![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onun Adı Doğmadan Vardı
Aylardan Şubat'ta doğmuşum ben Her Şubat'ta doğardım yeniden Şubat'ları çok severdim ben Şubat'larda yağmurlar Her Şubat'ta yeniden tazelenirdi anılar Diğer aylar için pek takıntım yoktu Ama şimdi Mayıs'lar Mayıs'lar gelirken ölümü hazırlayacak bana Ben her Mayıs'ta ölüp ölüp dirileceğim Neden Mayıs'larda ölürüm bilir misiniz dostlar Güzeller güzeli bir kız yeğenim vardı İşte bu ayda Mayıs'ta Onu trafik canavarı aldı Sadece kulaklarımda Dayıcığım dediği seslenişi kaldı O ne muhteşem çiçekti Onun ne mis kokusu vardı Hayat dolu gülümserdi bana Ne şakalar yapardı Daha söylenemeden adın ne yaşadın Bu kadar kısa mı olacaktı hatıraların Dostlar sormayın bana adını Artık söyleyemem ki Uçtu gitti avuçlarımızdan o bir melekti Zaten meleklerin başka adı olmaz ki Seninle ne kadar birlikte olduk ki Masallardaki bir varmış bir yokmuş gibi Güzel uykular Allah'tan Sana canım yeğenim Hep gönlümüzdesin hep karşımızda Artık sadece hatıra bıraktığın resimlerinleyiz Şimdi öyle bir derin yara ki hicranın Sormasınlar kimseye anlatamam Nasıl iyileşir nasıl geçer nereden bileyim Bu yangın nasıl söner ne diyeyim Söyleyin dostlar hangi hekimlere gideyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onun Adı Hayriye
Onun adı hayriye Allahım güzellik vermiş Doyasıya seyret diye Gizli bir yara açıyor gönülde Ne de güzel durmuş Yüz hatları tesettürde Sanki berrak durgun bir göl Fırtınalar koparır içinde İster yaşa ister öl Onun adı hayriye Boyu benziyor selviye Böyle güzeli zamansız Karşıma çıkarır Mevlam ne diye Onun adı hayriye O layık her türlü sevgiye Layık her türlü övgüye Yüzünden eksilmesin hiç nurlar Yaradan korusun bu güzelliği Yaşatsın onu tüm mutluluklar |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğreneceksin
Bir hata işledim günahlar yükledin Af diledim affedemem seni dedin Hani aşkta gurur olmazdı derdin Demek ki daha aşkı sevgiyi öğrenemedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölene Kadar Ruhundayım
Bugün gözlerimden aktın hep Durmayan yağmur gibi Sakın ağladığımı zannetme Bıkkınım hayalinin yorgunuyum Seni düşünüyorum yaşamıyor seni bedenim Nerde şah mat eden ruhum Mor menekşe gönül penceremde Sadece sen sensin buluştuğum Bilmez miyim yüreğindeki O bitmez coşkuyu minik kuşum Bir ben anlarım bir ben yaşarım Çünkü her saatinde varım İki kaburga aranda sıkışan sızılarının Istırabını da ben anlarım Sevgidir hasretliğin şefkattir beklediğin Anlayıştır istediğin gözbebeğim Hâlâ göz kapaklarımda yorgunluğun Hâlâ gözlerimden indirmedim seni Biliyor musun Sen de benim gibi dinmeyen o yağmur Tanelerinin yere vuran sesinde Hep birlikte yaptığımız gibi Yine hayaller kuruyor musun Yoksa yine hüzünde misin minik kuşum Yağmurla birlikte mi ağlıyorsun Yalnızlığı benim gibi mi yaşıyorsun Hani söz vermiştin yağmur akşamlarında Sis bulutlarıyla gelecektin Hüzün olmayacaktı rüzgârlara boyun eğmeyecektin Dimdik ayakta beni bekleyecektin Ben sözümde durdum Ne yağmurlar ne rüzgârlar yıldırdı beni Pencerende kapındayım Sen şefkate doymadın minik kuşum Al işte sana sevgi işte sana şefkat Ölene kadar ruhundayım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Gibi
Sen yoksun Zaten olmaya çalışmadın ki Sadece üzmeyen mutlu olduğum O vefalı hayalin vardı Bıktırdı riyakârlığın bıktırdı ihanetlerin Eskiden mutluluk yaşatırdın Şimdi ise hüzün ve ıstırap verdiğin Bir zamanlar bestelere güfteydi sözlerin Bal akası gözlerin vardı senin Ama hiç anlaşılmadı anlatamadın Belli olmadı sevdiğin sevmediğin Senin için yanıp tutuşan bir deliydi yüreğim Bendim o kasıp kavrulan Temmuz sıcaklarında göremediğin Sen hep Sonbaharları sevdin yağmurları sevdin Bir beni sevmeyi beceremedin Girmedi lügatine gerçek diye bir kelime Hep hayalinle yetindirdin Sanki hep uzaklaştın benden Uzak kaldın bana yakını oldun ellerin Gönlümdeki sen gittin Sadece geride kalan avunduğum hayalin Şimdi bir başka sevgiyle Gözlerimde taşıyorum seni Çok ağır ödeniyor Silinmez izler bırakıyor sevgi bedeli Tarifsiz sıkıntılar yaşadım seninle Tarifsiz bir korkuydun bende Sanırdım devasın sen Hani olacaktın her derde çare Anladım çıkış yok bu yolun sonunda Kalınca bir başına bi çare Ama hiç pişman olmadım Bugüne dek yaşadıklarımdan Utanmadım hiç anılardan Geçmişten hatıralardan Hep gerçek verdim gerçek sevdim Uzak durdum yalanlardan Gülmedi bir türlü yüzüm Beni satan karşılıklardan Şayet bir pişmanlık varsa ortada Yaşadıklarımızdan Sen payına düşenin hesabını yap Sakın bana pay çıkarma geriye kalandan Zamanı şahit tutma geçmişe bir şey sorma Ne sen değiştin ne de vicdan hesabı yaptı Yüreğin olanlardan Zaten bir değeri yoktu sende Gerçek sevginin gerçek sevmelerin Şunu bil ki karşılıksız kalmaz hiç bir şey Bir gün hesap soracak sana Rüzgârlar kopacak o fırtınalar Bu hep böyle sürer zannetme Unutma Her şeyde ölüm gibi bir son var |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölürüm ANNEM
