![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne
ANNE şimdi çocuk olsam yeniden beni sırtına hopedip yada kucağına alıp usanmadan yine taşır mısın anne! gene yere düştüğümde, elimden tutup kaldırır kanayan dizlerime üfler misin anne! bak uçurtmalarım uçmaz olmuş sevginle onlara rüzgar olur musun anne! hayatın yorgunluğu olsa da üzerimde uyku tutmaz *******i bir türlü sen o çağlayan sesinle bana yine ninni söyler misin anne! benim bildiğim tüm öyküler nedense acılarla bitiyor sen bana o güzel masallardan yine bir tanesini anlatır mısın anne! bütün bilgilerim beni yalanladı beceremedim bir türlü sensiz olmayı bana masmavi bir umutla yeniden yaşamayı öğretir misin anne! ben çocukluğumun değerini bilemedim belki çocukluğum senin değerini bilir anne bir an önce büyüyüp uçmak istedim büyümem sana ihanetti, bağışla beni anne! ... 26.04.2006 vedat Akdeniz Vedat Akdeniz
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annem İle Babam
ANNEM İLE BABAM Ben destansı bir aşk yaşayan adamın oğluyum Bu yüzden ömrümde ençok babamı sevdim Annemi herkesten ve her şeyden çok sevdiği için. Ben ana yüreğini her şeyin üstünde tutan bir kadının Oğluyum Bu yüzden ömrümde en çok anneme kızdım Beni babamdan daha çok sevdiği için. Ben tapılası bir anne ile babanın oğluyum Ömrümde en çok bu yüzden mutlu oldum Böyle bir anne ve babaya ait olduğum için. 30.06.2007 Yenisu / Silike Vedat Akdeniz
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Antik
ANTİK Bir kuru gürültü olmuş hayat çağımızda Yarını düşünmeden yaşanıyor anlar Sevişmeler artık sanatsal değil Gözlerinde insanların ahlaksız bakışlar Beton yığınlarına dönmüşken duygular Özenle yetiştirilmiş yemyeşil bir bahçe gibi Saklayarak büyüttüm eski çağdan kalma sevgimi Bilinmez kaçıncı yüzyıldan kalma bu sevda Ezelden gelmiş ebede gider gibi Sen ellerin olmuşsun birkaç bin yıl önce Yüreğimdeki umutlar antik değerini hala korumakta. Tarihten önce bir zamanda dikmiştin oysa Kendi ellerinle bahçeme isimsiz çiçekleri Sevda keşfedilmeden önce sevmiştim ben seni Sonra hasreti icat ettin sen tüm zarafetinle Yerle bir ettin onca emekle yapılan kaleleri Yıktın geride kalan bütün köprüleri giderken Akarsular ortalıkta kaldı,denizler kayıp artık Limansız gemileri tutuşturdun bana yitişlerde Alevli türküler söyler oldum zaman içinde Hiç kimsenin anlam veremediği sözcüklerle Esmer şiirler yazdım adına, edebi değeri olmayan Eksoz dumanı griliği yutarken bütün renkleri Hasretlerim kan kızılı hala, sevdam gökyüzü mavisi Bir kuru gürültü olurken hayat gri çağımızda Yüreğim antik sevgilerin cebhesi…. Yüreğim katıksız sevmelerin cephanesi… 28.08.2005 29.08.2006 Vedat Akdeniz
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptal Aşık
APTAL AŞIK Herkes şaşırıyor Senin beni sevmeyeceğini bilebile Seni bu kadar sevdiğime Bana “sen aptalsın” diyorlar Doğrudur diyorum Aşk insanı aptallaştırırmış Bende aşığım işte. 01.07.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ara Ne Olur
