![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acemi Ruzgar
Toy bir baharin acemi ruzgariyim Sevmelerim saskin Aldanir tenim Alamaz kendini senden Yakar sevdan beni Yanar tutercesine Yuregimden ruhuma sicrar kivilcimlar Kendi yanginini korukleyen Acemi bir ruzgarim ben Adi sevda olan bir yangin kusatir Kusatir butun duygularimi Toy bahar vurur beni Vakitsiz sevdaydi dokunan Sevdandan geri kalan Acemi bir ruzgarin elindeki Yuregimin kuludur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aglama
Aglarsan dunya durur Gokyuzu kararir Yesil kuser Deniz kudurur Icim yanar Eskiden beri korkarim uzulmelerinden Sana sevinc yakisir Savurup gulumsemeni sevdaya Sana kosmalar yakisir Her hickirigin bir gokgurlemesi Yakinda patlayan bir simsek Yuregimi huzunlere atan Aglama ne olur Cicekler bahar icindir Bahar sevdalar icin Sen bahar icinsin Bahara gulumseme yakisir Aglama sen ne olur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Guzel Cocuk
yine telasli kelimelerle basin dertte ah guzel cocuk uslanmadi yuregin ya gecmisinde takili kaldin ya da unuttun busbutun aynalari bosver biraz cevren senden akanlarla dolu biraz kendinden kendine bak ah guzel cocuk ozledim de seni sevmelerin hala korku dolu mu hala icindeki deli kadin yasiyor mu hala cocuk utanmalarinda yasattigin coskun duruyor mu ah guzel cocuk konusmayali cok oldu seninle hala susuyor musun hala seni baskalarindan mi dinliyorsun ah guzel cocuk seni senden baska kim bilir ki beni bosver sil bir kalemde telasli bir aninda elim degdi biraz sana kaybolmuslugunda kucuk bir isik bile degil belki yankisiz bir isliktim sadece ah guzel cocuk cok sevebilirdim seni hala sorguluyor musun gidislerimi hala saskin misin anlamadin daha degil mi seni sevdigim icin gittigimi ah guzel cocuk uzaktan soluyorum dusuncelerini hala bulamamissin kendini canini acitanlar hala yanibasinda en cok da kendi parmaklarin parmaklarin ki ruhunda en cok izi olan ah guzel cocuk hala anlamadin degil mi senden baska kimse yaralayamaz seni senin kendini yaraladigin gibi hayat oyle basit ki guzel cocuk arama telasli kelimelerde gercegi senin basitliginde yatiyor butun cevaplarin ah guzel cocuk hala yanaklarin kirmizi mi hala guzel bakiyor mu gozlerin hala sinmis mi ruhundaki oksuz cocuk saclarindaki sicaklik hala kayip mi kimse oksamadi mi sacini guzel cocuk hic dinmeyecek degil mi ruhundaki o sevgi yoksunlugu ah guzel cocuk vaktim olsaydi keske keske saclarina dokunsaydi avuclarim simsiki sarilsaydim ozlemlerine anlatabilseydim sana yasamin guzelliklerini ah guzel cocuk keske keskeleri yasamayacagimiz anlarimiz olsaydi
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Istanbul
ah istanbul sevdalarimin dogurgan sehri bulutlarinda arzu yuklu damlalariyla tenimi sevismelere cagiran suh kadin ne cok oldu ugramayali sokaklarina ne cok oldu solumayali sevdali kokunu uzakligina inat sevdim seni seni yasamayislara inat hasretler dogurdum bilinmeyislerine inat dusundum seni ah istanbul gecenin karanliginda aydinlik duslere cagiran yuregimi kandiran tatli kadin yorulmadi daha ruhum kandirmalarina daha dinmedi yuregimdeki firtinalar ne kadar yabancilastiysan bana o kadar daha cok sevdim seni seni ne cok sevdigimi dusunmeden sevdim oyle sevdalar buyuttum ki sana oyle sevdalar yasadim ki senden oyle sevdalar biraktim ki sende sana her gelisim ozlem doluydu her gidisim deli sevdali