Güllerin rengi kan kırmızı Ben sendeki sevgi arsızı Sen annelerin en güzelisin Kim kıskanırsa kıskansın aşkımızı Elinde sevgi çiçeklerin Bir de ben varım Uğur böceğin Sevgin içimde petek petek Hayatın en güzel hazzı seni sevmek Gözlerinde yanar eksilmez sevgi ateşi Ruhumun seninle dolu her köşesi Sen dünyanın en güzel annesi Tek derdim var hep seni sevmek Yüzümü yüzüne beş vakit sürmek Ölmenin bir gayesi olacaksa O da senin uğrunda ölmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce Düşünün
Duyguları sorguluyorum Sevgileri anlayamıyorum Garip bu dünyanın ağında Bilmeden bir şeylere takılıyorum Cevap vermiyorlar neden O canım sevgiler neden bitiyor kalıyor yarım Uzatılan ellerin karşılıksız kalışı neden İnsanlar mı garipleşti yoksa dünya mı değişiyor bilmeden Sevgi üçgenleri kuruyorlar ileriyi hesaplamadan Toz pembe görüyorlar dünyayı bir şey anlamadan Sonra bir tutamda siliyorlar her şeyi Yıkılan dünyaları yıkılanları umursamadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Papağanlar
*******in karanlıklarında Daireler çizer yarasalar Gönül boşluklarında Türlü türlü girdaplar Haykırmaya yetmez nefesin Kırmızı trafik lambalarında Acı frenlerde duyulur sesin Sen pembe kafeslerdeki düş Çizgisiz asfaltlara çizilir resmin Bir pamuk ipliği kalınlığında yaşam Göz kapaklarında bir tortudur Mor yorgunluklar Yaşanan bir avuç mutluluklar Aslında bizi kandıran Hayallerimizin dümenindeki dalgalar Sen sadece gerçeğin sen olduğunu bil Yitik sevdalar sonunda İştahlar kabarır durmadan Sonunda nedense hep papağanlar sevinir |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe
Bana senin hiç Pembe şiirlerin yok mu diyorlar Yok diyorum Pembeyi soranlara Hamurum hüzün mayam hazan Pembeyi gerçek kim yaşadı Ne soran biliyor ne de yazan Çocukluğumuzdan beri kandırdılar bizi Masallar zaten bir varmış bir yokmuş yalan Yıkık dökük köhne evlere benzeriz hep Bir yığın harabe geride kalan Yazıyorum okusun merak edip soran Benim hiç pembe evim olmadı Hayatımda hiçbir şey Pembeye boyanmadı Bizim zamanımızda kırtasiyelerde Pembe kalem satılmazdı Benim doğup büyüdüğüm yerler Hayatın gerçek aynası varoşlardı Dert çile hep arkası yarını oynar Yokluklar doğuran sancılardı Ne pembe düşlerim oldu Ne pembe sayfalar hayatımda Ne de pembe mutluluklar yaşandı Gönül gecekondularında Istıraplar isyanlar Sevinç yok ışık yok mutluluk yok Çehreleri pembe göstermezdi aynalar Şimdi söyleyin bana Pembe ne bu hayatta Hayat ne haz verdi ki Pembe şiir yazayım İnkâr edip geçmişi Pembe şair olayım Pembe masal yazayım Hayat beşik ben bebek Salladı durdu beni Dertler ömür boyunca Düştü yakamdan ama İki gözü doyunca Şimdi ne önemi var Zevlerin ve renklerin Mirasıyla büyüdük Elinde hep dertlerin Sadece ismi vardı Yaşayan pembelerin O ne özlemimdi Ne de hayalim oldu Sevmedi ki hiç beni Sanki üvey evlattım Bende onu sevmedim Siz sordunuz anlattım Siyaha aşığım seviyorum siyahı Pembenin isterse tozu da sizin olsun Ben hep böyle mutluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Sayfalar
Nerde bana tek tek açtığın pembe sayfalar Kapandı bitti mi sandın gönüldeki yaralar Hâlâ silinmedi hâlâ bir leke ruhumdaki karalar Zamanla açıldı mesafeler açıldı kapanmaz aralar Bilmiyorum nasıl ne zaman ne şekilde çıktın karşıma Aşk fırtınalar koparmıştı gözlerde o kalem kaşlarda Ziyan oldu ömrün yarısı sana tutuklu yaşlarda Yeşiller umut olsa ne fark eder artık o yaşlı ağaçlarda Güz geldi rüzgârlar esti yerlerde kırılan dallar Tükenen zamanlar eski hazzı yok hani o sevgili yağmurlar Sarardı tozudu pembe sayfalar sarardı o yeşilim yapraklar Hep yarım kaldı hayaller hatıralar Gülmedi güldürmedi vefasız yıllar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|