![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() & Kalbime Bahar Geldi &
Hasretin dağlıyor garip gönlümü Aşkın uzatıyor fani ömrümü Sevinçle beklerim görüş günümü Çocuk yüreğime baharım geldi Acılar sarmışken saf yüreğimi Duyan olmamıştı son dileğimi Kelepçe vurulmuş sol bileğimi Kurtardı bir anda baharım geldi Rüzgârla geliyor mis gibi kokun Kalbime saplandı sevdalı okun Ne olur baharım canıma dokun Gönül sarayıma baharım geldi Yüreğim özlüyor görmezse onu Bu aşk hayatımda en mühim konu Bir an unutursa dünyamın sonu Çorak yaşantıma baharım geldi Nuran Kara
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() & Hüzünlü Gamzeler &
Gözyaşım akmıyor intihar etti Yanağımdan düşmez gamzelerime Böylece bir masal yaşandı bitti Hüzünlü iz düştü gamzelerime Bulutlar üzüldü hava karardı Daldaki yapraklar birden sarardı Sevseydin bir kere sevgin yarardı Hüzünler üşüştü gamzelerime Yıldızlar küsmüşler bu gece bana Gelip oturmazlar benle yan yana Teselli etmezler garip civana Hüzünler üşüştü gamzelerime Bir anda rüzgârlar derdimi sordu Derdimi anlatmak kalbimi yordu Davranışı sanki biraz da hordu Hüzünler üşüştü gamzelerime *******im artık geçiyor sensiz Mezarını kazdım yaşarım sensiz Yüreğimi bilmem üşür mü sensiz Hüzünler üşüştü gamzelerime Çiçekler gönderme artık istemem Ziyarete gelme çok geç beklemem Özlem takvimine seni eklemem Hüzünler yakıştı gamzelerime Nuran Kara
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Nasıl Ağlarım &
Sana olan bu sevgim yüreğimde yaşarken, Saniyeler sürekli sana doğru koşarken, Coşkun sel olan özlem benliğimden taşarken, …………Sensiz geçerse günler gözlerimi bağlarım …………Dolsa bile gözlerim söyle nasıl ağlarım! ... Gözlerim gece gündüz hep seni arıyorsa, Hayalin bıçak gibi kalbimi yarıyorsa, Özlemlerin gelip de yaramı sarıyorsa, …………Sensiz geçerse günler gözlerimi bağlarım …………Dolsa bile gözlerim söyle nasıl ağlarım! ... Sevgiye hasret yürek; kar yağarken açarsa, Gönül güzelliğini etrafına saçarsa, Başka sevgi gelince sana doğru kaçarsa, …………Sensiz geçerse günler gözlerimi bağlarım …………Dolsa bile gözlerim söyle nasıl ağlarım! ... Kör olmuşsa gözlerim sadece ''sen ''diyorsa, Seni gördüğü zaman gamzeler gülüyorsa, Senin kalbin biliyor, cevap ta vermiyorsa, …………Sensiz geçerse günler gözlerimi bağlarım …………Dolsa bile gözlerim söyle nasıl ağlarım! ... Nuran Kara
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Ne Farkım Var &
Sokakta minik kedi soğuktan üşüyordu Biraz biraz yürüyor ilerde düşüyordu Yardım etmek istedim minik kalbi çok korktu Yaklaşmaya çalıştım boş yardımlara toktu Oturup düşününce farkım ne ondan diye Çabalayıp durdum ben ödün verdim hediye Dünya iyilikten çok kötülükle dolmuştu Benim küçük yüreğim günden güne solmuştu Yavru kediye gidip aç mısın diye sordum Bir çözüm bulmak için düşündüm kafa yordum Bütün hayatım boyu sevgi için yoğruldum Karnını doyurmaya karar verdim doğruldum Benim bir evim vardı sıcacık bir yatağım Onun dışında ise bir sürü dost batağım Düşündüm kötülükler