![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerim bir yudum uykuya hasret,
Ömrüm bir yudum nefesine, Yüreğim bir yudum sevgine, Elim ellerine, başım dizlerine, Ayaklarım yoluna hasret, Hasretimsin sevdiğim, Bütün hasretlerim aslında sen. Sensiz geçen *******de uyumayı unutturdu hasretin bana Gözümden kayan yıldızların ardından, En büyük dostum olur kalemim ve kağıtlar, Şiir dizeleri çıkar iki dudağımın arasından, Şiirin başında sen, ortasında sen, sonunda yine sen, Sevgiliye duyulan hasreti anlatır aslında yazıl |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bazen Susmak Gerekiyormuş.....
Bazen BomBoş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın yalanlarına...... Anlamaya Çalışmak Saçmalık..... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... ..................!..................... Zaman değilmiş Gideni geri getiren.... Aslında zamanmış var olanı götüren... Ama Bazen........!, UNUTMAK GEREKİYORMUŞ ........! UNUTULMAK PAHASINA ........! ..............!.................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşünürken hayattan bezdim..
Konuşmak zor geliyor,yazıyla diL döküyorum.. Ellerim titriyor, yazamıyorum.. Bir insan eğer birini seviyorsa ona onu sevdiğini Ancak kalbinden gelen sesle ifade edebilir.. Beni seviyor musun? BiLmiyorum.. Sevsen veya sevmesen bile bana bunu ifade edemezdin.. Neden mi ? BiLmiyorum.. Peki sana bir soru soruyorum.. Bu sen misin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen hep benlesin,
Kalbimde, aklım da, damarlarımda, kanımda En önemlisi yanımda... Sensiz bir saniye bir dakika gecirmeye dayanamıyorum... Sen yokken, Bir hüzün cöküyor içime.. Aklıma hep gül deyişin geliyor.. İçimi bir sıcaklık kaplıyor ve Yüzümü bir gülümseme... Yokluğun ızdırap, Gidişin ölümüm... Sensizlik zulüm bana be gülüm... SENİ ARIYOR YOKLUĞUNDA GÖZLERİM... Boş kalıyor içim, Bir yanım eksik sensiz... Seni bazen havada arıyor gözlerim ... Öyle sonsuz ... Seni düşünürke |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞk BaŞima Vurdu
Bense Onu Anlamaktan KaÇindim Neydİ Benİ Ona GÖtÜren Yada Neydİ Onu Bana Getİren Canim Yaniyor Kİmİ An AĞliyordum Kİmseyİ Sevmek İstemİyor Kİmseyİ Hayata En Çok SevdİĞİm İnsanin Yerİne Koymak İstemİyordum Onu ÖzledİĞİmde Onun Artik Burada Olmamasi Benden Çok Uzakta Olmasi Benİm Sevmeme Ebgel Oluyordu Ama Artik KaÇamiyordum Bİrİnİ Sevİyor Onunla Bİr Bİrlİktelİk YaŞiyordum Özledİm Yenİldİm Pekİ Gİden GÜnele Kaybetİklerİm Bende Aldiklari Acilarim YanliŞ Bİrİnİ Sevmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() akşam bir başka akşam,
gözlerinde. ve gün batmıyor, albildiğine karanlıksın, bir damla yaş düşürürsün, bin parça. bölünürüm oracıkta. çaresiz kalmak çok zor, çaresizliği anlatmakta. sana sevgiyi vermek isterim, ama kapalısın, bana. seyrekmek güçsüzleştiriyor beni, agreşifleşiyorum. deşifre edilmiş bir,aşk var ortada, vede boylu, boyuna bir isyan. seni,sana anlatmak, suskun bir gösteri sanatının, bir parçası olmak. bir suyu dikine koşturmak. sen olmak hayatı tersten okumak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevgilimdin artık elinsin sen ellerde iken
ben kadeh başında içiyordum evlendiğin gün kendimden geçiyordum keşke bir şey olsada bana geri dönsen diyordum ama o da senin gibi hayal oldu bıraksa evlenmese geri gelse diye yalvarıyodum olmadı olamadı evlendin belki mutlusundur ama ben kadehlere bıraktım sen yoksun ben hep içiyorummm, kahretsin ben sensiz ölüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senİ Sevİyorum AŞkim Senİ Çok Özledİm
Senİ Bİrkez Olsun GÖrÜyÜm Dİye Duvalar Ettİm Tanriya AŞkimsin Sen Bu Yalan DÜnyada Ha Bui Arda Sezaİyİ Kafana Takma Onunla Saten Adam Akilli KonuŞacagim Bİrdaha Ayni Hatyi Yaparsada Onunla BaŞka Bİr Dİlden KonuŞurum Senİ Çok Sevİyorum.... Sen Sadece Ve Sadece Benİmsİn Tek Özledİgİmsİn Mrt |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek Ne GÜzeldİ
İnsanin İÇİnİ Rahatlatan En GÜzel Duygu. Bende Sevmek İstedİm Uzun,uzun TÜm Benlİgİm,İÇtenlİgİmle. Ama Olmadi!!! Sevgİler Bana Uzak,yanlizlik Kalbİmdekİ Tek Kalan Sevgİlİ.... Bu Kentİn Aski Yanliz, Benİmde Kalbİm Yanliz. Nereye Kadar Bİlmem. Çekİp Gİtmek Lazim Bu Buruk Kentden,acilardan. Ama Yİnede DÜslÜyorum Bu Kentİ,son Bİr Ask Gİbİ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ßen senin gözlerini sevdim
ßazen dalgalı deniz qibi qüzel ßir ßeßek kadar masum ve qerektiqinde rüzqar kadar sert... ßen senin qözlerini sevdim sevqini bana o ßakışlarınla anlatan ve derimden ßeni sevdiqini qösteren o ışık saçan qözlerini… ßakışlarıma karşılık veren qözlerini sevgime karşılık veren qözlerini… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|