![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Beni Sevmesen de
Gözlerinde gördüğüm hüzün beni yaralar Sensiz geçen günleri bu kalbim hep karalar Senin sevgin bebeğim kapıları aralar Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm yaşları ben silerim Seni mutlu görmeyi gece gündüz dilerim Gamzelerin gülerse o an bende gülerim Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm mutluluk yeter bana O an kapa gözünü mutlak gelirim sana Aklın kalmasın bende rahat ol benden yana Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm ışıltı hep var olsun Gün gelirde seversen mutluluk senin olsun Seni üzen olursa dünyası zindan olsun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm acılar benim olsun Sen yanımda yok isen dünya dönmesin dursun Hayatta vazgeçemem rabbim seni korusun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Nuran Kara
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen
Ey gözleri güzel yar Aradım ömrünce seni Ben diyar diyar Birgün olsun gel yanıma Delice bir sar Bu yürek emin ol Sana minettar Sözlerini sevdiğim yar Sesini duymadığım an Dünyam sanki olur zindan Sevgiyi aradım yıllarca Anladım bulunması zor bir olay Sende sevmezsen bu canı Yürek olacak isyankar Yüreğini sevdiğim yar Gözlerim görmez olur Sensiz çeker büyük acı Doktor istemez asla Sensin bu canın ilacı İnan bana bir tanem Sen olmazsan yüreğimde Olur senden davacı Sevgi ne demek Öğrendim senden Esirgeme gülüşünü Ne olur benden Mutlu olabilmek için Sensin tek çarem Ya gel yüreğime Sev beni... Ya da dünyadan Sil beni... Nuran Kara
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Değil miydin
Sen değil miydin Canım Bana üzülme diyen Nedendir bu gözyaşı Sebebi söyle neden Sen ağlarken bir tanem Nasıl mutlu olayım Sen üzgün duruyorken Ben kayıtsız kalayım Sen değil miydin Canım Bana gülümse diyen Neden gözler buğulu Sebebi söyle neden Senin canın sıkkınsa Nasıl güler bu yüzüm Dalmışsın uzaklara Gözüme bakmaz gözün Sen değil miydin Canım Bana mutlu ol diyen Sen beni uğurlarken Çok üzgün duruyordun Senin için acırken Ben hiç dayanamam ki İçimden gelmez ise Kahkaha atamam ki Sen değil miydin Canım Sevdiğini söyleyen Bana el sallar iken Öpücükler gönderen Benim kalbim sendeyken Nasıl yalnız kalırsın Bu kalp bedende yoksa Beden nasıl yaşasın Sen değil miydin Canım Ne olur bekle diyen Geleceğim çiçeğim Birazcık sabır diyen Bilirsin ben sözümü Ölüm olsa tutarım Karşılık buluyorsam Canıma can yaparım Nuran Kara
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen İstedin
Kapı aralığında gördüm seni Elinde bir valiz tam gidiyordun Görünce yaşlı o gözlerimi Anladım sevdiğim bitti diyordun Ellerim titredi dokunamadım Kelimeler düğümlendi konuşamadım Seni ben kaybetmek istemedim ki Kal demek istedim başaramadım Valizin elinde toparlamışsın Kokunu bile almışsın odadan Sanki orada hiç yaşamamışsın Hatıraları da kendine yoldaş etmişsin Bir an geri döndün kalacaksın sandım Senli yaşanan yıllara daldım Seni ben kaybetmek istemedim ki Kal demek istedim başaramadım Herkes kendi yoluna gitsin dedin ya O anda sanki yıkıldı dünyam Ne yaparım diye düşünürken ben Birden bire bitti yaşanan rüyam Giderken ardına baktın aniden Ayakların gitmez döner sanmıştım Bir ömür seninle yaşarım derken Kal demeyi bir türlü başaramadım Senin kalbin artık başka limanda Fayda etmez canım ne desem sana Yüreğime tuz bastım birde dağladım Engel olmayacak ne yapsan bana Seni çok sevdim kendimden fazla Yetmedi bu sevgi daha çok dedin Hani demiştin ya giderken bana Aslında ben değil sen beni yedin Nuran Kara
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Seversin
Bir görsen sana olan sevgimi İnanmak istemezsin Bu kadar severmi bir yürek İnanmam canım dersin Ahh... Bir görsen yüreğimi İçindeki sevgiyi Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Hiç çaba sarfetmedim Seni sevmek için Nasıl oldu anlamadım Sevdi benim deli kalbim Hayallerimi süsleyen Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Rüyalarda görürdüm Hayal meyal yüzünü Konuşmaya çalışır Hep beklerdim sözünü Seviyorum demek için Can atardı bu kalbim Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Yıldızlara yazardım *******i adını Biliyorum ararsın sende Hayallerinde ki kadını Gün olur anlarsın elbet Sana olan aşkımı Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Pes etmek yok kitabımda Sözüm özüm birdir benim Seviyorsam ebedidir Düşmez dilimden hiç sevgin Geç olmadan anla beni Senin yanın olsun yerim Beyaz atlı prensim Benim sevdiğim kadar Belki... Sende seversin Nuran Kara
