![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha Baslamadi Ask
Uzak diyarlarda kalmis yuregin Uzansa ellerin Dokunamiyor aska Kararsiz aksamlarin agirligi cokmus ustune Aska ozlemli Aski yasamaya kararsiz Isyerindeki masanda dagilmis aska dair dusunceler Matematik islemlerinin karmasikliginda Dusuncelerin cagiriyor aski Belki beni bolup carpiyorsun beyaz kagidin zeminine Oysa daha baslamadi ask Oysa masana dolmadi daha hayalim Daha yakmadi dokunuslarim seni Daha ulasmadi feryadin bana Sorgular dokunmaz aska Korkularin yoldasidir sorgular Bekliyor musun diye soracaksan Daha baslamadi bekleyislerim Daha baslamadi yuregini siirlerime esir edisim Sende buldugum sene dokunmani bekliyorum… Simdi beni dusunuyorsundur Seni dusundugum gibi Yatagina tasidigin benli dusunceler sicak hala Siirlerime tasidigim senli sozcukler gibi Ruyalarin bekliyor dun geceden doyumsuz Duslerde sevistin belki Belki kararsiz gun dogumlarinda sayikladin aski Sabaha gulumsedin Dunden kalan sohbetin bir anisiyla Tenin hala sicak Tenin hala arzulu Aski soylemeden yasanilan sevismelerle Utangac itiraflarin saskinligi var hala Dusunuyorsun karmakarisik duygular icinde Sevmek mi hos Sevilmek mi bu denli sarhos edici Avuclarina ansizin dusen aski nereye koyacaksin Hala bulamazken cevaplarini sorularinin Oysa daha basindayiz yolun Ve henuz baslamadi ask…
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha Fazlasi Yakar
Birak seyredeyim seni Oylesine dokunussuz Bakislarimdan seni icercesine Daha fazlasi yakar Yakar beni yok edercesine Birak sessizliginde dinleyeyim seni Anlatmak istemediklerinde varayim Soylemediklerinde dokunayim sevdana Daha fazlasi yakar Yakar beni kullerimi savururcasina Gideceksen bir sey soylemeden git Sanki hic gitmemis gibi Sanki hoscakal dememis gibi Daha fazlasi yakar Yakar beni oldururcesine Ve bir tel birak sacindan giderken Hasretini paylasayim senden bir parcayla Daha fazlasi yakar beni Yakar hasretin icinde yok edercesine
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha Kac Gece
Ben daha kac gece buyuturum seni Kac gece sevismelerimize semah donerim Daha kac gun dogumu beklerim Beklerim arzular avuclarimda Yangin yangin buyuturek seni Bak duslerimde tenin Goguslerinin diriliginde doguyor gun Ruzgarin avuclarinda notasi sevismelerimizin Bana dusen susmak Dudaklarindan dokulurken bahar Dudaklarini sakla sen yine de Sonum olacak yoksa Dudaklarinin atesi bitirecek beni Dokunamadan ruhundaki isiltiya Eriyecek dokunuslarim Yok olacagim varmadan sana Soyle kac gece daha bekleyecek Su icimde seni haykiran arzu Daha kac gece yalvaracak yildizin isiltisina Seni hatirlatan gozkirpisina Dilinden damlayan her soluk Bir volkan Patladi patlayacak ruhumda Sen yine de sakla bakislarini Bakislarin sehvet Bakislarin askin teslimiyeti Daha kac gece ben isyanda Yastigim haykirista Odam sehvete gebe Daha kac gece bekleyecegiz gelisini Sen yine de sakla gulumsemelerini Gulumsemen arzunun tohumu Acmasin gulum bedenimde Tohumu filizinin patlayacak duslere O dusler ki hasret prangalari O dusler ki sana ozlemin Sana gozyaslarinin bedeni Daha kac gece gececek tenin uzagimda Kac gece ellerim dokunusuz Oksuz sicakliga Sen yine de sakla tenini ruhumdan Yoksa tenine teslim olacak yurek carpintilarim Benden uzakta Teninde akacak can solugum Sensiz her sabah Cansiz bakacak ufuklara ruhum Soyle kac gece daha cagiracaksin beni Gelissiz darmadaginik ozlemli Daha kac gece `al beni` diye inleyecek hasretlerin Sen yine de sakla cagirislarini benden Sakla avuclarina `al beni` diyen ruzgarlarini Birak dudaklarindan iceyim Sevdanin haykirislarini…
