![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz Olmaz
SENSIZ OLMAZ Yalnılığım ile başbaşa kaldım, Yine keder, yine elem, yine sen. Hasret yarasından derbeder oldum, Ölürmüsün, bir kez selam göndersen. Pınarlar kurumuş, akmaz artık su, Uzaktan geliyor yarın kokusu, Yaptığın, insafa sığmaz doğrusu, Kıyamet mi kopar birkez gül desen. Cennet bahçesiydi gönlüm seninle, Bahçemi tarumar etme elinle, Gonca - gonca güller açar sevginle, Mis gibi kokardın, açan gülde sen. Bakışların ipek tüle benzerdi, Sevda bahçemizde, ceylan gezerdi, Geçeceğin yola, güller bezendi, Haber gönder, eğer gelmiyeceksen. Isıtırdı beni gülen gözlerin, Hayata bağlardı, tatlı sözlerin, Suyu olsam kurumuş denizlerin, Bir damla kalmasın, yüzmeyeceksen. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz Olmuyor
SENSİZ OLMUYOR Seni sevdiğiimi söylemek için, Günlerdir ararım, bulamıyorum. Hasretinle ağlarım için için, Felekten kozumu alamıyorum. Ummadık bir anda çıktın karşıma, Ağustos'ta kar yağdırdın başıma, Felek zehir kattı tatlı aşıma, Gurbet elde kaldım, gelemiyorum. Seninle sevmiştim, bu gurbet eli, Olsa da anlatsa mehtabın dili, Yar senin aşkından olmuşum deli, Gözlerim yaş doldu, gülemiyorum. Semsiz dalgalanmaz gönlümde deniz, Yoluna bakmaktan soluyor beniz, Aşk yarası bırakıyor, derin iz, Silmek istiyorum, silemiyorum. Hayal - gerçek, her an seni yazarım, Yar uğruna yeminimi bozarım, Ölürüm, kolların olsa mezarım, Sensiz bu diyarda kalamıyorum. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serapa Döndün
SERAPA DÖNDÜN Ufkuma nur gibi doğdun, Mehtaba döndün sevgilim. Bir görünüp bir kayboldun, Serapa döndün sevgilim. Çiçek_çiçek, desen_desen, Hiç durmadan gülümsesen, Her yerde sen, her şeyde sen, Mihrab'a döndün sevgilim. Sığmaz oldun hiç bir kaba, Uzaktan dersin 'merhaba', Nasıl anlatsam acaba, Girdaba döndün sevgilim. Elif_elif yazsam seni, İnci gibi dizsem seni, Çok özledim, görsem seni, Turaba döndün sevgilim. Sönmez, yanan fener miyim, Hasretinden söner miyim, İçsem seni kanar miyim, Şarap'a döndün sevgilim. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serzeniş
SERZENİŞ Neye yarar bu mekân, neye yarar bu diyar, Ölesiye taptığım çekip gittikten sonra. Neye yarar bu hayat, yaşamak neye yarar, Ayrılığın acısı cana yettikten sonra. Barajlar mi yıkıldı, yoksa nehir mi taştı, Bu aşk için yüreğim nicelerle savaştı, Aldığım tek mükâfat, gözlerimdeki yaştı, Yüreğimi dağlayıp, nara attıktan sonra. Kırgın değilim asla, aşkta kırılmak olmaz, Sevdim seni bir kere, bunda darılmak olmaz, Habersizce ayrılıp yad'a sarılmak olmaz, Ateşli gözlerinle beni yaktıktan sonra. Senle nefes alırdım, benim için hayattın, Beni benden koparıp, başka bir ben yarattın, Habersiz çekip gittin, ecelimi arattın, Kolay mı çekip gitmek, kalbe aktıktan sonra. Sen olmadıktan sonra istermiyim yaşamak, Neye yarar, zındanda mum olup da ışımak, Sen yokken can bedende, kolay değil taşımak, Viraneye döndürüp, yakıp yıktıkten sonra. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Işığı
SEVDA IŞIĞI Gizli gizli ağladığım bir anda, Geliyorum diye telefon ettin. Bağım -bahçem viran oldu diyordum, Mis kokulu, taze goncalar açtın. Gecenin koynunda titrer, üşürdüm, Haftalar ca, gözlerini düşündüm, Sesini düyünce aklım şaşırdım, Küllenmiş ateşi yeniden yaktın. Mutluluk ağacım çiçekler açtı, Gönlüme sevdanın ateşi düştü, Yaralı yüreğim yar'a kavuştu, Yanardağ gibiydin, eriyip aktın. Gökyüzüne uçtum, kanat açmadan, Abı-hayat içtim sanki, içme' den, Seni görmek var ya, ömür geçmeden, Kos koca dünyayı bana bıraktın. Gideceksen, güle güle git derim, Dönüşünü, dört göz ile beklerim, Mutlulukla geçer bütün günlerim, Hep yüreğimdesin, gözden ırak tın. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Şehri