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Anlattım Sensizliğe
Sana olan sevgimi yıldızlara anlattım Bir başka parladılar sevgimi duyunca Sana olan sevgimi bulutlara anlattım Bir başka bıraktılar yağmurlarını üstüme Sana olan sevgimi denizlere anlattım Bir başka vurdular sahillere sessizce Sana olan sevgimi rüzgarlara anlattım Bir başka estiler uzaklardan yüzüme Sana olan sevgimi bir fidana anlattım Bir başka yeşerdi büyüdü aniden Sana olan sevgimi kuşlara anlattım Bir başka uçtular gittikleri yerlere Sevgimi senden başka herkese anlattım Sevilen sen seven bendim Seni canımdan çok sevendim Sen de başını alıp gitme diye Anlatamadım sevgimi senin kalbine
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özledim Hüzünlendim Yine
Akşam çöktü yine İstanbul'un üzerine Sevgimi haykırdım sensiz geçen günlere Efkarlandı yedi tepeli şehirde benimle Başladık bu akşamın güzellikleriyle demlenmeye Işıklar birer birer yanmaya başladı evlerde Yüreğim tufan yeri ışık girmez ki içine Bekle dedi bir ses aydınlanacak kalbin seninde Eminim gelecek sana elbet günün birinde Beklemeye yeminim var biliyorsun sevdiğim Sensiz geçen her gün için var benim bir diyeceğim Geldiğin gün bu günlerin hesabını vereceğim Sanki hiç gitmemişsin gibi seni ben hep seveceğim Senin aklın bende kalmış kuşlar söylediler bana Benimde sevgimi gönderdim canım onlarla sana Getirirler bugün yarın sen merakta kalma Söz verdiler eksilmeden sevgim ulaştıracaklar sana Sakın hüzünlenme kalbim senin için çarpıyor Bana geleceğin günü gözü yolda bekliyor Ne desem dinlemiyor seni delice seviyor Ya seninle yaşamak istiyor ya da ölmek istiyor Nuran Kara
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kaybedeli Çok Zaman Oldu
Geçen günlere dönüp baktığımda Hatıraların bile eskidiğini görüyorum Resimler eski hayaller eski Yosun tutmuş güzelliklerin içinde Biz vardık yenilmeden önce Giden sen kalan ben oldum Ağlamaktan göz yaşlarım kurudu Seni kaybedeli çok zaman oldu Çocuksu düşüncelerle hayallerimiz vardı Söz vermiştik hiç ayrılmayacaktık Yenildik zamana giden sen oldun kalan ben Gidişine alışmak zor oldu kabullenemedim Ne olursa olsun söz vermiştim çünkü Hastanede cansız bedenini gördüğümde Yıkılan ben olmuştum uzaklara giden sen Seni kaybedeli çok zaman oldu Hala bıkmadan geliyorsun rüyalarıma Beni beklediğini özlediğini söylüyorsun Keşke bende gelebilseydim yanına Yalnız kalmazdın dediğin gibi oralarda Herşey değişti artık bende değiştim Tanıştığımız hastane gittiğimiz güzergah Seni bıraktığımda o mezarlıkta Kalbimden bir parça koydular sanki senin yanına Ağlamaklı döndüm hastane de odama Seni kaybedeli çok zaman oldu Toprağın Bol Olsun Kader Arkadaşım 1995 Senesi Hatırası Nuran Kara
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevdim
Gözlerinde başladı herşey Sen baktığında sevmeye başladım Önce seni Sonra seni deli gibi seven beni sevdim Oysa sevmezdim senden önce kendimi Artık seviyorum çünkü seni sevdim Gülüşünle devam etti herşey Gülmeni sevdim birde beni güldürmeni Önceleri gülmezdim ben sevdiğim Artık gülüyorum çünkü seni sevdim Nefesinle devam etti herşey Oysa mecburiyettendi nefes almam Nefes almayı sevdim seninle Çünkü seni sevdim Yaşamaya devam etmekti herşey Sen uzaktaydın ama benimdin Ben uzaktaydım ama senin Artık Yaşamalıydık bir şekilde Kavuşmaktı tek ümidimiz Yaşamayı sevdim çünkü seni sevdim Nuran Kara
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Seni özlemekle geçiyor günlerim Sakın yalnış anlama; pişman değilim Ben senin sevginle yanan divaneyim Göremezsem yüzünü bir bilsen ne haldeyim Seni sevmekle geçiyor ömrüm Sevdikçe seviyorum, özlüyorum seni Öncem senin oldu sonram hep senin Göremezsem yüzünü bir görsen ne haldeyim Seni düşlemekle geçiyor *******im Rüyalarımı süslüyorsun bebeğim Gelmediğinde düşlerime üzülüyorum Göremezsem yüzünü bir bilsem viraneyim Adını sayıklıyorum bütün gün ve gece Ezberledim sevgimi ben hece hece Birgün dönecek saracaksın beni delice Göremezsem yüzünü canlı bir cenazeyim Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|