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha Ogrenmedin Aski
Daha bencilligi ogrenmedin ki sen Daha isteyemezsin tenini yakmak icin ates Daha isteyemezsin yuregini urpertecek dokunuslar Sen daha ogrenemedin kendini yasamayi Daha buyutemezsin aski Daha korku sarmis avuclarini Dokunuslarin korkak Daha dudaklarini korku golgelemis Ask seslenislerin korkak Sen daha veremezsin kendini Kendine alilari bilmiyorsun Sen daha veremezsin sevdayi Daha almayi bilmiyorsun Sen daha atamazsin kendini sevdanin denizine Sen daha korkuyorsun Yine de geceden sonra beklenir gunes Yine de huzunden sonra beklenir sevinc Yine de kistan sonar beklenir bahar Yine de beklerim seni ben Beklerim yasamak icin guzellikleri
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha Zamani degil
Dilimde bir sevinc cigligi Adini haykiracak nerdeyse Sus sus yuregim zamani degil daha Once kiyamet bir gelsin Nuhun sopasindan fiskirsin sular Yutarcasina butun karanliklari Yikansin dunya butun kirlerden Ah kadin sevdan ak cimenlere yarasir Tut dilini asik ruhum Daha zamani degil Birak tanri el versin unuttugu cocuklarina Once mesihler dolsun isiga Askin kitabini yeniden yazsinlar Ben seni aski ilk taniyan bir cocuk gibi Ilk kez asik olurcasina seveyim Bakir bir tene degen oksayislar misali Aska ac ruhumuzla sarilalim Ah kadinim sana tazelikler yarasir Once zerreden bir evren dogacagini ogretelim Hatta hic usanmadan hikayeler anlatalim Tohumun seruvenini aska yoran dillerimizle Sonra daglar egilmesini ogrensin Bir kir ciceginin masumiyetinin onunde Dur dur daha zaman var ilani asklara Yaratilisin ilk an safligi yarasir gulumseyislerine kadin Dur dur sehvete kanatlanmis tenim Daha zamani degil Once aydinlansin butun gecmis Piramidlerin sirri vursun gun isigina Eski zaman bilgeleri versin ellerini tarihe Butun gizler serilsin ayak izlerimize Gizlerin tutkusunda seviseyim seninle Ortusuz gercekler yarasir ismine kadin Sonra sonsuz olmayi ogrenelim Tanrisalligimizdaki sonrasizligi da Sonsuz bir askin coskusuna Bir tek sen Bir tek senin varligin yarasir kadin
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damla Damla Ask
Asigim ey guzel sana Attim kendimi atesin yuregine Eridim gonullu Eridim sevgili Eridim de buharlastim Buharlastim da sigmadim atesimin yuregine Savruldum gokyuzune Bir esen yele karistim Geliyorum sana dogru Ac yuregini sevgili Ac kollarini Bir esen yele karisti yuregim Sana katilmaya sabirsiz Bir yagmur gunu bekle beni sevgili Bir yagmur gunu ruzgarin koynundan cikacagim Bir yagmur tanesine girecegim sevgili Bir yagmur gunu ac yuregini bana Bir yagmur damlasi karisacak saclarina Tutmaya calisma sevgili Birak beni istedigimce seveyim seni Bir yagmur damlasinda karisacagim zulfun teline Oksayacagim gul kokulu saclarini Bir yagmur tanesi icinde tenine degecegim Saklanma bir sacak altinda Bir yelin yureginden koptum da Saklandim bir yagmur damlasina Uzaklardan geldim sevgili Yagmurun kucuk ellerinde varacagim sana Bir yagmur gunu bekle beni sevgili Ruzgarin sesine ver kulagini Haber verecek yagmuru Bir yagmur damlasinin icinde yuregim Arindim herseyimden sevgili Bir yagmur damlasinin icinde cirilciplak Bir yuregim Bir de sevdam Yagacagim yuregin
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dansoz
