![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kazazede
Soğuk bir ülkede Tap taze baharım Özlerim kokusunu Onu nefesimde tutarım Damarlarımdaki kan gibi Ateşimi yükseltir Kiraz dudaklarındaki kırmızı ruju Ah bir bilse bendeki mahfoluşu Geceyle gündüz gibi Gönül evimdeki tutkusu Haber salın kapılara Sefere çıktı sevgi yolcusu Bu ne ilk ne de sonuncusu Suçsuz günahsız Moskova yolcusu O şimdi kazazede aşk mahpusu Bilmem gün ışığına çıkar mı Ta derinlerdeki mutsuzluk tortusu |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendin Ol
Kendin ol kendin gibi davran Bal misali bozulmaz tadın yapın Ne birinin sırtına dayan ne birini kullan Unutma dağların taşların sahibi Yaradan |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kınalar Yak
Bu defa son olacak Son kez çalacağım kapını Varsın eller ne söylerse söylesin Kimin umurundaki sabrımın sınırı Yoruldum seni hayalinle yaşamaktan Çağrılarıma bir cevap bile vermedin Sonunda ümidimi de tükettin Kınalar yak şimdi oldumu istediğin Biliyorum yine elim boş döneceğim kapından Boşuna saatler geçecek köşe başlarında Anlaşılan mahkemeler kurulacak sokaklarda Tekrar maziye gömülecek o tatlı heyecanlarda Ve kapanacak belki bir sayfa daha Mutsuzluğum okunacak yine o çatık kaşlarımda Sana da keyfini sürmek kalacak yaktığın kınalarda Her tarafta yokluklar açlıklar sefalet Bir kazandır kaynıyor dünyada İnsanlık nereye gidiyor nereye gidecek Aşklar sevgiler nasıl akla gelecek Kim haklı kim haksız kim karar verecek Yaşanan bu sancılar ne zaman bitecek Kınalar yakın sonunda bakalım kim gülecek Kimi dinlesem Bir dokunup bin ah işitiyorum Mutsuzlukları ayrılıkları dinliyorum Çiçekleri eskisi gibi koklamak Ve mutluluk şarkıları çalsın istiyorum Kutlasın herkes doğum günlerini Kendime nasıl istiyorsam Bu topraklarda herkes mutlu olsun diyorum Ve bekliyorum İşte o zaman yakın kınaları Herkes yaşarken mutlulukları Kırık dökük mutlulukların anlamı yok Herkes mutluluğu hak etmeli mutlu yaşamalı Eğer sahip olacaksan bir şeye adam gibi olmalı Ya da korkakça kaderim deyip teslim olmalı |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kır Çiçeği
Şimdi bir çift mavi göz Bir kalp var uzakta O bir kır çiçeği dağ gelinciği Bakışları aşka çağırmakta Ruhumda şimşekler çakmakta Şimdi bir gönül var Sensizliğinin voltasında Gün saymakta En güzel yerinde sevgi sarayımda Gözlerin gözlerime akıyor Elden bir şey gelmeden Çaresizce bakıyor Kader bazen insanı Zamansız da yakıyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kısır Kaldı Sevgiler
Ansızın gelişlere benzer yürekteki sancılar yokluklar ayrılıklar Sevgi gerçek sevmek gerçek ne kadar yaşanan mutluluklar Leylalar Mecnunlar Şirinler Ferhat'lar tüketildi sevgideki miraslar Anlık yaşanmaya başlandı sevdalar hani nerde kimde o ölümsüz aşklar Ne gerçek kalan besmele oldu her dilde yalan kalmadı güven her şey yerle bir talan Gönüllerde yatan aslanlar niye kükremez neyle uyutuldu Ümitler vaatler sevmek sevilmek hasret bu muydu Viran edildi gönül bahçeleri hani nerde öbek öbek açan o mevsim gülleri Elimizde yok kayboldu o sihirli asa şimdi yaşamak zorundasın o kısır sevgileri Nasıl ne şekilde kim çıkacak kim haykıracak gerçekleri kim çözecek sevgi krizlerini çıkacak mı birileri |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskanır Seni
Seninle doğmuş gibiyim Güldüren güneşsin sabahı sen Sendin o ******* mateminde Ruhumda çözülen Yüreğimdeki gökyüzü gibisin Yıldızlar sensin Gecemi aydınlatan Ay gibi yol gösterensin Bir çoban kavalındaki hasret ezgisi Heybetli dağlara benzersin Toprak senin güzelliğin gibi Yaşatır hep yeşili Tabiat ne kadar güzel Sen ne kadar güzelsin Gözlerindeki yeşil gibi Endamın estirir rüzgârları Titretir yürekleri Hep açarsın ruhumda Kıskanır seni mevsim gülleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıvrıl Dumanım
Gözlerim takılır hep uzaklara Sigaramda kıvrıl kıvrıl dumanım ******* gebe yarım arzulara Sensizliklerde yanarım cananım |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Bilir Ne Kadar Güzeldin
Yılların yorgunluğu yüzünde Bal tadı var sözünde Ne kadar güzelmişsin ki Mihrap hâlâ yerli yerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köhne Meyhane
Köhne bir meyhanedeyim Ama içmiyor insanları seyrediyorum Yıllanmış bir masanın başında Şişeler sanki silah dayamış başıma Biliyorum her zamanki gibi diyeceksin Sen çoktan sarhoş olmuşsundur Ama ilk kez yanıldın ciğerimin son paresi Yemin olsun elimi dahi sürmedim şişelere Kilitledim gözlerimi şişeler üzerinde etiketlere Oturduğumdan beri hayalin beni dürtmekte Daha bir fırt almadan sen çıka geldin etiketler üstüne İçmedim direndim sadece adını kazıdım masanın üzerine Silkeledim kendimi içmek yok dedim bu akşam Bir akşam da adam gibi ayakta kal dedim Hep içerek sarhoş olurdum Bu akşam da hayalinin sarhoşuyum Hayalini bıraktım etiketler üstünde Vurdum kapıyı tüm haşmetiyle dışarı çıktım Ardımdan şaşkın şaşkın baka kaldı O bin bir hatırayla dolu köhne meyhane |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuğu Güzelim
Gülhane'deydim bugün Sensiz o koskoca günü orada geçirdim Kuğuları izledim Kimilerini sevdim kimilerine yiyecek verdim Onları sevip okşarken senin hasretini giderdim Biri vardı ki onu seyrederken Sen geliyorsun zannettim Göz kapaklarındaki siyah çizgileri Sürmelerine benzettim Kuğu gözlerinde seyrettim hayalini Kendimden geçtim Sensin kalbimde dünyanın en güzeli Sensin güzelim Seni hatırlatan kuğuları Seni sevdikten sonra bu denli fark ettim O ne endam o ölesi zarafet Bir de yok mu sudaki süzülüşleri Senin gelişine bakar gibi Vurgun gözlerle daldım seyrettim Gelinliğin sandım beyaz tüyleri Açtım kollarımı süzülen kuğunun görüntüsünde Senin gelişini hayal ettim Sana benziyordu ciddiyeti sükûneti O ne güzelliktir tanrım Başka nerde görürsün o masumiyeti Başı dik ve nazlı duruşundaki asaletle Mat eden güzelliği Bugün kuğuları keşfettim kuğularda yaşadım seni Kuğular bugün yalnızlığımı bir kenara itti Seni yaşattılar bana sensizliğimde Yanımda sen varmış gibi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|