![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Aşk Sen
Torbalarımız sırtımızda Kadınlarımızı neden bırakırız hep yarı yollarda? Ey aşk sen ne mene işsin ki Hep nal toplattırırsın aşk aşk diye yananlara… Bak sızlananlar senin adına Kıvranır dururlar… Gül kokusu katarlar bir de aşk azıklarına Aşk bahçelerinde çığlık çığlığa |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fotoğraf
Ne çok güneşleri pırıl pırılken toplayıp attım Buzlarla kışkırtarak aşk yangınlarının içine Eriyen güllerimle ne çok döktüm kırmızıları Onlar ki masum ihanetlerin kabuklu yalanları Utanç takılarıyla saklanırlar kendi karelerine Mahrem bir leke gibi düşer sadece fotoğraflara Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gamzeler
Bir garip damlalar gamzeler. Bir yüzünde tek, Diğer yüzünde çift. Her açılışında Birinde bir bahar, Diğerinde Yüzlerce defa dökülür başka baharlar. Esasında kusurdur onlar Adele kusuru. Bazen kusurlar da güzeldir Nesilden nesile geçerler. Gülüşün rengidirler, Bu mübarek kusurlar Gamzeler. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmişin Çocuklarıydık Biz
.Kızıl türküler söyleyerek çıktık yangın bahçelerinden Yakamızda karanfillerle daha çocuk yaşlarımızdaydık, Yiğit coşkuların kıvılcımlarıyla tutuşurdu yüreklerimiz Cesareti bedenlerimize işlemiş kurşunlar sanıyorduk Dar ağaçlarında çınlıyordu cesur haykırışlarımız! .. Sevdiklerimiz uzağımızda türkülerimizle ağlaşırken Bedenlerimizi ölüme gülümseyerek çiğnetmiştik Adlarımız geleceğin defterine işte böyle yazıldı! .. Değişen fırtınalar kardan boranlar sildi belki bizleri Unutulduk sandıkça düşüncelere durmadan biçim, Yüreğini umuda açanlara daima hayat vermiştik Takip edenleri peşimizden asla utandırmadık Yok olsak da biz, ilk adındaydık doğan her çocuğun, Zaman bizi yargıladı ama tarihin altın sayfalarındaydık! .. Yaşam eğrilerimizle doğrularımızla bizi yoğurmuştu Zamanın içinde değildik ama her yerde izlerimizle vardık Dostlarımız içleri burkularak her andıklarında bizleri Ölümün kucağında kim bilir hangi mezarlarımızdaydık! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Git
Mahrem bir gecenin sessizliğiydi. Derin derin bir iç çekişindeydi. Soluk alıp vermelerin hızlandığı anlardandı. Sonra birden bire ne olduysa,gök kubbe yarıldı sanki! .. Binlerce yıldız boşanıverdi. Akışa durdu. Boşalttı içini tüketircesine. Bitiresiye kendini. Gecenin morluğunu ışıklar aklarken; Yolunu şaşırmış öpücüklerle sarsılıyordu göğsü denizin. Her silkinişinde dalgaları kıyıya kaldıraç gibi Kalkıp inip savruluyordu; Önüne katarcasına her şeyi. Ve çekilirken kıyıdan çakıl tanelerinin şakırtılı sesleriyle Sürükleniyordu kendi iç alemine. Birbirinin içine kıvrılan köpükleriyle ıslatıyordu kendini. Rengarenk taşların pırıltısıyla adeta Büyülenmiş gözlerin şaşkınlığındaydı. Birbirine dokunan bedenlerin nefes alışı.Sanki. Deniz bu gece kendini yaşıyordu. Gökyüzünden aldığı hazla kendini kanıtlamanın keyfinde, Coşkun ve bir o kadar da hırçın. Pençesine taktığı yıldızdan alevlerle Tohuma durmuştu gece. Bir sonraki yıldız seline kadar. Şimdi sessizliğe bırakılmış yorgun ve uykulu gözleriyle. Kalakalmıştı. Solmakta olan dev bedenine bakarak Ürkek ve şaşkın, Kanatları kırılmış bir kuş gibiydi! .. Adeta. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelincik
Hüzün, Senin türkülerinin Dokunuşunda mıydı? .. Yoksa dokusunda mıydı Gözbebeklerinin? ... Her açıp kapanışında, Kirpiklerinden Esen rüzgârın nağmesiyle Bana koşan Kırmızı, Boynu bükük duran Nazlı gelincik! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelsin de,
Sevgilim senle gelecekse bahar, Varsın her bir şeyiyle gelsin. Olacaksa Aşk delecekse içimi, Kevgire döndürsün de gelsin. Razıyım her mihnetine yeter ki Ruhunu İçime sersin de gelsin. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geriye Ne Kaldı
İki dallı bir sarmaşığın birbirine dolanışına benzerdik. Şarkıların birbiriyle dans edercesine oynaştığı, o yaz *******inde gönüllerimizden akan damlalarla Koyun koyuna, Birbirimizi gül yaprakları gölgesinde nasıl da aldatmıştık. Şimdi kokusundan geriye kalan ne? Neden yaşamıştık ki seninle beraber bu baharı? Biliyorum vişne zamanı derler İşte o bir aşk zamanı. Şarabın verdiği kekre tadın, Öpücüğüyle sarhoş kalan dudaklarımız şimdi, Hatıralarımıza saklanan, O aşk şarkılarıyla, Biteviye kımıldar… Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gök Delik
Şimdi yıldızlar vardır göklerde Ve gri *******in derinliklerine yaslanmış; Onların içinde bir kara delik, Delikten hiç içeri baktınız mı siz? Orda kocaman bir ayna var gördüm, Ne kadar büyük gösterir; Kendinizden korkarsınız! ... İnsan o zaman anlıyor işte Ne kadar miniminnacık olduğunun farkındalığıyla. Bir deli aklıyla bile O kadar aşikar ki Akıllıların şaşkınlığına şaşırıyorum. Hadi tutun ellerinizi Kenetlenme zamanı. Hiç aşağıdan yukarı yıldız yağmuru olur mu? Newton elmayı yedi. Parmağını kaldırıp söz almak için; Lordlar kamarasının çatısından yağmurun damladığı o gün. Herkes döndü onu alkışladı: Ne büyük adam! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzüne Yazmak İsterdim
Gökyüzüne yazmak isterdim kadınları Ellerimi dua eder gibi açarak Parmak uçlarımın Her birinde birer yıldız gibi Pırıl pırıl parıldayabilselerdi! .. Ve her dolanışında avuçlarım; Değişik adlarıyla birer ışık kümesi olsaydılar, Şaşırabilseydim! ... Deseydim ki Hanginize, hangi birinize koşabilsem? Neden aynı anda hepiniz birden sevilmezsiniz ki? .. İlla sıraya mı koymak, Ya da biri bitince bir diğerinden yeniden başlamak? .. Biri bitmeden diğerine koşamamak! .. Bunca kıskançlığınız neden? Bir çiçek bahçesine girdiğinizde Nasıl Gül ise koklanacak, Lavanta ise, Papatya ise adı çiçeklerin Onların da birer adları olmalıydı Yüreğimizde aynı anda, Korkmadan sığdırabildiklerimiz. Tutkusuz bir sevda olabilselerdi! .. Bağırabilseydim. O da olsalar,bu da olsalar şu da olsalar Hepsini birden aynı anda özleyebildiğimi. .. Neden rengarenk çiçekli bahçelerinde dolaşmak varken, Yangın alevlerinde Bırakır da giderler devamlı bizleri? Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|