![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2 Karınca
Kara kuru bir çocugun Gözlerinde ki ışıgı yok ettiler Yalansız bir dünyaydı Düşünü kurdugu kirlettiler O çocuk bendim gülüm Sendin ve elbette sevgi idi Acımasızdılar yakarken Yetinmediler yele verdiler Ve sensiz uyandıgım ilk sabahtı Sevgisizdim ben kimsesiz İki karınca ezdim ben bilmeden Yüregim sızlamadı.
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 30 Şubat Nikahı
Kimseyi suçlamıyorum seni de Kendimi de Sana göre bitişimiz kader Bana göre her an keder Görüş farklılığı diyelim gelir geçer Meyhane hesabı yapalım En fazla meyhaneyeci ye benim Üç kuruşum fazladan geçer Öyle bakma bana zaten her bakışın Deler geçer Hesapta yanlışlık var kesin Hayatımı ben Meyhanede çürütürken Sen nerdesin Eski limanda olmadığından eminim Uzlaşalım seninle Her şeyi itiraf edelim bu gece Rokçılar ın pop Arabeskçilerin rock Televizyonlar da top Yaşam felsefesi nerde zor ise bırak Olduğu bir ülkede Benden ne istiyorsun Ben meyhaneyi de senide sevdim Haberin yok gülüm ikinizle de Otuz şubat n i k a h ı y la evlendim
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 4 Mevsim
Ve sen Yıllardır nerde idin Düştüm görmedin Sevdim ölmedin Sövdüm görmedin İçtim sen Ve sen duymadın Dalsın sen Yeni bahar dalı Ne rüzgarlar gördünde Bir tanesi kırılmadı Tutundum o dalına Ama bittim Gücüm kalmadı Ve sen Nerdeydin şimdiye kadar Sevdim olmadı Sarardım solmadı Sen yaz güneşi idin Bir gün olsun bahtın Kararmadı Sen ben Kıştı yagan ne idi bilemem Ölürüm ayazlarda da Senden geçemem Sen sonbahar Bahtım gibi Ahtım gibi Evlenecegim yarim gibi Sonbahar son karar Sanki yeniden uyanır gibi
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı
Çok mu acı çekmek istersin O zaman yaşama ayak uydur Çok mu mutlu olmak istersin O zaman zamanı durdur Kimse çözemedi daha beni Bir af r i k a dayım bir gün ne pal de Kimse ağlatamadı daha beni Bir gün bendeyim bir gün sende Beynimin kıvrımlarına yazıyorum seni Ama anlam veremiyorsun bebeğim Bağıra b a ğ ı r a yazıyorum seni içime Ama istemiyorsun beni kelebeğim Unutma! senle konuşacak çok şeyimiz var Aşka kavgaya ülkeye dair Unutma! senle paylaşacak çok şeyimiz var Ekmeğe yarın yanağından başka her şeye dai
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam Gibi
Yaşarken bitmesini istemediğiniz Ya da bitirmek isteyip te bitiremediğiniz Çok güzel olgular vardır Şarkı gibi Türkü gibi Aşk gibi Şiir ya da romanın en güzel yeri gibi Bırakırsınız orada aslına bitirmek istediğinizden değil Ondan sonrasının zevk vermeyeceğini bildiğiniz gibi Bilirsiniz aslında yokluğu çokluğu sevgiyi Kendinizden bir parça bulmak gibi Elimizde olmayan olaylar vardır kar yağmur fırtına Rüzgar ayrılık rüzgarı gibi Bitmesini istemeyip sanki biterse öleceğinizi Hissettiğiniz bir garip aşk gibi Ve artık zamanı gelmiştir dersiniz Magrur gururlu Ölürsünüz adam gibi
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adsız
İster inan ister inanma Herkes yenik düşer zamana Bir tek sen bitmedin Bitmeyeceksin Benim senin için ölen sol yanımda Ölmez ölemezde İster inan ister inanma Kolay mı sanıyorsun Yenik düşerken her varlık zamana Onlar öldükçe sen çoğalıyorsun Eminim gittiğin o meçhulde Beni daha çok anlıyorsun Bırakıp gitme beni Herkesi bitiren acımasız zamana Benim için yok ol ama ağlama Yenik düşer her canlı zamana İster inan ister inanma Peşin ödedim cenaze masrafımı Azrailin işbirlikçisi imama
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Agop un Meyhanesi
İçerde çalan saz ince İçerdekilerde ki hastalıkta ince Saz ve hastalık ince Bu kadar dert üst üste Eskilerden bir şarkı g ı r a m a fonda Bu şarkı hal mi koyar adamda İçen de söyleyen de komada Bu şarkılar adamlık mı koyar adamda İçerde hava mistik Sorsanız içerdekilerin hepsi aşık Adınız ney deseniz Hepsi bir ağızdan m ı s tık Bir kadeh daha ver Burada herkes limitin üstünde içer Peşin para yok borca der Haftaya al der sahip güler geçer Havası ince kendisi kalın Dertlerden istediğinizi alın Burası hayat öğrenildiği yer Umut yok hep keder İçenler söyler Hizmetkarlar hizmet eder Aradan yıllar geçer İçeriye bir cumhurbaşkanı girer A ğ o p bir duble rakı der A g o p hoş geldin cumhurbaşkanım der Mı s tık kızar A g o o o o p der! ! ! ! ! ! ! M ı s tık hoş geldin der Mı s t ı k gönül rahatlığı ile içer Bu şiirde böylece biter……
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahenk
Işıkların sesi Değil ki sessizliğin Bir de değmese Yüzüme sesin Kırık dökük harap Olmuş her şey Bir de bitmesin Biterse yüzümdeki sessizliğin O zaman anlarım, Sen yeryüzündesin.
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anacığım
Bu çiçekler sana Anacığım Her biri farklı bir Anlatım Bu çiçekler senin Sarı beni her zaman Affettiğin için Kırmızı beni her zaman Sevdiğin için Pembe beni her zaman Kokladığın için Beyaz beni her zaman Düşündüğün için Bu çiçekler sana anacığım Her biri farlı bir Anlatım Bu çiçekler senin anacığım Bana bir dünya yarattığın İçin
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Sevmeyeceğim
Her sabah Söz veriyorum Sana kendime Aleme Artık içmeyeceğim diye Akşam oluyor yine içiyorum Kendimden geçiyorum Düşünüyorum sonra Her sevdaya düştüğümde Artık sevmeyeceğim diyorum Yeni sevda oluyor seviyorum Kısa zamanda halledeceğim Bu iki işi de Para kazanıp başkasını artık/ını İçmeyeceğim İlk aşkım seni bulup Başkasını Sevmeyeceğim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|