![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biz
Taş yumuşamaz bilirdim Taş gibi kalbim eridi gitti Ter temiz ciğerine çekersin zehiri Güneşi beklersin *******de Çaresizliğin öfkesiyiz biz Ağacın toprağı meyvenin özüyüz Suya bırakılmış boş sandal gibiyiz Kavuşamayan sevgilerin sevdasıyız biz Bir bulut kayar gözlerinin önünden Her yer karanlığa bürünür Kaybettiklerin gelir düşlerine Yumulursun yavaş yavaş eğilirsin Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boğuşmak
Varlığın acı veriyor Yokluğun ızdırap İçimde fırtınalar kopuyor Sana geliyor benliğim istemeden Dom dom kurşunu gibi saplandın kalbime Hiçbir hekim yanaşmadı deşmeye Bu kurşunla razıysam eğer ölmeye Tutar mısın elimden dalarsam rüyalara Ben bal arısı sende gül olsan Ben toprak olsam sende yağmur Her halükarda sana ihtiyaç duysam Bana da verir misin bir parçacık kendinden Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşa Gitti
Hasretinden eridim kurşun gibi Şu kalbimi bir türlü delmedin gitti Bütün uğraşım boşa gitti neyleyim Seni bana yazmayan kaderime küseyim Toprağı ezemedin beni ezdiğin kadar Şu yüreğimi aç kanayan yaramı gör Senin gönlünü çalan sor o insanoğluna Acaba ölümüne sever mi benim kadar Dalımdayken kuruttun açmayan güllerimi Bir damla suya hasret kalmış gül gibi Ciğerime döktüğün kezzabı ben taşırım Görmediğin sevgiyi sen nerden bileceksin Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buhran
Sevda denizlerini sana bahşettim Aldım ömrümü yoluna feda ettim Güzel gözlüm güneş batmaya gelmiş Ay ışığında beraberce duralım Maviler durağında dalgaları bekledim Nice aşıklar geldi sevda sözü vermedim Saçların parmaklıktı gözlerimin önünde Azat etmesen beni kırarım zincirleri Sigaramın dumanı süzülürken öfkemden Sevgi bilmez ki can çıkmadan bedenden Benim için bir parça ayırmışsan sevginden Sal onu rüzgarlara getirsin şu aşığa Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çile
Allah’ım çaresizim gece gündüz arayıştayım Bir umut ışığı bir aydınlık karanlıktayım Denizdeki parıltıdan alsan versen de gönlüme Dünya sarardı güneş batmakta ben sevgisizim Ruhum daraldı yollar uzadı tutmuyor dizim Dayanılmaz acı var dinmiyor sızım Baharda açmayan çiçekten umutsuzum Susuz kalmış kuruyan dere misali Özlem hasretine karıştığı an Kuş olup dağlara uçasım gelir Uzaklarda olmanı düşündüğüm an Yaralı yüreği yakasım gelir |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlar
Dağlar başında karlar eksilmedi hiç sevdam Çok biliyormuş gibi dimdik karşımda durma Şimdi yarim uzakta sana geldi mi dağlar Yerinde dimdik duran hiç eğilmeyen DAĞLAR İçimde sıkıntı var bitmez oldu bu yollar Herkes sevdiğine yar benimki nerde DAĞLAR Gök yüzündeki kuşlar kanat çırparak uçar Benim çırpınışlarım fayda etmedi DAĞLAR Ferhat delmişse seni garezin ne ki bana Sevgi nedir bilseydin yarimi verir miydin Sevdiğimi almışsın taş etmek istiyorsun Aşk acısı çekseydin sende çökerdin DAĞLAR Aldın ya benden canımı cananımı Korktuğun varlık varsa bende karşında dağım Hiç olmamak üzere yıkılasın oy DAĞLAR Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Gönül
Gönlüm rüzgara kapılmış bir kum tanesi Savrulur o yana bu yana Gülün üstünde bir damla Korkar güneşten düşmekten Denizde batan bir gemi Balıklara yuva olmuş Gönül kafesimdeki kuş Uçtu şimdi azad olmuş Aklını kaybetmiş delidir derler Gönül yarasını nerden bilirler Bülbül feryat eder gül için söyler Mahkum oldum gel kurtar beni Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğum Günün
Bu gün senin doğum günün Sensin benim dünüm yarınım Mumları yaktım uzasın ömrün Doğum günün kutlu olsu sevgilim Senin sevdiğin müzik çalıyor Yokluğun ömrümden ömür alıyor Pastan küflendi mumlar eridi Beklediğim kişi yine gelmedi İstemem ayağına bir diken batsın Ömrümü al senin ömrün uzasın Sen meleğim tek güvercinimsin Doğum günün kutlu olsun sevgilim Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost ve Zan
İçimde yara var laf anlatmayın Yeter artık bir daha aldatmayın Karşınızda taş değil bir insan durur Önümde bir kapı ver onu da kapatmayın Sıkıntılı bekleyişler bana kaldı hep Çok dost tanıdım hiç olmadı eş Dara düşmek yada çaresiz kalmak Bu girdaptayken dostu aramak Gül kokusu bile güzel gelmez ki sana Dostunun elinde diken olursa Bu anlattıklarım belki isyandır Dost sandıklarıma belki fermandır Yine ellerim boş yine yalnızım Hüzün dolu yanlarım kanatlar kırık Hayaller boş oldu anlamsız kaldı Yok edendir sevgimi dost sandıklarım Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
******* yalnız kalınca geçmiyor dostum Kuru ayaz ciğerlerimi çürüttü dostum Düşününce senle geçen günleri Ne acılar çektik beraber dostum Felek kurdu bütün tuzaklarını dostum Ne yaptı etti sonunda ayırdı bizi Eğer bu dünyada yaşam bize yasaksa Varsın beraber sürsünler marsa Özlem çaresizliğe benzemez dostum Toprağın ölüyü sıktığı gibi sıkar insanı Bir kurt gibi tek tek söker damarlarını Sonrada vampir gibi emer kanını Düşler kurarım gene kavuşur muyuz dostum İhtiyacım var sıcaklığına dostluğuna Şehir insanı senin vurduğun gibi vurmuyor Yiğitçe değil kalleşçe arkandan sıvışıyor Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|