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Sevgili
******* nasil dort doner hasretinde bilmez misin gozyaslarim ile biraktin hasret kokan siirleredir avuntum bilmez misin her sevdali sarkida seni ararim. ah sevgili uzakligina acimi kattin mi ayriligina yuregimi aldin mi gidisine ruhumu caldin mi bak bombos dusunceler ortasinda bir varliginin umudu dopdulu caddelerde dolasiyorum kimseleri gormez gozum bir senin adim izlerin sorma nasil ayirt ettigimi ben hissedislerimde senin gectigin her anda her adimda sarilirim.. ah sevgili giderken arkana baktin mi sana sevdali bakan gozlerin kapandigini gormedin mi acidan sadece gidisini gormemek icin belki ah sevgili kendimi senin sevdanla anlamlandiririm bilmez misin.. hissetmez misin.. avuclarimda bir senin izinde cicekler acar gerisi hasretinin yakan kiracligi gerisi colun serapsiz issizligi ah sevgili.. yine de sevmekten vazgecmedim seni yine de sitemsiz.. gozyaslarima dost yine icimde acan hazan huznunde sevmeye devam ettim
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklima Gelmezdi Hic
Ayriliktan bahsetmeni sevmezdim hic Nefesim tutulurdu huzunleneceksin diye Sevdanin icindeyken akla gelmiyor Akla gelmiyor bir gun ayrilik olacagi Cayirlarda kosulur Sanki cayirlar bitmeyecek gibi Sanki sevda kosusu hic durmayacak gibi Yagmurlarda islanir iki ten Sanki yagmur hic dinmeyecek gibi Sevisilir sanki gece hic bitmeyecek gibi Yine de birgun gelir Birgun biter her guzel sey Eve geldigimde ilk yuzune bakardim Ilk gulucugunu arardim Belki bencillikti Kendi mutlulugumu bir gulumsemene baglamak Yine de seni bencilce sevmekten alikoymazdim kendimi Aklima gelmezdi bir gun kendin icin Kendin icin beni birakip gidecegin Aklima gelmezdi hic Benim senin mutlulugunla avunabilecegimi Ayriliginin acisi yakiyor ya yuregimi Yine de uzaktan gulumsemelerini izliyorum Aliskanlik olmus bu bencillik Ben hala senin gulumsemelerinle mutlu oluyorum Gitmeni istemedim hic bir zaman Bakma sen sozlerime `Degmez hic bir kadin icin aglamaya` degisime Sessizce agladim ben Icime akittim ayriliginin acisini Ilk kez bencil olmak istemedim Verdigin mutluluklar icin Senin mutluluguna gizledim acimi Bilirsin yalan da soylerim arasira Aklima gelmezdi ama Kendimi avutmak icin yalanlar soyleyecegim Kokunun oldugu sokaklarda dolasirdim Severdim seni hissetmeyi Sarilmadan tenine Kokunun sevdasiyla sarhos olurdum Simdi varliginin sokaklarindayim Simdi kokun en guzel dus Sana sarilmak coldeki en guzel serab Aklima gelmezdi hic Kokunla sarhos olduktan sonra Hasretini yuklenip ayriligina yuruyecegim
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklimi Basimdan Alma
ah kadin aklimi alma basimdan sairim sensin bugun teninden yayilan kokudur siir dur biraz okuyacagim sevdami sesim dokunuslarim anlattigim sen olacaksin sevisiyorum durmaksizin yine bak seni duslemelerden yorgun dustugum zamanlarda tenindeki misralardan soluklaniyorum sen olan seni diliyorum durmaksizin ah kadin alma aklimi basimdan sairligim utaniyor arzulayislarinin siddetinden siirime akitamadigim bu isilti vuruyor yuzume caresiz kucuk bir cocuk gibi teninde yanip duran arzunun isigina bakip