![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılığın Eşiğinde
Gözlerini öyle dikme gözlerime, Ellerinle sıkı sıkı tutma ellerimi, Ne olur güzel sözler fısıldama kulaklarıma, Böyle ayrılığın eşiğindeyken, Sevdiğini söyleme bana..... Ayrılmak Ölüm gibi zaten.... Deli gönül Al diyor, Sev diyor, Git bu diyarlardan diyor..... Gönül işte, Deli işte, Ne dediğini bilmiyor işte.... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılık Şiiri
nasıl dalından düşerse yaprak öylece düştün yüreğimden taşıyamadım ağır geldi hasretin... yormadı hiçbir fikir sendeyken sensizlik kadar zihnimi... bitişin ölüm gibi değildi.. bir mevsim sonu gibiydi daha çok.. bir yıl sonra yeniden başlayacak bir mevsimin son günleriydin sen... ertesi gün doğacağına emin olduğum güneşin batışı idi seni uğurlamak öyle emindim ki ertesi gün döneceğine.... yokluğun hiç düşünülmemişi yaşamaktı aslında yok olan yokluğundu.. asıl var olan her düşleyişte güzel şeyleri tam ortasında senin varlığındı.. ve sensiz geçemeyen dakikalar.. hiçbir özlemişlik bu denli yakmamıştı bu yüreği.. ki seni özlemek hayatın değişmez bir parçasıydı.. nasıl dalından düşerse yaprak öylece düştün yüreğimden taşıyamadım.. derler ki yürek işidir sevda.. ben yaşayamadım... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aysun' ca Ayrılık
Zehirli bir ok gibi Fırlatıp bakışlarını Yüreğimin derinliklerine, Alabora olmuş duygularımı Bir daha batırsanda Duygusuzluk okyanusunun Diplerine, Yalnızlığın şarkısı takılmış olsa Ayrılmaksızın Dudaklarımın pençelerine, Gözyaşlarımın, Bir damlası dost Diğeri düşman yağsa Gözlerime, Sensizlik Ateşten bir çivi gibi Çakılsa yüreğime, Ve sevgisizlik işlese Bedenimin tüm hücrelerine, Geriye dönüş ölümümdür Seni sonsuza dek terkediyorum..... 07/11/1993 Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakmaya Kıyamam Gözlerine
Bakmaya kıyamam gözlerine, korkarım incinirler.... derin, masum, buğulu bakışların, gözlerime değdiğinde, korkarım kırılıp dökülürler... Kıyamam bakmaya gözlerine.. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle Beni
hala seviyorsan terkettiğin günden bir önceki gün kadar hala hatırlıyorsan gök gürültüsünden korktuğumu deli dolu yağmurlarda ve üzerine kahve döktüğüm en sevdiğin kitabı hala başucundan ayırmıyorsan bekle beni.. bir gün belki kimbilir. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekledim..
Bekledim... Gelmedin, Biliyorum gelmeyeceksin.... Öyle hüzünlerimle başbaşa, Eğik başım, Düşüncelerin kavgasında birbaşıma Bekledim.. Yokluğun, Deli dalgalar gibi vururken beynime Yalnızlık, Zemheri ayazlarında Çırılçıplak kalmış çocuklar gibi Çaresiz bırakırken beni Bekledim... Gelmedin Biliyorum gelmeyeceksin... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki
Bırak boğulayım bu girdapta Hiç uzatma ellerini Hiç sevmemiş yüreklerin, Nefret tortusunda yaşadığım yalnızlık, Bırak kemirsin beynimi. Yüreğim Dipsiz bucaksız uçurumlara atmalı kendini Paramparça olmalı... Dinmeli yıllarca taşıdığı bu acı. Hiçliklerin nefesi öyle dolmuş ki ciğerlerime Bırak zehirlensin nikotinle farketmez nasıl olsa.. Aksın gözyaşlarım bırak... Belki o zaman Hiç doğmamış çocukların Huzuruna ererim. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Giderim
Ben giderim, sana kalır bu ömür. Doya doya yaşarsın gençliğini, Sevgilerini başka yüreklere salarsın... Ben giderim, Gözlerin gülmeye başlar... Hüzünleri silersin,biter acıların, Yeniden başlarsın,yeni sevdalara dalarsın... Bilmelisin ki, Sevmek gitmektir bazen, Bazen susmaktır anlatmak Ve ölebilmektir sevdiğin için... Sen yorulma sevdiğim Ben gölgemi alır giderim... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Hüznü Ekmek Arası Severim
Ben hüznü ekmek arası severim, doymam birkaç lokma ile, yerimde yerim tebessümlere inat... daha da getirin derim.. Hüznü ekmek arası severim yutarken boğazımda bıraktığı acıyla karışık tadı, yanık yürek kokusunu bir nefeste içime çekerim... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni yalnızlığım paklar
uzaktır mutluluk kaf dağı kadar geleceğe dair tükenen umutlar kitlenirken boğazıma kulağımı takayıp kapatıp gözlerimi zil zurna sarhoş bahara son çare kapandım kendime uzaktır benden huzurlu şafaklar anladım ki beni ancak yalnızlığım paklar.... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|