![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küller İçinde...
insan kadar dünya dünyalar içinde... dünya kadar oyun oyunlar içinde... birbir güçlükle ancak çizersin... bir daire ise sevgi keşisenler içinde... istenmekle gidilmezse ebede... ruhum mezara dönmüş ruhlar içinde... toz pembe hayaller uçuşuyor şimdi gerçek mutluluk varsa yürekler içinde... tersine dönmüş dünya cellatlar mazlum artık masumlar zalim olmuş zulümler içinde... bülbül gülden geçmiş sonra kendinden tüm güller kırmızı kan revan içinde... tüm dünyalar yanmış oyunlar bitmiş... bir simurg yaşar şimdi küller içinde... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Masaldır Aşk
Hep ağladığını sanmaktır aşk! Ağlamak da imkansızdır çünkü... Uyumak masal eşliğinde belki ama... Masalsız uyuyabilmektir aşk... Yalnız olduğunu sanmamaktır aşk! Kadehleri üst üste dizip en alttakini çekmektir Rezilliktir belki de bu rezil dünyada Geleceğin olmamasıdır birde Birlikte gelmeyecek günleri saymaktır aşk! Ölümü öldürmektir aşk! Ölsem de kavuşamam demektir... Ölüm ölünce kimse kalmamıştır hoşgörüde herkeste ölmüştür çünkü Kaçtığını hatırlamaktır sonra Yazılar ve fotoğrafları beyninde saklamaktır Sorunsuz yaşamaktır belki de... Bir hapishanenin bahçesindeki ağaçlar gibi özgürlüğü özlemektir aşk! Özlemenin ne olduğunu bilmektir aşk! Gelmesini beklemeden özlemenin Dokunamayacağını bilerek özlemenin! İşkencesiz hayatı reddetmektir aşk! Zamanın mekanın mevsimlerin birbirine girmesidir Hayalsiz yaşayamamaktır sonra... Gerçekleşmeyecek hayaldir aşk! ... Duvarsız ev demektir aşk! Bomboş sokaklar caddelerdir... Boğazından geçmeyen lokmadır sonra... Sevgisizliktir sevginin kıskançlığıdır... Birlikte gezenlerin saçmalıklarına kızmaktır Sokakta ağlayabilmektir aşk! .. Sevgilinin vurdumduymazlığını bilmektir aşk! Seni umursamamasıdır aşk! Dilinin varamamasıdır aşk! Evet haklısın Bir masaldır aşk! .. Simurg_b (A.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Miniciğim! ..
Miniciğim! ... Minik minik girdin hayatıma hep... Ama tüm dünyamı kapladın... Öylesine büyüdün büyüdün ki ben yok oldum sende... Sevmekten daha öte bir şey bu... Aşktan daha kutsal... Ve bir bebekten daha masum... Yaratılmış bir insana hissedilenden daha öte bir yoğunluk bu sanki... Sanki santim santim ilahi kudretin tecellisini görüyorum sende... Bu dünyadaki varlığın bile ayrı bir anlam katıyor tüm mahlukata mutluluk oluyor... Eşya hikmetini gizlemiyor sen varken... Ölüm sonsuzluk girdabından çıkış yolu buluyor kendine senin bakışlarınla... Melekler gıpta ile secde ediyor güven veren sukunetine... Güneş, niye yandığını geçde olsa anlıyor ve kıyamet hiç gelmese diye gözyaşları döküp büyük meleklerden yardım istiyor... Dünya, seni tüm alem görsün diye döndüğünü fark ediyor... Güneş, ay ve yıldızlar da dönüp dönüp seni bir daha görmek istiyor... Ve Ay Gel-Gitlerinin sırrını çözüyor, bu güzelliğe yakın olmak için pervane oluyor artık... Miniciğim! .. Dünyayı döndüren sensin evreni sevindiren güzelliğin... Tüm canlılara hayat veren varlık anlamı sensin... Ölüleri diriltip, canlıları ölüme yollayan da sen... Ben ise, senin farkında olan evrenin içinde bir hiçim... Ama Senin için Tüm evreni Kana boğabilecek bir kalbim var... Lütfen Kabul buyur... Simurg_b (A.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Miniciğim...
Ölürüm ölümüm pahasına Senin için yaşamak adına... Bakışların yüceltir beni göğe Yakınlığın azdırır şeytanı Saçının bir teli için deliler gibi yaşarım Yaşarım ölümüm pahasına Bir sen bilirsin Bir ölümü Bir de seni ne kadar sevdiğimi Senden başka herkes An be an öldürür beni Ben bir senin için yaşarım Ölümüm pahasına... Miniciğim... simurg_b Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluktan Umudum Yok! ..
