|  | 
|  | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Şeytan Dürttü (8) ... Şeytan dürttü, Teşekkür ettim! .. Görünenin ardında ki Gerçeklere... Geçen zamanın Geçiren haline Küsmek gerekmez! .. Beşeriye tecrübe... Geçmeyen zamana Buyur etmeli, Diyeceklerini Ölçüp biçmeli! .. Göçmeden önce De ki iblisine, Etrafa saçtığım Bunca rezillik niye? ! . Yetinenleri, Kale minesi yerdi! .. Yerinenlerdir gerinenlere Saadet dileyen... Şeytan dürttü, Selamete hak verdim! .. Kanı düvel le bağlayan Siyaset, basiretten... Kin güden dilden Değerli mi altın? ! . İstemem, serden geçerim... Geçemem ilminden hakkın! .. Elveda... Tövbe ettim! .. Seher de bana gel, Yemin verdim! .. Sözde ki özelle... Yüzde ki güzelle... Şeytanı dürttüm de Sana erdim! .. | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Tabakası aynalı Tabakası aynalı! .. Bu işim önlü arkalı, Sekiz renkli! Yarın veririm, Gerekli doneleri! Bas bitir hallet! Gönder bugün beni! .. Acele etme ödemeyi... Hoşuma giderse, Ecele uzatırsın vadeyi! .. | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Tebeşir... Kara tahtayı kirletiyorsun Hey tebeşir! .. Ya sistemini, ya rengini Değiştir! .. | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Terbiyen müsaitse... Terbiyeniz müsait ise bu gece, Sevişmek istiyorum sizinle, Bir maniniz yok ise! .. Yüksek müsadenizle! Asgari müştereklerde, Mümkünse değişik şekillerde! Minimum tedarik ile, Maksimum kapasiteye, İki saniye de yüz kilometreye! .. Açığa çıkacak enerjiyle, Yüzünde ki gülücükle, İnsanlığa aşkla hizmete! .. Ulaşmak niyetiyle, Herkezin desteğiyle, İkimizin isteğiyle! .. İşvesiyle cilvesiyle, Var ise edebinle, Seviş benimle! .. | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Yağmurun Kandırdıkları... Her yağmur yağışında Susuzluğun nüksediyor! .. Bak, yine İstanbul' da Yağmur yağıyor! .. Kara bulutlarını indirip Ela gözlerime, Ağırlığı çöküyor Sol göğsüme... Ağladığım belli olmasın, Atıyorum kendimi sokaklara... Gözyaşımla yağmur damlası Sanki, otuz yıldır ayrı Kalmış ta kavuşmuşlar Birbirlerine, sevişircesine! .. Beraber düşüverdiler, İstanbul' un caddelerine... Dünden razıymışlar, Yollara düşmeye... Terketmeyen, bir gözyaşım kalmıştı! .. Haziranın onüçünde, Elveda demeye Gerek görmedi bile... Gözlerim mi kudurttu seni? .. Yağmurla duruluyorsun! .. Yeni gözyaşı bulmak için Getirmedim, gözümün üstüne seni... Vazgeçmek kolay olsaydı, Yağmura bırakmaz, Peçeteyle kuruturdum yaşımı! .. Yaşatmazdım sana özgürlüğün, Lacivert dereler de ki tadını... Gökkuşağı çıkınca yazacağım, Piyer Loti' nin gözünden... Kız kulesi ile Galata kulesinin Topkapı sarayını kıskandıran aşkını... | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Yok Kasaptan Farkın Hatırı sayılır satırlar ile Doğradın beni! .. Çengele astın, Parça parça sattın! .. Neler kaybettin? Neyi kazandın? | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:36 PM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   ÇıTıRıM Bakmaya doyamadığım Sevmeye kıyamadığım Çatır çatır çatladığım Çıtırım selvi fidanım Sende naz niyaz oldukça Allah canımı almasın Yerimde duramıyorum Haydi kalkta oynayalım Müzik bizi çağırıyor Ayı dünya döndürüyor Uydum uydun oldu bu iş