![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() biraz uzun gibi ama kesinlikle okurken farkına varmadan bitirmiş
olacaksınız....... Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez.... Biri tıpta okuyordu, öbürü mimarlıkta. O ilk karşılaşmadan sonra, bir kere, bir kere, bir kere daha karşılaşabilmek için, hep aynı saatte, aynı duraktan, aynı otobüse bindiler. Gençtiler, çok genç... Birbirileriyle konuşacak cesareti bulmaları biraz zaman aldı ama sonunda başardılar. İkisi de her sabah otobüse bindikleri semtte oturmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam
rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. . Sana kalbimi sundum sev ama parçalama. Sana ömrümü sundum yaşa ama harcama Unutma ki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika olduğunu öğrettiler 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama SenSiz ßi |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki çok yakınımdaın belkide bi adım atsam sana qelicem.Çok düşündüm
we kararımı werdim yeni bi hayat yeni bi umut düşledim belki ne istediqimi bilmiorum belkide ilk defa kalbimi deyilde sadece mantıqımı kullanıorum belki yanlış belkide doru inan bana bilmiorum yalan deil seni herşeyden kendimden bile çok sewdim şuanda onu sewdiqim yalan belkide sadece kendimi kandırmak için bi oyun oynuorum.Bunu başarmam qerektiqini düşünüorum bu dünyada qüzellikten dış qörünüşten daha önemli şeylerde war mese |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() son defa dokundum,
ellerine, ilk gün,ki gibiydi, yüzüme bakmadığına mı yanayım, çekip gittiğinemi, anlamı olmalıydı her gidişin, sen susuyordun, anlamsızlaşıyordu her şey, ben susuyordum, sense kendini dinlemekle yetiniyordun, neyin pazarlığıydı aklındaki, çıldıracak gibiydim, gözlerin bitmez bir kahkahanın çığlıklarıydı, neyin zaferiydi bu, basitliğin,mi. asil,liğinmi. anlamış değildim. ve öfke ikiye katlanıyordu içimde, içim,içimden kopuyordu, olduğu yerde. hani gittin ya, |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni kalbime gömdüm
kapısına binlerce kilitvurdum nedeni ise yine oradan çıkıpta kalbimi esir almıyasın diye ama kırdın bütün kilitleri yine kalbimdeki küçücük bir koru alevlendirmeyi başardın senin tutsağınım @$|<!m |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kadar mıydı diyordu genç kız."Bukadar mıydı
sevgin"delikanlı alaylı bir tavırla "ya ne san dın, seni sevdiğimimi"???Kız yıkılmıştı, telefon başında birşey söyliyemiyordu.Ağlıyordu sessizce.bir ara delikanlı hıçkırığın sesini duydu"ne o konuşmuyorsun ağlıyorsun demek"üzülme canım bu da geçer.Yoksa ben terk ettim diyemi ağlıyorsun,olsun arkadaşlara senin bıraktığını söyleriz..Kız hıçkırıklar içinde boğuk sesiyle bardağı taşıran bu söze karşın dayana madı.Sen veya b |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zordur ,başka şehirden birini sevmek
zordur sevdiğine sesini duyurmak uzaktır mesafeler ,aşılaması uzun yollar gözlerinin içine bakıpta ,seni seviyorum seni özlüyorum ,hemde çok özlüyorum diyememek yakar sevdalı yürekleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylesem
Söyleyebilsem derdimi Yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi Göreceksin hep seninle dolu Ve desem Diyebilsem ki seni seviyorum Ve deli gibi aşığım sana Ama demem diyemem ki çünkü aramızda dağlar denizler ve benim kahrolası gururum var Seni sevdiğimi asla bilmeyecek ve öğrenemeyeceksin Ben hergece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim Ama sana asla Çünkü aramızda dağlar denizler ve benim kahrolası gururum var Tamamlanınca, eksik kalıyor birşeyler............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyumak istemiyorum
Seni düşünmeden geçecek vakit Varlığının verdiği mutluluğu Uyursam unutucam sanki Serin bir sabah karşılıyor bizi İki ayrı şehirde İki ayrı hayat İki ayrı gün başlıyor bizim için Sen uyanmadan Usulca yanına uzanayım Kokunu içime çekiyim Huzuru hissedeyim Senin yanında 5 dakika için Gerekirse ömrümü veriyim Eğer hala yaşıyorsam bu sabah Hayat hala devam ediyorsa Gün ikimiz için yeniden başlıyorsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne acıdır ınsanın sevdgının yanında degıl uzakta olması
tam sevdım derken ınsanı bu sanssızlık hayata kusturmes mi sormaz mı kendıne nıye sevdıgım yanımda degıl uzakta allahtan ceza mı bu bana dıye ıstemez mı pekı konusurken sıcaklıgını yanında hıssetmeyi acıtmaz mı ıcten ıce yuregını kahrolmaz mı gunden gune her gun agladıktan sonro ne anlamı kalır hayatın ask ayrılıksa ,ask üzülmekse,acı cekmekse....bız acı cekmeyı mı sevıyoruz.. neden zordur ınsanın sevdıgıne kavusması. herk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|