kifayetsiz kelimeleri sakliyorum utancla sairligim batsin siir kahrolsun bu caresizlik olmaz olsun uzakliga hic biri care degil hasretine ilac degil ah kadin bu sehri birakacagim artik hasretin viran etmeden bu sokaklari kacacagim omuzlarima yuklenip ozlemlerini senin olmadigin her sehri dolasacagim her sehirde hasretinden izler birakip tutusturacagim arzumun atesinden sokaklarini ozlemim bir deli tay gibi her sehirde sevdali turkuler birakacak ah kadin sonra kosacagim kollarina kavusmamizin her ani sevdamizin sehri olacak yeni ulkeler kurulacak sevismelerimizin vahasinda tenin bir pinar hayat verecek ruhumun soluguna
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Yüreğimi
Mektubunu aldim gulum Her satirinda buldum seni Ne guzel sevmissin Ne guzel yazmissin yureginden akanlari Bir seyler yazmak istedim sana Bir cevap olsun istedim senden gelenlere Varmadi elim Sonuk kalacakti ne yazsam Oyle vermissin ki sevdani guzel Oyle islemissin ki kendini sozcuklere Varmadi elim bir sey yazmaya Elim utandi Dilim utandi Yurek utandi Yazamadim gulum Satirlarini yuregime yazdim Sevmelerini yuregime anlattim Nasil sevindi bir bilsen Nasil sarildik birbirimize ben ve yuregim Oyle kalakaldik yuregimle ben Bir seyler yazamamanin caresizligi ile Al dedi beni yuregim Kopar beni bedeninden Koy bir zarfa gonder sevgiliye Boyle bir sevdaya bir yurek feda olmus cok mu Sarildik birbirimize ben ve yuregim Koy dedi sevgilinin mektubunu yerime Sevgilinin satirlari ile aksin hayat nefesi damarlarinda Kopar beni bedeninden Gonder sevgiliye Bir yurekten asagisi yarasmaz bu sevdaya Bir yurek feda olmus bu sevdaya cok mu Sozlerim yetmez sevgili anlatmaya Ne yazsam sonuk kalacakti Al yuregimi gonderiyorum sana Bir yurek feda olmus cok mu bu sevmelerine Simdi mektubun var yuregimin yerinde
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alisayim Seni Sevmeye
Sen mi soyluyorsun aski Uzanan eller senin mi Bu bir dus degilse Cennetin nehirleri akiyor demektir Sen mi actin yuregini bana Ellerime bulasan mavi senin mi Dur dur gulumseme oyle Gulumseme aska davet gibi Dur alisayim once sevdaya Alisayim once ellerinde sundugun cicege Uyanmak yok degil mi bu ruyadan Sevisecegiz degil mi ilk kez opusur gibi Sevisecegiz degil mi sonu gelmez gibi Bu sozleri soyleten sen misin Ben mi sarhosum Gamzende acan cicek mi basimi donduren Dur dur duslerini serpme onume Daha yuregim alismadi sevdana Duslerine girsem unutacagim herseyi Ne zaman sevdim seni Sormadim hic bunu kendime Simdi ellerinin sicakligini dusluyorum sadece Dudaklarinin tadini aliyorum sadece Hic dusundun mu uzakligi Uzakligin kanatlarindaki hasreti dusundun mu Dur dur hemen soyleme sevdayi Hasret nedir bilir misin sen Hazir mi yuregin hasret cekmeye Hasret icinde sevda buyutmeye hazir misin Dur dur nazli yaklas bana Alisayim gamzelerinde aska dokunmaya Bu ask sarhos eder insani Dur dur once ask siirleri yazayim sana Siirlerimle alisayim seni sevmeye....
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladim
En cok ozlemlerin yakiyor Yureginde birikmisler sarhos ediyor beni Sevdani yasamak hasretlerine dokunmak Seni yasamak Arzunda erimekmis Anladim Anladim dudaklarindan Icime cektigim ilk sevismeden
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|