Atıver derdi göbeği Korkarım canım korkarım Bize gece yetmeyecek Sende arzu bitmeyecek Oynamaya doymayalım Üst dudağını ısırda Nazara uğramayalım Kazara ayrılmayalım Fidanım selvim çıtırım | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:37 PM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bahar Tazeliği Ne sert ne haşin Bodoslama yaklaş Kolay değil Biraz uğraş Aş kendini aş bendimi Aşımı taştan, yaşımı Baştan çıkar bir nefes Soluğu tıkar Boğulalım bir saat kadar Nefesimi tutabilecek misin? Edebi hayatı boşver Fenni sosyal hayal Dişlerim inci inci Dizerim sırası sırada Tek kale mi, tek kalem Tarafsız sayfamda Açık alanda kısa pas ver Kaç tutan mı var Gören mi var? Arayan mı soran mı Aranan mı sorgulayan mı var? Yıpranan mı yırpalayan mı Yalpalayanın mı var? Elim açık, sende ne var? Duşunu al da gel Düşünü gücünü Uğraşını işini bırak Yarına yaparsın Hava açacakmış Yıkarsak kurur Korktuğuna değmez Bahar temizliği İlki sonu aynı Yaşamasını bilene Aklın yolu bir Değilmidir, nedir? Tırnaklarına karşılık Dişlerimi buldum Yirmiye otuz iki Bir sıfır öndeyim Fark bir de netice Uzatmalara gider Alırım bu müsabakayı Penaltılara ümitlenme Bi dahakinde Seyircisiz oynamayalım Alışmışım gösterişe Şaşaalı ödüle Kupa verecekler ki Kazanana Kaldırsın doya doya Müzesinde saklanmaya Bahar tazeliğine Tezini çürüttüm, Devinimlerine İhtilafım, hani ittifakım? ! Piresiz yorganla Devesiz kervanım Olmazsa olmaz ki Saldırmalıyım Gönül rahatlığıyla Müdafaana yabancı Ne ol ne de al Kendin ol kendim olayım | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:37 PM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   BuĞDaYLaR TuTuŞuRKeN Buğdaylar tutuşurken algıladım Tutumundaki kefareti! .. Dumanı ciğerlerimde saklasam İse tutmasını engelleyemem ki! .. Uzatmaları oynuyorum. Fazla mesail kesintisi Korkusu ensemde... At kendini ateşe! Zerre düşünme istersen, Ver beni de ateşe! Aramızda ki en ufak fark Köz olsun ziyafete... Tutuşmuş tutuşan Ah desen ne yazar? Vah desen kim koşar? Coşacak elbet birinden biri... Boşmuş bunlar dedin de, Dolduran oldu mu göster? Suya götürüp te susuz Getirenler kolleksiyonunu... En nadide parçasıydım, Hep nadasa bıraktın! Ayıplanma istersen, Kibriti bile sen çakmadın! Buğdaylar tutuşurken iki damla Yaş bıraktım ateşini buldu! Yakanım zannetme üzülürüm Ayan beyan yananlardandın! .. | 
|   |   | 
|  05-03-2009, 05:37 PM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Dere Dere yatağı sana benziyor! Üzerinden çok sular geçmiş te, Baraj kuramamışlar önüne... Deli deli mahremi şüpheli! .. Kibirle çizmişler sınırlarını. Sinsi sinsi köprüler kurmuşsun! Yolda düzülen kervan, üstüne Bırakırmış küçük abdestini! Dere yatağı sana benziyor! .. Sakızı olmuş elalemlerin, Boşa akıp giden azgın suyun. Kudurmuş köpeklerin eniği! .. Biriciğim kancığın, sevgili Kuyruğuna yüklediği görev, Korumak imiş ar damarını... Hijyeniyse, kalite damgalı! .. Kuyruk sokumunda sevgi varmış! .. Giren dingillerin hatırına Dönermiş, öğüten değirmeni... Mutluluğun uydurmalarını! Öttürür kopya horozlarını, Düttürür dünyanın masalını! .. Gömüpte başını toprağına, Görüyor hesapta hesabını! .. | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |