![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlamani Bekliyorum
Yuregim sevince duruyor diyorum sana Huzur buluyorum seninle Bak bir gulusune durmusum diyorum Bekliyorum gelisini Bekliyorum topragin yagmuru bekledigi gibi Bekliyorum doguma kosan bebek gibi Siirler yaziyorum Ask masallari yaziyorum Binlerce ilani ask sigiyor kelimelerime Seni anlatan hikayeler yaziyorum Anla diyorum Anlamiyorsun Gulumsuyorsun Bir baska yurege yazilmis gibi okuyorsun Bir baska kadina soylenmis gibi dinliyorsun Oysa sen varsin sadece Cok asklar yasamis yuregim Cok sevmisim hepsini de Cok siirler yazilmis onlara da Ve daha coskun akiyorum simdi Ve anlatiyorum sana Ve sen diyorsun ki satirlarin daha coskun bugunlerde Daha cok ask var Daha cok hasret Ben gulumsuyorum bu sefer Anlamayisina guluyorum Anlatamayisima gulumsuyorum Orda duruyorsun bir nazli bebek Bir papatya safliginda Kirilgan bir kelebek omru gibi duruyorsun Seni kaybetme korkusu galip geliyor sevdaya Susuyorum Bekliyorum anlamani beni Siirlerimdeki sana akan sevdami Yuregimde buyuttugum kocaman seni gormeni Ellerini uzatmani bekliyorum
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlar misin
Oksuzlugumu haykiriyor Elinin degdigi her zerre Ortasindayim sessizligin Sensiz…Saskin Ustume geliyor gece Ah yoklugun Usuyorum desem… anlar misin Ayak izini bıraktigin yerlerdeyim Kokunla nerden eserse ruzgar pesindeyim Geldim...ah yoksun Anlamsizligin cehennemindeyim Varligimda bombosum desem… anlar misin Sana degmeyince renksizim Sondu gozlerimin feri desem... Anlar misin
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlar misin Beni
sana dair dusunmelerim nedense hep aski yasama isteginden geliyor belki aski seninle yasamak bir cicegi koklamak gibi geliyor ya da ne bileyim yagmur altinda dolasmak gibi sahi yagmur yagsa, cagirsam seni tek ses etmeden, uzatsam elimi tek parmagimi hareket ettirmeden sadece bakislarimdaki sicaklikta anlatsam gelir misin ama yagmurda islanmak yetmez belki ya da yagmur yagarken islanmayiz damlalardan belki daha cok askimla islanmani askinla islatmani arzularim ya sen arzular misin belki bir masal aski dersin ya da demezsin anlarsin yagmur yagarken ansizin gunesin dogacagindan korkariz seninle ya da gunesi de severiz ama ben yine sana desem ki birak gunesle aydinlanmayi birak gunesin sari isiltili sicak avuclari ile isinmayi gel bakislarindaki benle aydinlanayim gel sen askimla isin yagmur, ask gunes, ask sen gulmezsin degil mi bana belki cosup askimin akisinda haydi dersin kivrimlarinda sevdanin gel gezinelim der misin sahi anlar misin beni sarabilir misin ozlemlerimi sevdanla sahi aski buyutur musun benimle
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aralik Tut Duslerini
Simdi gecmis benim karsima benden gelecek sozler bekliyorsun Hazirladin yanginini yaninda yesil yapraklar yaninda yangininla mis gibi ask kokacak cicekler bir de bir ask turkusu daha taze dokulmus bulbulun dilinden benden gelecek kivilcimi bekliyorsun Sevismelere yelken acilacak, hazirladin denizini, maviligi yanina almis, baliklari hep birden sevince kesmis sarkilarla orgutlemis, bir de basina dalgalarin ak kopugunu tac yapmis, benden esecek ruzgari beklersin Sevismelere yol alinacak hazirlamissin ruhunun yollugunu yureginin sepetine iki tatli opucuk, bir kir cicegi bir de yol alislarinda sana gulumseyecek cocuk yuzleri benden gelecek cagirislari beklersin. Biliyorum ya seni anliyorum ya sen gecmis karsima tekrar tekrar seni anlamami seni bilmemi, tekrar anlasilmayi tekrar gorulmeyi yudumlamak icin seni bilen sozcuklerimi siralamami bekliyorsun Gecmissin karsima, biliyorsun ya bakislarimda sana akan ask var, sana arzu doguran bakislar var, seni sana