![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülünce de Gül ' ü Verince de
Kavruluyor Yüreğimin ışığı! .. Sen yoksan... Bir gül oluyorsun Birdenbire! .. Geldiğinde... Gülünce de... Gül'ü verince de... Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüşün Kaldı Derin Bir Uçurumda
Duygularının sarsılışında ben Darmadağın etmişsem her şeyi Bir kanayan yaradır içim neyleyim Sensiz olmanın avuç içi yalnızlığında Hak ettiklerimizde kaldı bir ince sızı. Senin yargılarınla hala içim yanar! .. Bir mavi dünyayı yıktık kendi ellerimizle Bıraktık enkazını kocaman bir boşluğa Artık dağ başlarını tutmuş haydutlar Kim kimden neyin hesabını sorar Mağrur aşk zedeler kaldı tek başına Senin zulmünden hala içim kanar! .. Duygularının ince fikrine bağlanmasam Bilmesem sevişmelerindeki bunca tadı Gözlerinin büyüsüne kapılmasam Dayanılmak mı buna hiç sanmam Gülüşün kaldı derin bir uçurumda Kalbim öyle acıdaki hala seni arar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Toprak Ve İnsan
Güneşten geldik ışığıyla uyandık. Yokluğunda, Uğursuz nerden nasıl belirsiz; Kara bir kedi gibi saldırgan. Güneşin önünde olmalı öyleyse hesabımız. Güneşin ısıttığı toprak armağan etti bizi. Çizgisiz ve sınırsızdı. Her bölüşümüzle; Karıştırdık varolan aklını. Toprağın aklı sıra olmalı öyleyse hesabımız… Güneş toprak ve insan aynı şarkıyla kaynaşırsa; Güneş kızarınca gülümser Topraksa sürülür beraber. İnsana yakışanla olmalı öyleyse hesabımız… Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Ve Gül
Bıraktığın kırmızı bir gül Güneş’le güldüğümüz o günden Solmadan hep duran bir hatıra; Senin kokundur, Adın, Saklanır durur bir gönülden. Sen; Güneş’le her seferinde gülerken, Koparılan dalları arasında her bir gülün; Kızıl aleviyle yanarsın. Güneş’le gülen dudak uçlarında Beni sevdiğini neden saklar durursun? . Sevgilim sen Güneş mi toplamaktasın? .. Güneş’le gül, Dudaklarınla ver ki Güneş’i bana, Dokunduğum, O hoyratça sevişen, Apak bedeninde, Bıraktığım her damlam; Vişne renginde Güneş’in suyuyla mayalansın, Ve derinlerine, Halka halka işlesin, Tohumlarıyla Güneş’in. Güneş’le gül, Gül ki sen sevgilim; Gülşeninde senin İçin için tomurcuklanarak yeşeren; Gözbebekleri Güneş pırıltısında, Sevincimizle gülümseyen, Gamzelerinde seni, Aşk kokularını benden alan, Her biri bir çiçek kadar güzel, Binlerce, Güneş'e aşkla gülen çocuklarımız olsun! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haberin Var mı
Yüreğimden süzülen sevdanın Acı türküsünü anlatacağım ben şimdi. Sakın ağlama... Beklenmeden geliveren Bir aldanışla mı oyalandık ki? Bir çizgiyle tükenişini istedin... Farklı zamanlarda mıydık? Düşüncelerde mi yaşadık. Sadece... Tüm güzelliklerimiz; Tazeliğinin intikam alışı mıydı? Yaşanmışlıklarından kalan yasak bir anıdan... O halde rastlantılar yumağındaki hedefine Konulan neden ben oldum? Şimdi bu oldu mu? Sen mutlusundur şimdi. Sevdanın bedenini yakan o alev Yağmur hüzünleriyle solmaktadır artık... Bense şimdi yüreğimden süzülen sevdanın acılarını Yüzlerce kez daha Yaşamakla meşgulüm. Haberin Var mı? .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakikat
Uzaklarda Yüksek dağların zirvelerinde İnce bir sızıyla çökelir İçime her türküde sen bir hasret! .. Yamaçlarında Derin vadilerin tam ağzında Kaya oyuğu bir mezardan Bakar durur tarihten bir hakikat! .. Dumanlı soluklarımız Bulutlara sarmaş aynı çizgi aynı gülümseme Hüzünlenir düşer Olur Çiçekçe yüzünde aşk bir felaket! .. Titrer sesin Dudaklarının kıvrık cümlelerine İşler gülüşlerin İçime yayla serinliğinde Baharın yaza bu her çevriminde Kana kana içimlik sularınla Çoğalır bende seninle hayat! .. .. Sıra dışı Bir o kadar aykırı İmkânsız düşlerimizle koşarken birbirimize Kaçınılmaz bir engel önümüzde Zulmüyle bizi saran hakikat! .. Heyhat! .. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hançercesine Yüreğime Sapladıklarım
Benim görüp de gideceklerim var. Bir şeyler söylemeyi isteyip de söyleyemediklerim. Mesela kalsın dediklerim. Türkülerimi ağızlarında bırakıp da kaçıp gideceklerim. Bakışım kalacak belki geride, Neleri anlatmaktı deyip de neleri yutkunarak sakladıklarım. Göz göze gelemediklerim. Bir lokmayı bile paylaşmayı beceremediklerim, Hep bir ucundan tutup da olduğu gibi bıraktıklarım. Benim görüp de gideceklerim var. Düşlerime kâbus gibi girip de her döndürüşümde kendimi, Aklımdan çıkaramadıklarım. Benim görüp de gideceklerim var. Kurşunu hep inadına doğrultmak isteyip de her seferinde kendi bedenime, Çaresiz Bıraktıklarım. Kıyamadıklarım. Benim görüp de gideceklerim var. Ölümümle ağlatıp da dolu dolu gözlerinde, Gözyaşı bile akıtamadan merasimsiz terk ettiklerim. Benim görüp de gideceklerim var. Bir yangın yerinde alevlenen bakışlarıyla baş başa bırakıp da Konuşturamadıklarım. Bir selamım bile kalmadı dediklerim Ve hançercesine Yüreğime sapladıklarım. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatıralar
Seneler acımak bilmez seneler! .. Doğan her gününde başka bir günün sevinci var. Yaprak yeşil, Mevsim belli biten bir şey var. Bitmeyecek bir çok şeyler: Hatıralar! .. Arzular! .. Kabına sığmaz arzular! .. Gelecek aydınlıklara, Sevgi susamışlığıyla yol arar. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat
Hayat Rüzgar olup gidiyordu Hayatın her bir eşiğinde, Aman pür dikkat! .. Sanma ki umudum Ölüm Durdururum Umuda rağmen döner durur Hayat Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Mutlaka
Toprağın özelliği; Sıkıştırıla sıkıştırıla taşlaşır. Hayat da, En naif bir yüreği toprak gibi alır, Sıkıştıra sıkıştıra katılaştırır Ve çaresi yok, Onu kendisine benzetir mutlaka. Ali Arslan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|