katlan biraz” diyorsun. Şarkılarımda ismin nağme olup durmasa Soluduğum havayı senin kokun sarmasa Elbette unuturum, anıların olmasa Düşlerimde sen varken “artık yokum” diyorsun. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|