![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevseydim
Ne bileyim aşkın çarkı Terse dönmeye başlamış Süslenmeden yalanlarla Meğer sevda yaşanmazmış Aslında bende seni Zerre kadar sevmedim Sevmiş olsam senin gibi Hiç beklemez giderdim Sevseydim Sevseydim, ağlamazdım Yanmazdım hasretinle Unutur, beklemezdim Dönmeni bir ümitle Demek ki çok sevenler Bırakıp gidenlermiş Bekleyip of çekenler Aşkı bilmeyenlermiş Sevseydim, gecem günüm Hep karanlık olmazdı Sevseydim, iki gözüm Böyle yaşla dolmazdı Sevseydim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sırtımdan Vurdun
Kırdın, ümidimin ümitlerini Yıktın, yüreğimin temellerini Gönlümün en güzel emellerini Bahar da soldurdun, hazanım oldun Sönmeyen kor gibi, yakıp kavurdun Estin dallarımı, kökünden kırdın Canım, gülüm derken, sırtımdan vurdun Gittin de, bitti mi, hasretim oldun Ellerim boş kaldı, kırık kanadım Nasıl sevdim seni, nasıl unuttun Ben seni bu kadar zalim bilmezdim Dün canımda canken, düşmanım oldun Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Arzu
Son buldu, bir gün daha Azaldı ömrümüzden Bak soldu, bir gül daha Kopardılar gönlümüzden Acımadan kıydılar Vurulduk sırtımızdan Kem gözlüler, eksiltmedi Kurşunları alnımızdan Elimde tek silah aşkım Kocaman bir yüreğim var Boş bir inat, senin ordun Benim barış dileğim var Bir gece gök yüzünden Yıldız yağsın saçlarına Bir melek iniversin Usulca, sağ omuzuna Anlatsın beni, sana Baharların, ılık rüzgarlarında Hasretim vursun, gül yüzüne Yalnızlığın kara bulutları Dolsun, senin de gözlerine Bir sabah, gün yerine Ben doğayım pencerende Güneş gitsin, ben kalayım Aşksız günlerde, *******de Ölüm gibi uykulardan Adın, dudaklarım da uyanıyorum Yumruklayıp duvarları Sabahları zor ediyorum Al işte, bıraktım avuçlarında Bir sevda, bir gençlik, koca bir ömür İster yak, at ateşlere İster sallandır, ipe götür Dilersen sür, en uzak şehirlere Beni öfkenle, hırsınla savur Ama en son arzumu Sor ne olur... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son İki Gündür
Yokluğun canıma meydan okuyor Hiç aman vermiyor son iki gündür Artık gözlerimden yaş dökülmüyor Sanki kan damlıyor son iki gündür Kalbime üç ayak sehpa kurdular Önce ipe çekip sonra vurdular Sanma son arzumu bana sordular Kal'e almıyorlar son iki gündür Sanma senden evvel acım olmadı Oldu amma canım böyle yanmadı Bir bilsen azrail kaç kez yokladı Soluğu ensemde son iki gündür Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorma
Sorma, ne olur sorma, sevmiyorsun diye... Gül ekecek yer bulamadık, çölden başka Bir damla yağmur düşmedi gitti Ben kendi kendimi küstürdüm aşka Ne yapsak yüzümüz gülmedi gitti Bırak, hiç direnme koparsın bu rüzgar bizi Ayrı ayrı yerlere savursun ikimizi Üzülme ne olur, sakın ha ağlama Gün geçer unutur, kalbinde sevgimizi İstemezmiydim sanıyorsun, seninle bir ömrü Yüreğim sevip, hep ileri koştuda Şansım inadına hep terse döndü Beni affet, gidiyorum Zaten mutluluğa, bir arpa boyu yol alamadık Ben razıyım kaderime, büktüm boynumu Bağır, çağır, vefasız de, zalim de Sorma, ne olur sorma, sevmiyorsun diye... Sırtımda hasretinin ağır yükü Bir ölünün ki gibi, buz kesmiş bedenim Bırak ne olursun, şimdi bırakmazsan Ellerini bir daha, bırakamaz ellerim İstersen affetme, senden af diliyorum Allah'a emanet ol, ben gidiyorum Dilersen hoşçakal deme Hakkını helal etme, gidiyorum Sorma sakın nereye Sorma, sorma... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylemem
Gelip, bana sorsalar, İstanbul'un en güzel Yeri, neredir? Seni gösteririm, Kalbidir derim Peki ya derseler! Hele bir tarif et, Nasıl gidilir? Söylemem öldürseler Hem zaten, bende bilmem Bilsem Ben kendim giderim... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir Tanem
Sen, İstanbul gözlüm Sen, şiir tanem Ey Ankara akıllım Benim bir tanem Yüreğin, sevdamın Doğduğu toprak Seni vatanım gibi Seveceğim bak Sen, elleri benim köylüm Sen, şiir tanem Ey İzmir havalım Benim inci tanem Yokluğun cehennem Varlığın üç cemrem Seni varlığım gibi Seveceğim ben Sen, benim Anadolu'm Sen, şiir tanem Ey kalbimin kapı komşusu Benim nur tanem Öz yurdum dizinin dibi Saçların şanlı bayrak Seni bayrağım gibi Seveceğim bak Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tebrik Ederim
Oyunmuş aslında gerçek sandığım Kendimi nasıl da inandırmışım Boşaymış tutuşup sana yandığım Sevildim sanırken kandırılmışım Alem böyle güzel oyun görmedi Her şeyin ustaca tebrik ederim Ben değil rolünü herkes beğendi Helal olsun seni tebrik ederim Senaryon harika dekor mükemmel Sevdalı gösteren makyaj çok güzel Hem görüntü hem ses müthiş efektler Bu tam bir baş yapıt tebrik ederim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükendi
Ardından bakarken mutlulukların Önce seviyorum sözüm tükendi Farkına varmadan akan zamanın Yıllardır ağlayan gözüm tükendi Dön diye yalvarıp dualar eden Adını zikreden dilim tükendi Senin için hergün arşa yükselen Başka el tutmayan elim tükendi Üzgünüm sözümü tutamıyorum Dermanım kalmadı dizim tükendi Tenha sokaklardan çıkamıyorum Peşi sıra gittiğim izim tükendi Adım adım senin sevdanda gezen Uğruna bir ömrü kurşuna dizen Ve her şeye rağmen seni çok seven Çaresiz yaralı kalbim tükendi Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umurunda mı
Güzel bir masalmış, tatlı bir rüya Sevda bir yalanmış, yaşadık güya Hayaller tükenip düşünce suya Sende boğulurum umurunda mı Saydın mı, a canım eğer yazsaydık Aşkımız kaç sayfa roman olur du Ne olur du, sanki ayrılmasaydık Uğrunda ölürdüm umurunda mı Gitmek için geldin her döndüğünde Bir kere kalmaya gelseydin keşke Sen beni içinde her öldürdüğünde İnadına ölmem umurunda mı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|