![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A Be Ce
Tarih, Kendi bilincini kaybettiğinden beri; Önünde zıplayan bir deli Ve el ele tutuşan sivri akıllılar Güya alkışladılar. Her başın tam da aynasındaki orta yerinde Bilinç aranırken, Yardıklarında; Sararmış bir sayfanın içinde kan lekeleri Tarihten keramettir sandılar. Aman ne de çok ritüel yarattılar; Bir ağacın dalında asılı kalan çaputtan Saklı kalan bilinçle, Kendi tarihinde. Deli bu akşam da bir tarih düşürdü Kendi a be ce hesabıyla. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A ş K
An an saklanır; o birer anlık -zamansız- anlarla, damla damla sessizce gelir; çoğalır ve koşar birdenbire konar duyguların yapraklarından, insana. Sunulan her bir emekle köpük köpük, kristal çanaklardan yudumla, ve yücelir gidersin birlikte. İşte böyle… Su gibi bir serinliğin içinde, sanki kocaman bir nehirde; şaşırtıcı ve bir o kadar tuhaf renklerine çiçek çiçek tutulduğun; hep aynı denize doğru, -zamansız- akmaktır galiba aşk! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acele Etmek Lazım
Sevmek ve sevişmek için, Acele etmek lazım sevgilim. Seni sevmek, Sevişerek diyorum herhalde dünyanın en zor işi olmalı. Hadi koştur benimle dört nala kısraklar gibi, Ben her şakladığımda bedeninde, Sen, Şaha kalkmalısın kucağımda. Dudaklarında biriken söylenmedik, Şehvetin alev dalgaları. Hadi ürpert sözlerinle içimi! .. Gagasından bırakmamak için çırpınan, Yüreğindeki o ürkek kuşla; Dökül de bir damlacık aşkla, Gel! .. Acele etmek lazım sevgilim. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açıldı Dilim
Açıldı dilim, Çözüldü halim. Biliyorum artık: Vazgeçilmezimin, Ruhunun derinlerinde Şimdi bir yangın! .. Tutuşturduğum. Takılıdır artık, Günlerdir, Israrla, Ona çizdirmeye çalıştığım, Hayalim. Kalktım, Bütün kapalı musluklarımı açtım. Şimdi, her şey gürül gürül! .. Akan köpüklü sularında, Ben bir aşkın, Haberiniz olsun Meşgulünde Ve hatta sefasıylayım. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açma
Açma zamanın yapraklarını Her açmanda Bana kim bilir ne hüzünlerin damlayacak Her yaprağının arasına sakladığım Sonbaharın Birikmiş anıları ağlayacak Açma Açtığın her yaprağın şimdi sararmış uçlarından İnan, Dokunsan ... Kan damlayacak. Şimdi sen kendi güllerinin rengiyle avunmaktasın Benim elimdeyse Yapraksız bir Gül dalı kaldı Ancak. İçimi Seninle biteviye Ağlatacak… Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adeta Ölüyorum
Durdurduğun güzelliklere Dönüp Şöyle bir baksan! ... Neler; Sevda veren, Süzülmüş düşüncelerin, Yüreğinden Sabırla biriken Müstesna duygular! .. Beyaz köpüklerle Yatağından kıvrıla kıvrıla Neredeyse bir şelale! .. Hatalar doğasında var Olmalıydı da Anlamak için her şeyi; Eğrilmeler sapmalar. Bitti demek kolay Bitmesinler önemliydi! .. Neden Çabucak silinmeye bırakılıyor Yazık olmadı mı şimdi? Biliyorum; Acılarla kalbin benden kaynaklanan. Üzgünüm demek bağışlayıcı değil. Başka nasıl çözülecek? Yokluğa bırakmaksa kararın Ne yapabilir insan İçini kanata kanata Öyle olsundan başka! .. Yine de Bir tatlı hüzünle anımsamalıydık Sevince dönük güzellikleri. Olmadı... Ne kadar da arzulamıştık! .. Şimdi artık Her şey kavururken içimi Dışarıda bir yangın tutuşuyor. Yüreğim kızıl gülden Dökülen bir alev! .. Ben ise yaşıyorum derken Utancımı yükleyerek Kahrımla karşındayım Adeta ölüyorum! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Bir Aşk
her hatırasıyla izi düşerse peşimize elimizde değil değil asla onu yadsımak tuhaf ve belki de tüm ayıbıyla bir erdemdir cesaretle onu kendine yakıştırmak burnumuzda tütüyorsa kokusu bak geçmişte kalsa da için için hala alev alev ve an an yanan hadi de ki yalandı değil mi ki bir zamanlar var oldu şimdi kabulenmesek de mazeretsiz olan adı bir aşk Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Sende Ne Olur
Her dalganın gelişinde artarda çoğalması, Irmağın denize ulaşması, İnsanın insana karışması gibidir, İlmik ilmik dokunuşu, Her dokunuşunla parmak uçlarından bana, Söz olup örülmesidir yüreğimde. Senin her bir gelişin, Bundandır kabarır; Kabarır cümle bedenim adı sende ne olur? Mesafelerin kısalması, Zaman bulutlarına yüklenmesi, Yağmaya hazır yağmur damlalarında saklanır durur hüznün. Denizin üzerine ay ışığı gibi dökülürler. Dans eder yüreğim o uzak iklimlerinde Bundandır koşar gelirler, Bundandır rengarenk kır çiçekleri gibi derlenir ellerimde; Coşar cümle duygularım adı sende ne olur? Ellerinin ellerime her kenetlenişinde Sıcak bir Akdeniz gecesi sokulur içime, Aklım senle karmakarışık. Yüzüne yansıyan ikilemlerle döner durur Ruhunu sarmalayan o şaşkınlık. Bir pırıltıdır içimde senden bana bırakılanlar, Bundandır ağlar durur içim; Kavrulur cümle yapraklarım adı sende ne olur? Şimdi, Özlemini tam karşı yamacıma almışken, Yüzündeki gülüşünle, Gülüşündeki o bükülüşle öyle sarmaş dolaş Anlamına vurgun kaldığım o bakışta mısın hala? Ben desem ki Bundandır ırmağın denize bu keyif veren seyri; Akmaya başlamışsa cümle sularım sana doğru Söyler misin adı sende bunun ne olur? .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adıdır Aşk
Yaşansaydı olur muydu? .. Yaşamadıklarının, Adıdır Aşk. Yakaladığın anda başlayan değil, Kaybettiklerinin, Adıdır Aşk. Bedenle tadılan değil, Ruhuna bırakılan kıvılcımın, Adıdır Aşk. Yüzyıllardır sürdüğünden belli ki Kadınla Erkeğin yüreğindeki yakarışın, Adıdır Aşk. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adım Bir Deli
- Ben seninle gözlerimizle sevişmemizi seviyorum Ben seninle dudaklarımızla öpüşmemizi seviyorum Ben seninle ellerimizle elleşmemizi seviyorum Ben seninle……………………………………….? Ben sen...... Ben.. - Utanıyorum ama, Deli misin sen? .. - Evet Benim adım: Bir Deli! .. Ne söylersem yeri... Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|