SEVDA ŞEHRİ ANKARA sevda şehri, bütündür seveniyle, Basar seni bağrına gülüyle, dikeniyle, Kavuşmayı bekliyor, hasretlık çekeniyle, Asla yabana atmaz korur, severse seni. Ya baharı göstermez, kar yağdırır başına, Ya, seni yad' a salar, bakmaz gözün yaşına, Can adamışsan eğer, toprağına - taşına, Sımsıcak meltem olur sarar, severse seni. Öyle ateş yakar ki, yangın olur kalbine, Bir yudum su diyerek, yalvarırsın RAB' ine, Yürek nasıl dayansın, dağ dayanmaz sabrine, Yine de hatırını sorar, severse seni. İnce bir sızı olur, yaran derinden sızlar, Uykusuz *******de yere düşer yıldızlar, Hasret çekmeyegörsün ağlar, gelinler, kızlar, Üstüne mehtap olur serer, severse seni. Bir şehir ki muamma, çöz çözebiliyorsan, Sevda bahçesi geniş, gez gezebiliyorsan, Aşkının fermanını yaz, yazabiliyorsan, Kaybolmazsın içinde arar, severse seni. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim Seni Antalya
SEVDİM SENİ ANTALYA Mavi deniz, mavi gök, ortasında bir çizgi, Şarkılarımı söyler yüreğimdeki ezgi, Sarı gül yok masamda, bu da alnıma yazgı, Yüreğimdeki sevgi dermek istiyor dal ya, Girdin deli gönlüme, sevdim seni ANTALYA. Lara'da gençlik parkı, şelalesi çağlıyor, Yarından mi ayrılmış, benim gibi ağlıyor, Ayrılığın acısı yüreğimi dağlıyor, İyi alamet değil, gönlümdeki bu hal ya, Girdin deli gönlüme, sevdim seni ANTALYA. Mutlu oldum seninle, gönlümde açtı güller, Seni nasıl sevmişim, ne bilsin bunu eller, Aşkımı duyan olsa belki 'delisin' derler, Bütün çiçekler soldu, eldeki kuru dal ya, Girdin deli gönlüme, sevdim seni ANTALYA. Ne gül kaldı, ne gonca, hepsi soldu gözümde, Senin bana sözün yok, ben dursam da sözümde, Karşılıksız sevdalar yaşamak var özümde, İki günlük hayatım, tadı ağzımda bal ya, Girdin deli gönlüme, sevdim seni ANTALYA. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seveceğim
Hatıralar büyüdü gözlerimde, Dilimde adın, Düşümde sen, Gün geçtikçe, Aşkın kalbimde devleşiyor, Seveceğim. Gün olur küllendi sanırsın, Yanmaz zannedersin gönlünde ateş, Yaraların sızlar, İçin kan ağlar, Biçare dolanırsın, Doğmaz, kara bahtına güneş, Seveceğim. Artık karamsarlığa son vereceğim, Hatıralar bile beni üzmeye yetmeyecek. Ardından göz yaşı dökmeyeceğim, Seveceğim. Gök yüzünde kuşları, Yer yüzünde yoprakları, taşları, Gözümden akan yaşları bile, Seveceğim. Seveceğim hatıralarımı, Düşlerimde, yine seni göreceğim, Hayatımın son baharı arkadaş, Zaman yok sevgisizliğe, Hüsrana yer yok gönlümde, Seveceğim. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seven Ölmez
SEVEN ÖLMEZ Dört mevsim baharı yaşamak için, Sevgiyi gönlünde taşımak için, Sorun olmamalı, ağarmış saçın, Gününü gün edip yaşamalısın. Gökteki yıldıza gıpta etmeden, Karanlık gecede çekip gitmeden, Gönül bahçesinde güneş batmadan, Mehtap olup, kendin ışımalısın. Yıldızları, yer yüzüne indirip, Bir kor gibi gönülleri yandırıp, Karakış ta, ateşleri söndürüp, Yarın hasretiyle, üşümelisin. Kardelenler kış ortsı açmaz mı, Gönül kuşu kanat takıp uçmaz mı, Başı karlı dağda kervan geçmez mi, Boz kırlara, yollar döşemelisin. Seviyorsa insan, candan sevmeli, Yüreğini, yar yoluna sermeli, Buldun ise bir gözleri sürmeli, Ölsen, çimen olsan, yeşermelisin. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Yağmuru
SEVGİ YAĞMURU Sevgi yağmuru yağıyormuş, Islanmışsin. Sevmişsin birini yürekten, Uslanmışsin. Anlamadığımı sanma sakın, Yüreğini, seni biliyorum, Çünkü hep gönlümdesin. Sesin, hasret dolu geliyor uzaktan, İçli, yanık, Gözüme uyku girmiyor, seni sayıklamaktan, Seni bekliyorum her gece, Uyanık. Mehaba deyişin bile hüzünlü, Hüzünlü, seni bekleyen yollar, Sen istemedin bu ayrılığı, Ben asla. Boğazımda aşk sözcükleri düğümlü, Her saniye, bir yıl kadar uzun, Boşa geçmesin yıllar. Ağlamak istemiyorum, Sadece özlemin var yüreğimde, Seni yaşıyorum yalnızlığımda, Hayallerime yaslanmışsın. Sevgi yağmurları yağıyormuş, Islanmışsın....... Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|