nasıl düzelecekti İyilerde arada elbet üzülecekti Kediye yemek verdim bir anlık karnı doydu Onun bu garip hali inan kalbime koydu Birinin karnı doydu sokakta çok kedi var Çözüm bulamayınca sıcak evim geldi dar Anladım ki onlardan benim hiçbir farkım yok Benim de boş laflara çok zamandır karnım tok Gülmek için mutluluk gerekmiyor şart değil Bulursan gerçek insan durma önünde eğil Düşündüm bulamadım ben bunu neden yazdım Ömrümce sevgi diye boş kayaları kazdım Bu dünyada sevgiden önemli çok şey varmış Yapamazsan doğruyu gittiğin mezar darmış Nuran Kara
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Özlem &
Sevgim çiçek oldu kalbime ektim Bir damla su bile veren olmadı Özlemini içtim çok acı çektim Yüreğime biraz huzur dolmadı Sevgim nehir oldu denize aktım Özledim adına türküler yaktım Sanma boş sözleri kafama taktım Kalbimdeki sevgin bir an solmadı Gönül sarayıma yüzünü çizdim Yıldız yaptım bazen geceye dizdim Ben senin ömründe silinmez izdim Seni sevmediğim bir gün olmadı Hatırlarım seni her an her yerde Sevgin çarem idi bulunmaz derde Benim sevdiceğim kim bilir nerde Yokluğunda bir an yerin dolmadı Nuran Kara
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Özlemin Ve Ben &
Saatler haince ilerliyor Oysa yanından ayrılalı Daha; Ne kadar oldu ki Otobüs hareket ettiğinde özledim El sallarken, kalbimi sana bıraktım Öpücük gönderip üflerken Çocuk misali… Nereden bilirdim ki O öpücükle Ruhumu da gönderdiğimi? Hani bir yere giderken Çocukları avutmak için Yat caz, kalk caz gel cem derler ya Oysa ne kadar zormuş Kavuşmak için günleri saymak Sayende öğrendim Can özüm Sensiz… Yarım olduğumu Çocuklar yaramazlık yapmasın diye Uslu durursan, şeker alacam derler ya Ben uslu duruyorum Çok sessizim inan! ... Tek bir isteğim var senden Hayır… Şeker değil Sadece seni… Seni İstiyorum Beni her şeyle sına Ama ne olur Sensizlik geçmesin içinde Söz de bile olsa… Derin bir nefes çekiyorum Ciğerlerime; Hava değil hasretin, Gözlerime yaşlar doluyor Özledim demek yetmiyor İçimi rahatlatmaya Çaresizce… Seni göreceğim günü Beklemeye devam ediyorum Seviyorum Seviyorum diye bağırıyorum Kuşlar uçuyor Kalbimin penceresinden Sana doğru Yalnız; Özlemin ve ben kalıyorum Birde sana olan Sevgim kalıyor Can Özüm; Bu yürek var ya, Bu deli yürek Seni çok ama çok seviyor Nuran Kara
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Sen Yoksun &
Şimdi sen yoksun… Gözlerim arıyor gözlerini Yüreğim boşlukta asılı kalmış Sensizliğin acısı kırbaç olmuş Vuruyor acımadan senli duygularıma Öyle alışmışım ki… Yüreğime dokunuşlarına Öksüz kaldı Sensiz hayallerim Hani… Sarılırdın ya! Bana ağladığımda Şimdi yalnızlık sarıyor bedenimi Yarınlarımda… Korkularım cirit atıyor Arada kokunu getiriyor Kuzey Rüzgârları… İçim titriyor Sensizlik canımı acıtıyor Senden habersiz… İşte o an! Beynim itiraf ediyor Özlediğini… Siluetini görüyorum Kalbimin karanlık odalarında Sarmak sarılmak istiyorum Çılgınca… Yetişebilsem bırakmayacağım Ama ne mümkün Bir görünüp kayboluyorsun Ağlıyorum… Teselli ediyor kulağımda kalan sesin Susuyorum Anlıyorum ki… Seni çok seviyorum Ve… Seni çok özlüyorum Nuran Kara
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Seninle Güzel &
Sabahlar bir başka güzel yanında Nefesim dolaşır senin canında Damarlarındayım her an kanında Vazgeçemediğim sensin sevdiğim İstedim ki sürekli yanımda olsun Bütün mutluluklar hep onu bulsun Küçük kalbi sevinç huzurla dolsun Vazgeçemediğim sensin sevdiğim Yıldızlara bakıp seni göreyim İste düşünmeden canım vereyim Ne olur bekle de sana geleyim Vazgeçemediğim sensin sevdiğim Yarınlar seninle güzel olacak Sen yoksan bu kalbim hüzün dolacak Ömür boyu sürse seni bulacak Vazgeçemediğim sensin sevdiğim Ne olur bir kere gelsen gamzelim Gece rüyamdasın gündüz hayalim Kalmadı inan ki benim mecalim Vazgeçemediğim sensin sevdiğim Nuran Kara
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Sensiz Ne Yaparım &
Bugün de akşam oldu gözlerim seni arar Sensiz geçen bu günler benim için bir zarar Özlemin gelir bazen senli yüreği yarar ……….Söyle bana can özüm ben sensiz ne yaparım ……….Yanımda olmaz isen yanlış yola saparım Seni düşündüğümde gözlerim ışık saçar Rüyamda bile görsem gamzelerim gül açar Yüreğim söz dinlemez senli günlere kaçar ……….Söyle bana can özüm ben sensiz ne yaparım ……….Yanımda olmaz isen yanlış yola saparım Dinlerken kaybolurum o tatlı sözlerinde Kendimi buluyorum sevdanın özlerinde Dalarım boğulurum manalı gözlerinde ……….Söyle bana can özüm ben sensiz ne yaparım ……….Yanımda olmaz isen yanlış yola saparım Nuran Kara
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() & Sessiz Şiir &
Bu şiiri sessiz harflerle yazıyorum Sana sessizliği anlatacağım şimdi… Kelimelerimi ben bile duymuyorum Bir tıkırtı duymanın güzelliğini Bir sözcüğün ne kadar anlamlı olduğunu Anlatacağım sana… Kalbimin gücü yettiğince Paylaşacağım yalnızlığımı Önce kâğıdımla, sonra seninle Etrafındaki kalabalık konuşup, gülüşürken Boş boş bakmanın ne demek olduğunu Bilebilir misin? Belki bir kelime anlarım diye İnsanların dudaklarına bakmanın Ne demek olduğunu Anlar mısın anlatsam Espriler uçuşurken havalarda Anlamazsın gülemezsin Belki bir yüzüne bakan olur diye Saatlerce beklersin Çaresiz vazgeçersin Arada omzuna dokunurlar Boş boş bakar anlamazsın Acır gibi bakarlarsa Buna hiç dayanamazsın Gözlerinden iki damla yaş düşer Gamzelerine, Hayatın acıları dolduramadı onları dersin İki damla yaşa yenik düşersin İki kelime duymak ister kulakların Başaramazsın Konuşmak hatta bağırmak istersin umarsızca Onu da bir türlü yapamazsın Gitsem kurtulsam dersin Sonundan korkarsın Vazgeçersin… Birden yavaş yavaş ağırlaşır göz kapakların Sevdiğinin kollarında Onu bırakmak zor gelir ardında Sevgini alıp kolunun altına Uzaklaşmak istersin Her şey değişsin istersin Bir yapabilsen başarabilsen Ya da hiç olmazsa düzelebilsen Hadi konuş dudaklarım Ne olur duy kulaklarım Daha çok işiniz var Sevildiğinizi duyacak Sevdiğinizi söyleyeceksiniz Bir Ömür… Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|