ARA NE OLUR Baktığım her çehre, işittiğim her ses Bana, seni andırıyor istemeden Çalan her telefonu sensin diye bin bir umutla açıyorum Sonra yine, yine hüsrana uğruyorum Yaralı bir turna gibi süzülüyorum geçmişe Ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum düşündükçe Hani sen telefon ederdin bana hep olur olmadık zamanlarda Bir şeyler anlatırdın bana soluk suluğa, heyecanla Ya şimdi bin yıllık bir çınar gibi yapayalnızım Bir idam mahkumunun dönmesini bekleyen anası gibi Yüreğimdeki kor yangınla aramanı bekliyorum hala Bak denizler suyunu çekti hayal dünyamda Çöllerdeki seraplar bile isyanlarda Hasret zincirine vurdun genç yaşta Bir tiryaki gibi bağladın kendine yalancı bakışla Şimdi ara ne olur, hiçbir şey anlatmasan da ara Sadece sus, hiç konuşmasan da ara Bir tek senin olduğunu bileyim yeter, yeter bana... 08.05.2001 Vedat Akdeniz
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arayıp Sorma
ARAYIP SORMA Çek üzerimden esmer karası *******ini Al götür istemem artık hasretlerini Ve bir daha arayıp sorma beni Sevmeyeceksen sende, benim gibi Her arayışın yeni bir umut verir bana Her sormaların bendeki sormaları çoğaltır Sevmeyeceksen eğer sende Böylesine işkence çektirme bana Ve ne olur bir daha arayıp sorma! 02.07.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asırlar Sonra
ASIRLAR SONRA Alın beni şimdi Dondurucu şubatında Torosların En yüksek tepesine koyun Bir anıt gibi Buza kessin her yanım Yaşadığını hissederek Ama hareketsiz ve suskun Bir asır değil Bin asır geçsin böyle Değişsin her şey Tüm dünya, insanlar Evrim geçirsin her şey Kendi öz benliğinde Ve sonra çözün beni Buza kesen her yerimi Söylediğim ilk sözcük Bil ki adın olur Ve seni sayıklar dururum En ilkel kelimelerle Hiç kimseler anlamasa da. 13.02.2004 Yeni su / Silifke Vedat Akdeniz
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asırlar Var Aramızda
ASIRLAR VAR ARAMIZDA Asırlar var şimdi aramızda Aynı gökyüzünde iki yıldız kadar uzak Ben sevdalar çağında yaşıyorum Sen vefasızlar sokağında oturuyorsun Bir sokak ötede olsan da gözlerime Seni yüzyıllardır görmüyorum Bin asırdır hasretim güzelliğine. Ben çağlar önce sevdim seni Âdem benden öğrendi sevmeyi Sense daha adı verilmemiş bir çocuk gibi Görülmemiş güzelliğinle yeryüzünde Asırlar önce günahkâr ilan ettin beni. Beni tanrısızlık çağında put diye dik sokağına Görmek için bir tanrıçayı, tanrı edasıyla Geçerken tutmak istesem yaşlı ellerimle ellerinden Asırlar göçer gelir, girer aramıza 09.07.2006 Vedat Akdeniz
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asi
ASİ Sen ki darbeci bir generalsin Sokağa çıkma yasağı koyar gibi Yasaklarsın tüm sevmelerimi Bense inatçı bir asi sevdalınım Gizlice balkon diplerinde Kenevir yetiştirir gibi Yüreğimin kuytuluklarında yetiştirdim Yasa dışı sevgilerimi Sabaha karşı baskınlarında Yakmadım tutunduğum şiirleri Hep doğruları söyledim Gözlerinle yaptığın sorgularında Bir kez olsun yılmadım Sende yargılanırsın diye Elbet sevda mahkemesinde 28.12.2004 Vedat Akdeniz
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Adamı Vurur
AŞK ADAMI VURUR Aşk adamı vurur Döner döner vurur derler Vurdukça aptallaşır adam Aptallaştıkça saçmalar durur İçmeden sarhoş olur Sözcükler şiir kokar Yemek içmek boştur artık Aşığın karnını sevda doyurur. Sevmek hoştur amma Karşılıksız olursa işte o zaman Açılır yürekte kapanmaz bir yara Yıkılsın dersin her şey Karışsın gökyüzü yere Biçare gönül unutur belki yıllar sonra Unutur amma Harabeye dönmüştür artık adam İşte aşk adamı vurur Hem de döner döner vurur Hasretlikse acımadan öldürür. 07.07.2006 Vedat Akdeniz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|