gosteren bakislar var, bekliyorsun sevdayla sana sehvetle savrulacak bakislarimi. Simdi kapatmissin gozlerini dudaklarin ask opucuklerine aralik, ruhumun akis sessizliginde, duygularimin saran sicakliginda, arzularimin firtinaya tutan esisinde sana dokunmami bekliyorsun. Simdi dilinde sozcukler alevli, simdi gozlerinde ask yakici, simdi hulyalarinda sevismeler delirtici avuclarimdaki renkleri teninin beyazligina serpmemi beklersin. Teninde, senden, benden dogan gokkusagini izlemek istersin. Orasi karanlik mi, gece cokmus mu dunyana, simdi sen beklersin sicak nefeslerimizin arzumuzla kaynasmasini, sicak vursun geceye, ay utansin, yildizlar saklansin, sicagindan nefeslerimizin gunesler dogsun dusuncelerine istersin. Senin degil, benim degil, ama ikimizin olan, bizden olan, sadece askimizin gunesi, sensiz, bensiz eksik kalacak gunesi istersin durmaksizin. Simdi ozlemlerin avuclarinda, simsiki kavramissin kendini, simdi bekliyorsun ozlemlerimden sana akmami, ozlemlerini, ozlemlerimle beslememi istiyorsun. Simdi bendeki butun arzulari sendeki arzular ile aciklamami bekliyorsun.. simdi benim ozlemimden sana varmami bekliyorsun. Senin ozleminden kendime dokunmami diliyorsun. Yatagin soguk mu, carsafin daha terine bulanmamis mi sevismelerin.. simdi sana akisimi bekliyorsun, simdi sana dokunmami, simdi sirilsiklam *******e yolculuklara cikmamizi, fisiltilarla, sevismelerle gecemizi dunyamizi gelecegimizi aydinlatmamizi bekliyorsun, umudumuzu pembeye beyaza boyamayi istiyorsun Simdi benim de senin butun istediklerimi istedigimi avuclarimdan sicak bir arzuyla sana fisildamami bekliyorsun Ac yuregini, arala ruhunun penceresini, iste bendeki senle geliyorum sana kadinim.. senden buyuttugum sevismeler var ruzgarimda, isminle dokudugum siirler var tenimin kagidinda, simdi gecemde senin aydinligin var Geliyorum sana dogru, Yika ruhunu arzunun yagmurlariyla, arala duslerini, ac pencereni…
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Armagan
Dun seni dusundum Umuduma ektigin yesil bahari Dun sevinclerimi dusundum Nicedir yuregimi gulumsemeli yapan seni Arzularindan demet demet sundugun gulleri Dun seni dusundum Sakli kendimden Seni arzulayislarimi dusundum O coktandir kurmadigim hayallerimi Ki hepsi sevdandan suzulmus Dun seni dusundum durmaksizin Dun askmi gonderdim sana Dun arzumu Dun siirlerimi gonderdim sana Bu sefer seni tanimayan senden habersiz bakislar degil Askla bakan Seni bilen bir cift göz yolluyorum sana.. Icinde oldugunu bildigin Gözlerimi Gozlerimdeki sevdayi Armagan ediyorum sana
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arsizliginla Gel
oyle uzak durma.. dilinin ucunda istediklerin.. haydi savur arzularini benden yana.. ne varsa yureginde.. ben sana buyuyorum.. sana kosuyorum.. haydi dillendir yuregini.. arsizliginla dokun bana.. kucuk bir cocuk yaramazliginda.. kos arzularinla bana.. bugun bir baska yerdesin.. daha uzakta.. ama elinin sicakligi daha cok yakiyor.. bugun bakislarini gormuyorum.. ama daha cok yagiyor ustume gozlerin.. bugun sen sesinin titreyisinde.. heyecanin akisinda kostun bana.. sozlerin sogukluguna sigindin belki.. ama daha cok isittin daha cok yaktin soyleyemediklerinde bugun sen her zamankinden daha korkaktin her zamankinden daha sevdali bugun sen hergunden daha guzeldin.. bugun sen her zamankinden daha yakin daha cok kollarimdaydin
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arzum Kanatlanmis Ismine