Uykuyu hatırladığım kadar unutabilseydim seni, hiç görmediğimi sandığım rüyalarımda, badem gözlerine bakıp şiirler yazmazdım... Özledim deme sakın, mecnun gibi çöllerde değilsen henüz! Beklerim deme Ferhat'ın dağları delmeye başlamamışsa eğer ve asla seviyorum deme yaşadığını hissediyorsan hala! Bir diriliş muştusu üfürene dek İsrafil, yaşarken kıyameti kopardım bugün. Mahşerim toplandı hesap kitap için Mutluluktan umudum yok çoktandır ama küçük sevinçler bile düşman oldu nedense bana. Taşlamayın artık ne olur! Size verecek meyvelerim çoktan tükendi. Attığınız her laf dallarımı kırıyor. Koca gövdeme kurt düşürüyor. Her şeyin merkezinde olmasaydım diyorum bazen, belki o zaman intiharım ölüm çemberine sokmazdı hayatı da, en azından yunus kadar gururlu olup kıyıya vururdu kendini. hayat bu gülüm ateştende olsa sığmıyor işte çembere... her güne bir söz düşer mi bilinmez güneş durdukça durduğu yerde ama her söze bir gün düştüğü aşikar dünya dönmeye devam ettikçe Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasılsın Bu Gün! ..
dünkünden kötü yarınkinden iyi iki dünya arasında yine dün akşam yüzüklerin efendisiyle buluşunca rüyalarımda gördüm diğer boyutlardaki sırdaşlarımı kötü kötü öksürük devam ediyor yine kulaklarımda değişik bir uğultuyla karışık hafif halsizlikle birlikte iştahsızlık ve ağzımdaki ilaç kokularıyla iyi olmaya çalışıyorum aslında bugün tam içilecek gün bir de o olmasa değil mi yani parasızlık parasızlık bunaltmaz elbetteki tuzu biberi olur herşey var aslında sıkılmak için bari parasızlık olmasa demeye çalışmıştım aslında olmayan ama varlığına kendi varlığımızdan daha çok inandığımız o minicik satırlardaki mini minnacık harfler ve rakamlar nasıl oluyor da bir anda tüm varlığı kaplıyor, oradada kalmayıp tüm varlıkla birlikte bir anafor oluşturup sanki herşeyi içine çekiyorsa bilemiyorum ama, bilmek belki de bunu bile bilmek yani bunun farkında olmak aslında herşeyin bir anda anlamsızlaştığının mantığını ortaya koyuyor gibi aslında fffffffffffffffffffffffffffffff demekten başka birşey yapamıyorum yazık yazık hemde çok yazık.... bir bilge kişi olsa varsam gitsem dizinin dibine yıllarca rahlei tedrisinde otursam bana bu sırrı verebileceğini bilsem kölesi olsam hatta ama tüm bilgeler bir tek dünyanın bilgesi olmuş iki dünyanın bilgesini bulamıyorum bırakabileceğim birşey kalmadı artık, ama başlayabileceğim çok şey var saydığın hatta onca dediğin tüm sorumluluklarım içinde bırakabileceğim birşey yok ama başlanabilen herşeye başlayabilirim yine yavaş yavaş sonu yok zaten hiçbir yolun, amaçlar da beyhude aldanışlarmış gibi sanki sahipsiz kaderler dolaşıyor yağmurlu şehirlerin ıssız sokaklarında potansiyel kardeş katilleri cirit atıyor sıtmaya tutulmuş fikirler arasında oyuncağını arayan bir çocuk gibi herşeyin altına bakıyorum bende, binbir heyecanla Simur_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Varlığımı Anladın Ne Yokluğumu
Ne varlığımı anladın ne yokluğumu... Hep korktun bensiz kalmaktan o ihtimali her fırsatta düşündün... Boş kağıtlara yazıp buruşturup atmak yerine ben “sus sus sus” dedikçe sen hep konuştun. Senin korkun benim korkum oldu sonunda... Ama sen korkularımın bile seninle bütünleştiğini anlamayacak kadar mavi düşlerinle meşguldün hep ayrılık üzerine türküler söylemekle... Kendini alıştırmak için yormana gerek kalmayacak çünkü ben senin için hep dönülmeyecek ulaşılamayacak bir yerdeydim ve ordan dönmeme hiç izin vermedin sen. Beni tanıdığın zamana andolsun ki sen beni hiç tanımadın... Var olduğun her yer aşkın şehri olacaksa eğer bil ki bu aşk benim aşkımdır.. Ama sen bana hiç aşık olmadın... Korkuların, anıların ve ziyan ettiğin bembeyaz boş sayfaların vardı senin için hep ve şimdi benim aşkımı onlarla yaşamayı hediye ettim sana... Günlerin farkına varmanı sağlayan da benim aşkımdı ama senin benim için bir günün de olmadı... Bana hak vermekten bahsetme istersen ben sana beni sevme hakkı verdim ama sen bunu da kabullenmedin, hazmetmedin ve aldırmadın... Benim aşkım seni büyütmeye yeter ama sen tüm unutkanlığınla her şeyi yaşanmamış saymaya devam et ve yine yarım bırak... Sen yine korkularınla şarkılı oyunlar oynamana devam et... Aşka aldırma yaşanmışlığına inanma yitirdiğinde farkında olma... Sanki değil doğru... Senin hiç benin olmadı... Çünkü sen benim aşkımı hiç istemedin beni istedin... Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neşesi Alınmış Ruhumla Dolaştım...