hasretlerinin bagrina yaziverdi notalari.. huzunlu nagmelerin bedeniydi davulun zari.. aglamakli nagmede.. oynadi kadin.. kivir kivir bedeninin yilanligindan.. sagir kandirmacalarin oynakliginda.. agladi kadin dansoz havalarinin ritminde
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Sevdam
Ah deli sevdam Icimde yanan deli bir firtina yoklugun Gunesli taze bir pinar gibi ak istersen Mor daglarin ustunden ak durmaksizin Ciceklen nergislerin tadina Doku sehvetini kelebeklerin kanadina Ah bir koy corbasi tadina sin Yayla cicegi sinmis bugusuna Bir yudumda bin sevda filizlendir ruhumda Yansin dilim tadindan Kavrulsun ruhum durmadan Ben seni anlatmaya doymadim Ben sana anlamlar yuklemeye yetmedim Bir kelebek konmus deli atin yelesine Ruzgar boynunu egmis renk cumbusunun akisina Nal sesleri dokur topraga sevdami Ah bilsen sevdanin yuzu suyu hurmetine acar cicekler Bin yillik bir agac yapraklarinda sabahin gozyaslari Sevdanin hatirina isler yapragina bereketi Iste o acan sevda benim Iste o akan yesil benim Yesili icen bahar benim Bahara secde eden can benim Yoklugunun huznunden doguyor bunca hasret Varligin deli bir tayin coskusu En ateslisi en sehvetlisi En cocuksu olani Sevinc yagiyor dallarindan yasama Ben yoklugunun huznunden varliginin sevincine kosuyorum sevdayla Sarp kayaliklarin avcisiyim ben Bak ellerimdeki kocaman nasirlar seni arayislarimin cabasindandir Arayislarimin bitmeyen kavusulmazisin Gozlerini ciziyorum karanligima Sevincli iki isik evrenine dolleniyor bilinmezligim Koy yollarinin tozlu issizligiysam ben Serin bir derenin kiyisina oturuyorum Su cicekleri piril piril Su cicekleri sevda kokan Sari isiltili arilara vermis bedenlerini Sen bu sevdali fotografsin Ruhumun duvarlarina asili Issizligimin ortasindaki en guzel ruya En guzel masalsin Bak dillenmeyen suskunluguma Uzak ufuklarin erisilmeyen suskunlugu isem ben Bin yillik bir turku soyler bak yagmurun elleri Yagmur dualarinin gerilmis sabirsizligina dusen Sevinci kara topragin ak meyvesinde anlatan resimsin sen Nadas dusmus yuregime yoklugunda Bir senin baharini beklerim
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demistim
Demistim sevgili Bir an yorulacaksin bu kosudan Kacacaksin benden Bir an kapatip tullerini yureginin Saklayacaksin bakislarini benden Kolay degildir oyle sevdanin yollari Gozyasi ile sulanmazsa Acmaz sehvetin cicekleri Huzunden ulasmali sicak sevdaya Belki geleceksin yenip kendini Belki kalacaksin uzaklarda bir yerde Bekliyorum seni ben Oyle suskun Oyle kipirtisiz
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dil Susar Yürek Konuşur
Dil susar bazen yürek konuşur Bazen her şey söner karanlığa bürünür de, Sevgilinin gözlerinin parıltısı aydınlatır dünyanı. Dudaktan çıkan kelimeler donar da, Bir dokunus aşk sözcükleri olur sevgiliye söylenen. Güneş ulaştıramaz ışınlarını bedenine de, Bir bakışı olur sevgilinin seni ısıtan. Bazen kaybolursun yaşam yolunda da, İçten gelen tek bir gülüs tek bir gülümseme sana yol olur. Dedim ya, Bazen dil susar yürek konuşur En eski dildir bu sevenler arasında hissedilen Ve gözler, konuşan dili olur yüreğin Tek bir bakış ömrünü dolduran bir sözcük olur o an Gönülden gönüle ulasan en eski yoldur bu Sadece sevenlerin bildiği Sadece aşıktan maşuka ulaşan bir dildir bu Tek bir bakisin dünyanı doldurduğu Tek bir gulusun seni aşk sarhoşluğuna sürüklediği Tek bir dokunusun tenini yaktığı dildir. yüreğin dili...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 10 (0 üye ve 10 misafir) | |
|
|