bugunlerde hersey cok guzel, bugunlerde hersey aski anlatiyor bana icimde bir caglayan var, durduramiyorum, bir bahcenin ortasina dusmus sevdana acmis papatya gibiyim beni koklayacak gulumsemeli yanaklarin ozlemindeyim degil mi ki kokun kokuma karisacak kokularimizin avuclarinda baslar sevismelerimiz bu donemlerde arzum kanatlanmis ismine icimde teninin sarhoslugu esiyor durduramiyorum topraga dusmus yagmur gibiyim hasretlerimden dogacak sevismelerin sevdasindayim degil mi ki arzularimiz kabarmis gonca gul guzelliginde baharin gelisinde baslar sevismelerimiz
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Dedikleri
Arayislarin kavgasinda Aski arayan seyyah idim Vurgun yedim Bir bahar gununun Yurek ayartan sehvetinde Sarildim gule Binlerce yillik hasrete kavusur gibi Dudaklarimdaki sevdaya bulasti Dikenlerin aci tadi Ask dedikleri buymus meger Bir yudum sarhoslugun bedeli Avuclarimda kanayan zamanlarmis
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask mi Yalan
Yalnizim bana sevdan kadar Usuyorum bana sarilislarin kadar Ne gunler gecti bombos Usumda canlanmayan anilarimiz kadar Ask nerdeydi soyle bana Nerde kaldi siirlere ilmik ilmik dokunan Tutkuyu efsanelestiren sevismelerimiz Oyleyse ask yalan belki Bu tutkudan bu ayrilik doguyorsa Belki yasami bile yeniden sorgulamali insan Belki ibadeti bile Belki yaradani bile Yalnizim iste beni kendinden uzaklastirdigin kadar Sen kadin yalansan bu kadar Sevgi bile yalan Olum bile yaramaz bir cocuk belki Bak yalnizim iste beni anlamalarin kadar Seni anlayamamalarim kadar Sehvet bir uzak masal ulkesiyse Tutku camura bulanmissa dusup koynumuzdan Her sevgiliyi cevirmeli yollarindan Binlerce kez sorgulamali aski yeniden Binlerce kusku serilmeli sevismelerin carsafina Bin kez sevda yatirilmali ameliyat masasina Sen seni aramalisin belki Ben beni sorgulamaliyim yeniden Ama yine de yalnizim iste Yuregimde aska yeniden donmeme istegim kadar Adini bir daha anmama andim kadar
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Oyunu
Haydi oyun oynayalim Asik degilmisiz gibi Haydi saklayalim aski birbirimizden Gormeyelim ic titremelerini Haydi unutalim birbirimizi bekledigimizi Siirler yazilsin hayali sevgililere Sonra dokunalim ince bir ruzgarla Hic dokunmamis gibi Tutalim ellerimizi Daha once hic tutmamis gibi Sakli yasayalim aski Haydi oynayalim ask oyununu Haydi sen de bir hayal buyut Kosuyor olalim bir papatya cennetinde Yuvarlanalim ciceklerin kokusuna karisip Sonra bulutlara sekiller verelim Once kalp cizelim Sonra isimlerimizi yazalim bulutlara Sonra birak yuzunu cizeyim gokyuzune Gulumsemen bulasacak bulutlara Yagacak gulumsemeli yagmurlar Kiskanacagim gulumsemenin degdigi her teni Haydi yalanciktan kavga edelim Sen yanaklarinda sakla gulumsemeni Bahari oldururcesine Maviyi soldururcasina Yesili sarartacasina Haydi birak seni seviyorumlari gondereyim binlerce Senin yuregin bir cocuk yuregi Kusmez uzun sure Haydi gizli gulmeye basla once Ben ilk gozlerinden anlayayim Sonra yanaklarinda acsin yeniden baharlar Yeniden maviyi savur gokyuzune Yesili kat tabiata Sonra oyundan seviselim Sanki tenlerimiz degmez gibi Oyle mahcup Oyle sakli Sanki biri dokunacak Bozulacak bu ask oyunu Gizleyelim aski yapragin altina Gizleyelim aski yildizlarin pariltisina Parildasin yildiz askla Ama kimse bilmesin pariltinin gunesini Kimse bilmesin gulumsemenden isildar yildizlar Haydi daha da buyutelim hayallerimizi Ask oyunlari ile dolduralim dunyayi Birak sana yemekler yapayim Kus sutu neden bulayim Gulumsemen var Sofram dolu Sofram asiklar sofrasi Kekik severdin degil mi Tuzlu olmali biraz da Bana bakma sen Seninle doyacagim Belki dokunacagim sana Balki bakislarinda icecegim ask sarabini Sarhosluk bu mu Hayalerde buyutmek sarhoslugu Sarhoslukta bulmak seni Ne guzel sana dair hayaller buyutmek Oyunlar oynamak seninle sevismeye dair Oyun bunun adi ne de olsa Birak sinirsiz olsun Birak sonsuz olsun...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|