![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sattın Sevdiğim
Biter mi hiç oflarım, sevgin yürekte Çiçek gibi soldun da, gittin sevdiğim. Umut bile kalmadı, bitti dilek de Ateşimi söndürüp, attın sevdiğim. Ateş idim kor oldum, kavruldum artık Peşin sıra koşmaktan yoruldum artık Yanar iken sevdandan, kül oldum artık Hasretimi bilmedin, sattın sevdiğim. Düşündükçe maziyi, dolar gözlerim Görmem şimdi dünyayı, seni özlerim Acıtmasın canını, sana sözlerim Koca çınar gibiydim, yaktın sevdiğim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Neredesin
Düşünürken seni gün boyu Gecenin engin sularında Hıçkırıklara boğulurken Elimden tutmazsın bir tanem. Boğarken sarmaşık Ağlayan gökyüzünü, Ay sevişirken yıldızlarla Sen neredesin bir tanem. Sevenlerin kolunda Uçuşurken sevdalar, Boynu bükük bırakıp Neden terk ettin bir tanem. Kaç zamandır yoksun sen Ölümle mi seviştin? Bekliyorum burada “Bekle geleceğim” demiştin. Kaçtın gittin buradan Aylar oldu dönmedin. Yalan mıydı sözlerin, Hiç mi... ama hiç mi sevmedin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Arıyorum
Düştüm yollarına İstanbul'un Kilometrelerde seni arıyorum. Dar sokaklarına dalıyorum, çamurlu mu çamurlu Gökten düşen her damlada seni arıyorum. Bir dolmuş geçiyor yırtarak çamuru Yazık, ıslanmaktan kurtulamıyorum Acıyorum yepyeni elbiseme Temizletmek için seni arıyorum. Zor düştüm kucağına Beyoğlu'nun Islak kaldırımlar aylak insanlarla dolu, ben gibi Boğazım kurumuş yutkunamıyorum Bir yudum su için seni arıyorum. Yorgun düşmüşüm anlıyorum Uykumu, belediyenin yorgun otobüsünde tamamlıyorum, Bir gürültü ile uyanıyorum şirin Beşiktaş'ta Dizine yatmak için seni arıyorum. Bir şarkıdır tırmalıyor kulaklarımı Dinliyorum denizi; o bedbin sesiyle şarkı söylüyor Ninni söyletmek için seni arıyorum. Bir kadın arzuluyorum, Emiyorum dişi dudaklarını Emirgan'ın Acı acı buruk çayını yudumluyorum Ve yine, koklamak için seni arıyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özlüyorum
SENİ ÖZLÜYORUM Bir tabak meze, bir kadeh rakı Dudaklarımda sen, Seni içiyorum. Gökyüzünde matem, matemde gözyaşı Gözyaşımda sen, Seni ağlıyorum. Kıpır kıpır gönlüm, gönlümde bir arzu Arzularımda sen, Seni istiyorum. Kalbimde bir ateş, ateşimde sevda, Sevdalarımda sen, Seni seviyorum. Aramızda ayrılık, ayrılıkta hasret, Hasretimde sen, Seni özlüyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Olmuyor Şarkılar
Efkar bastı gönlümü, yine şarkı söyledim Mahzun kaldı nağmeler, şarkı sensiz olmuyor Notalar ağlamaklı, hüzün dolu besteler Keman kırık, tel kopuk, sahne sensiz dolmuyor. Birlikte söyleyelim o eski şarkıları Yine eskisi gibi beraber dinleyelim Gözyaşımız akmasın sevgi dolu o yerde Gülsün artık güfteler, şarkı sensiz olmuyor. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdaların Ötesi
Gel gidelim seninle Mavi mavi bakan gölün kıyısına. Sazların bizim için söylediği Ve rüzgarların eşlik ettiği O güzel şarkıyı birlikte dinleyelim Eskisi gibi. O kırmızı pabucunu Bir kez daha benim için giy, Bacaklarını yine blue jeanin sarsın. Üstüne montunu almayı unutma sakın, Göğüslerini kapatsın. Boynuna takılan parmaklarımın Sende yarattığı o ateşli ürpertiyi Dişi dudakların fısıldasın. Gel göklere erişelim birlikte tut ellerimi Gel geçelim seninle, Sevdaların çok ötesine. Gel şarkı söyleyelim birlikte Aşkların en güzelini Bir peri masalı gibi anlatalım herkese. Nağmelerin en can alıcısında Fısıldayalım kulaklara O büyük aşkımızı. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili
Ahım tutsa ne çıkar, bırakıp gittin, Hüzünle ıslanmıyor, güzel gözlerin. Yakıyor yüreğimi, hırçın hasretin Bilmiyorsun halimi, zalim sevgili. Yine sardı ruhumu siyah *******, Düşlerimde gezinir kimler, niceler, İsmin şarkım oldu, dilim heceler, Görmüyorsun halimi, hain sevgili. Zehir ettin içimde yanan aşkını Gözümden akan yaşlar, sevda taşkını Öldürüyor hançerin, kesmezken kını Duymuyorsun halimi, lain sevgili. Uçuşuyor gönlümde binlerce böcek Dikenler arasında bir sarı çiçek Söylemezsen derdini kimler bilecek, Dinlemezsin hiç beni, melun sevgili. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer Günü
Verilebilecek en güzel hediyeydi Sevgilerin en yücesine, Tadılabilecek hazzın En doyumsuz olanıydı yaşadığım. Koklanabilecek en güzel koku Görebileceğim en güzel görüntü Sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, Duyulabilecek en ılık sıcaklık. Ve böylesi bir günde Gelmesen de Görmesen de, Sevmesen de, En büyük mutluluk Sesini duyabilmek. Binlerce teşekkür Binlerce sevgi sana. 14.2.2003 Cuma 23.37 İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sihir
Parmağımın sihrini Boşaltsaydım tenine Üşürdü kemiklerin. Bir dokunsam eline Boşalırdı yüreğin. Öper iken boynundan Dikilir göğüslerin. Çarpar kalbin benimle Beni ister bedenin. Bir sapta iki meyve Biri sen, biri benim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitem
Yanarsa yüreğin bir gün derinden, Anla ki içinde sitem var benden. Hiç farkım kalmadı dumandan, külden, Dilerim sevgilim sen de yanasın. Yok ettin sevdamı, öldürdün beni, Kuruttun dalımı söndürdün beni, Çıldırtıp deliye döndürdün beni, Dilerim sevgilim, sen de olasın. Goncam dedim sana, gülüm olmadın, Açmadın vazomda, onda solmadın, Sevdirdin kendini, bir gün sevmedin, Dilerim sevgilim, sen de solasın. Bir sözüme kızdın, terk edip gittin, Öldürdün coşkumu, beni kahrettin, Ağladım, yalvardım, hiç dinlemedin, Kıyamam sevgilim, sen hep gülesin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|