![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurtulablir misin?
Bırakıp gittin, kendince kurtuldun belki, Ama seni benim gibi kim sevebilir ki. Sana kim benim gibi dokunabilir Kim benim gibi koklayabilir Benim gibi kim okşar, Kim benim gibi öpebilir ki? Aslan pençesindeki serçem Biricik yüreğim. Umutlarım şahin oldu Hayallerim bir var, bir yok, Tutkularım sırtımdaki şirpençe, Arzularım kırılmaya mahkum bir oyuncak, Biricik yüreğim, aslan pençesinde çırpınan bir serçe. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mahrem
MAHREM Ne zaman bir yumurta haşlasam Sen gelirsin aklıma, Çünkü senden öğrendim Üstten delinmesi gerektiğini Çatlamaması için yumurtanın. Senden öğrendim Çökertme’nin Bodrum türküsü olduğunu İçinde Bitez’den bahsetmesine rağmen. Sevginin ne olduğunu Sende öğrendim bunca yıldan sonra Binlerce kez sevmeme rağmen. Kim bilir kaç kez Sudan çıkmış balık gibi ıslandım da Sana sırılsıklam tutuluşumla öğrendim Yağmurun bu kadar romantik olduğunu Bu kadarla kalmadı öğrendiklerim Aslında daha neler neler var Ama mahremdir anlatamam. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşere Kadar
Herhangi bir gün Kaçıp da gidersen uzaklara Bil ki aklım hep sende kalacak. Sen olacaksın düşlerimde Sen süsleyeceksin anılarımı Ve sen ilmek ilmek Saracaksın yüreğimi. Bir kanser gibi İşleyeceksin iliklerime kadar. Ellerim sıcaklığını duyacak Gözlerimde Hayalinin süsleri. Düşündükçe seni Gözyaşlarım akacak Ağlayacağım Mahşere kadar. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masum Bakışlar
MASUM BAKIŞLAR O masum bakışlarda neler yatıyor Gözlerinin içine giremiyorum Korkmadan açıl bana, ser yüreğini İçindeki sevgiyi göremiyorum. Vuslatı tatmak varken, bu hasret niye Söylemek istiyorum sana sevgimi Böyle masum bakarken utanıyorum Sana olan aşkımı diyemiyorum. Tut haydi ellerimi bırakma beni Üşümesin yüreğim ver de sevgini Çevirme bakışını bak gözlerime İçinde hasretini göremiyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Duruyorsun
NE DURUYORSUN Yürürüm Yorgunluğumun tünelinde boylu boyunca Bir yanımda sen bir yanımda hüzün Bir tablo gibi Aklımda yüzün. Zamanın hızına yetişemezken düşlerim Erir kaldırımlar yorgun tabanımda. Aldırmaz bedenim işkencesine sensizliğin Bir kenarda yığılıp kalana kadar köpekçesine Dinlenmek nedir bilmeyecek hiç bir zerrem Akşamdan kalmışlığın son demlerinde Mideden atılan bir safra parçası gibi Seni beynimden atana kadar. Uzaktan bana el ederken varlığın Boynuma sarılır o kahpe ölüm Al götür beni uzaklara Haydi bekliyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Mümkün
Ay ışığı topladım yakamozlardan Bin deniz yıldızı attım denize Çıplak ayaklarımla yedim toprağı Yine de sönmedi yüreğimin yangını. Bu derdin ne olduğunu bilmiyorum. Gökyüzündeki yıldızların Gözbebeklerine baktım Baştan çıkartmak ne mümkün. Dağınık saçlarını yoldum huysuz gecenin Ağlatmak ne mümkün. Yine de sönmedi yüreğimin yangını. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olur
İçimde bir alevsin, yanıyorsun durmadan Dön gel artık ne olur, ecel kapı çalmadan Ömür geçip gidecek birgün olsun gülmeden Kuruyan çiçekleri ıslat artık ne olur. Haykırışım yansısın, çınlasın kulakların İçini ateş sarsın, kavrulsun dudakların Öpüşümü özlesin, o güzel yanakların Susamış dudakları ıslat artık ne olur. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin
“Ne zaman bunalsan Ne zaman bir sıkıntı sarsa içini Seslen, gelirim” demiştin Haykırıyorum Nerdesin? “Ne zaman bir sızı duysan içinde Ne zaman beni düşünürsen Çağır gelirim” demiştin Yanıyorum Nerdesin? “Uzağında değil, Hep yanıbaşındayım demiştin Hasret bıraktın beni sana Ölüyorum Nerdesin? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin Be Gülüm
İçimdeki yangına Nuh tufanı yetmedi, Kavurucu gözlerin hayalimden gitmedi, Gönlümdeki kış ayı yaz olup da gelmedi, Sevdan eritti beni, sen nerdesin be gülüm. Sen gideli gönlümde hiçbir çiçek açmıyor, Aşk bahçemizde şimdi, kelebekler uçmuyor, Sevenlerden hiç kimse ektiğini biçmiyor, Biçmiş olsaydım eğer, sen nerdesin be gülüm. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nesin Sen
Ne zaman aynaya baksam Göz bebeklerimde sen varsın. Ne zaman saçlarıma Dokunsam dalga dalga Parmaklarımın ucundasın. Ne zaman uçsam göklere doğru Kollarımda, kanatlarımdasın. O mis gibi havadan Ne zaman bir nefes alsam İçime sen dolarsın. Ne zaman kapasam gözlerimi Rüyalarımdasın. Nesin sen be, söyle Allah aşkına... Tövbe haşâ! ... Allah mısın? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|