Pişmanlığım perişan etti gölgemi... Güneşten kaçar oldu gözlerim Karanlık da bile başım eğikti hep Neşesi alınmış ruhumla dolaştım Gökyüzüne diklenen şehrin Soğuk sokaklarında... Yağmur mu yağıyordu Gözlerimden dökülen yaşlar mıydı Beni ve dünyayı yıkayan Yada akan kan mıydı Tüm hayatımızı kana bulayan Git deyince neden gittim Gel deyince gelmezken Ölüm Öl deyince ölmezken Kader miydi bu neden Kader nedir bilmeden Gömdün beni Ey güneş Henüz gölgem ölmeden Ve daha hiç Gülmeden.... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyi'mi Esirgedim..
Özümü Ömrümü Umutlarımı Hayal bile etmeyen Özlemlerimi mi Ve saklamaya kıyamadığım Gerçeklerimi Acılarım bile sizin içindi Ne içindi neden di Hiç Sadece birazcık saygı Oda mümkünse Bi zahmet Batıla aşina gözlerinle Gördüğün rüyalarınla Sabaha ulaşmadan Yeni bir güne mahkum ettin Beni *******de... Ömürsüz ve özsüz Saygısız! Evrenin merkezine adadığım İki damla gözyaşımı Onu bile aldın ya Hakkımı helal etmiyorum sana... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Normal İnsanlar 1
Boşluğa bakarak konuşurdun hep.. Hep kendinle ama... Kimsenin gözlerine bakamazdın ki konuşacak kimse bulasın... Sen hep böyleydin zaten kimse bir şey yapmadı aslında yamalı bir bohça gibi yada bir hilkat garibesi gibi yada kuralsız noktasız virgülsüz başı sonu belli olmayan cümleler gibi normal insanlardı onlar hep dimi senin için normal insanlar her şeyleri normal insanlar ne kadar da çoktular ne kadar da kimsesizdiler o normal insanlar her birine bir kimse olmak mıydı derdin senin başka işin yok muydu başka düşüncen düşünce diyince neyi niye nasıl ne zaman düşüneceğin belli mi olurdu kafanın içinde konuştukların düşüncelerin değil miydi hep hep her şeyi kendin için yapılıyor sanmadın mı sen sen kendini tanrı mı sanıyorsun demedin mi kendine yüzlerce kere tanrı olsam böyle mi yapardım diye sormadın mı sonrasında fffffffffffffffffffffffffffff lamak mı çözüm çözüm ne ki neyi niye çözeceksin ki hem çözeceksin de ne olacak çözük çözük gezen tüm sorunlar başı boş dolaşan elektronlar gibi duygusal radyasyon saçmayacak mı tüm dünyaya insanların ruhlarını mı kanser etmeye çalışıyorsun kendin gibi mi olsun istiyorsun unutma onlar normal insanlar normal insanlar normal insanlar insanlar mı seni hasta etti sanki sen zaten hastaydın hep hep hasta olmaktı derdin zaten bide çocukken hasta olduğunda kimse ilgilenmiyordu ya seninle belki de onun için hep hasta olmak istedin nefret ettin kendinden hastalıktan insanlardan normal insanlardan insanlardan uzaklaşmak için mi yapıyorsun bunu peki yoksa dikkat çekmek için mi niye dikkat etsinler ki onlar normal insanlar normal insanlar hiçbir şeye dikkat etmezler mi yani ederler belki de normal ederler normal insanlar e ne bekliyordun peki ya nasıl dikkat edeceklerdi ki normal insanlar kim onlar yaaa normal insanlar normal insanlar diyip durdukların kimler onlar senden başka herkes mi sen kendini ne sanıyorsun demiyor musun kendine ne sanabilirsin ki normal insan değilsin hepsi o... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|