![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama Bebek
Bir zamanlar bizde bebektik bebek Senin gibi duramaz ağlardık elbet Bir gün gelir sende büyüyeceksin Koca fani dünyada acılar çekeceksin Ağlama bebek neyin var senin Yoksa hayallerini mi aldılar senin Ağlama bebek sen ne istersin Yoksa geleceğini mi çaldılar senin Gecenin bir vaktinde haykırıyorsun Anamı mamamı niye bağırıyorsun Gece gündüz fark etmiyor hep ağlıyorsun Üç kuruşluk uykumuz var içine ediyorsun Ağlama bebek neyin var senin Yoksa hayallerini mi aldılar senin Ağlama bebek sen ne istersin Yoksa geleceğini mi çaldılar senin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al yanına
Yapma gülüm yapma bana Hançer vurma şu yarama Düştüm senin ocağına Gel,de beni al yanına Kaderim baştan yazayım Senide ona katayım Sensiz bu canı satayım Gel de beni al yanına Güneş doğuyor batıyor Bu günler sensiz geçmiyor Gönlüm kimseyi sevmiyor Gel de beni al yanına Güle kıymet veren belki dikendir Ortaya canını koyan elbet sevendir Güneşsiz bir bahar yaşanmıyorsa Benim gönlümün baharı gözlerindedir Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah’ım
Allah’ım içimdeki sıkıntıyı Kalbimi yakan sızıyı Gözlerimdeki perdeyi Kafamdaki fırtınayı Lütfünle at bir kenara Derdimi sana dökerim Yardımı senden isterim Karanlık dünya içinde Beni bana bırakma rabbim Kuru toprağı ıslak yaparsın Kuruyan dala can katarsın Mazlumun hep yanındasın Çıkar beni buhrandan ver aydınlığa Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana
Her seher vaktinde açılan çiçek Gece karanlıkta parlayan yıldız Gönülden gönül’e konan kelebek Issız denizlerde sandalsın anam. O pamuk ellerin nasırlar tutmuş Ceylan gözlerinin ferimi sönmüş? Bütün zorluklara göğsünü germiş Dağlar kadar güçlü dimdiksin anam. Ağaç dalında filizlenen çiçek Toz duman içinde bir kar tanesi Çatlayan toprağa can veren yağmur Kaybolan umuda ümitsin anam. Uykusuz ******* bitmedi daha Zifiri karanlık şahidim benim Akrep yelkovanı kovalamıyor Ninnilerin yoksa yatılmaz anam. Şeker vardı ak sütünde bal vardı Sevgi vardı sözlerinde can vardı Nur yüzün, bakarak uyuya kaldım Cihana ışıksın, güneşsin anam. Kim bilir kaç gece uykusuz kaldın Bıkmadın baş ucumda sabahladın Kendini unutup hep bana yandın Hakkını ödemek mümkün mü anam? Umudum o ki beni af edersin! Vardır bende kusur sen kusursuzsun Eline bulaşan tandır külünü Yaptığın ekmeği öpeyim anam. Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anla Ama
KAF dağın ardındaki yaşadığın soğuğu Güneş altında kavrulana anlatamasın Kederli gündelik defteri tutulmalı Suya bırakılmalı acıları İsa gibi Süzülür gider alan çıkar elbet Mazilere güvendik külfetli acılarla Kuşun kanadında süzülen rüzgar gibi Kış değil insanın içini üşüten Ne yakıcı güneşlerde donmuştur insan Sevgisi yarıda bırakılmış yar gibi Görmezden gel ne olur düşen yapraklarımı Mizansen mi gerçek mi gördüm rüyalarını Yaşanır mı ölümde ihanet kadar acı Gönlüme giren sevda bir o kadar yakıcı Yağmura hasret kalmış toprak gibi Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşıksın
İçin yanıyorsa kor ateş gibi Varsa yüreğinde kanayan yara Gülleri koparmaya elin değmiyorsa Hekim gerekmez sen aşıksın arkadaş Sakın alma gururunu ayaklar altına Karanlıkta yürüyüp te güvenme sen şansına Kalan ömrünü adamışsan sevdana Hekim gerekmez sen aşıksın arkadaş Ümit beslediklerin derya olup taşacak İçindeki sevdan belki dağlar yıkacak Damarındaki kan oluk oluk akacak Hekim gerekmez sen aşıksın arkadaş Aşka burun kıvırma sakın O çöl ortasındaki rüzgara benzer Ümitlerin kaybolup tükendiği an Hekim gerekmez sen aşıksın arkadaş Önümde iki ışık var biri beyaz biri sarı Biri insanın yolunu aydınlatıyor Diğeri içini ferahlatıyor Ne yazık ki ikisi de bana uzak kalıyor Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk masumu
Sevgi dediğin rüya aşka inanma Can adayacakmış boş söze kanma Ne kadar ihanet aldatma varsa Sevgi katarak aşkla yoğrulmuş Düşerken gökten süzülen kar beyazdır Yere düşünce bak siyaha bürünür İlk tattığın anda aşkta beyazdır Yaşadığın anda karalar bağlar Ciğer parçalayan yürekler burkan İstediği anda cana can katan Ferhat’tı dağ delen mecnun’du çölde yatan Aşkın neresi masum söyleyin bana Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
bahar geldi güller yeşerdi BAHAR dallar üstünde kuşlar belirdi şu gönlümün baharı neden gelmedi her yere geldin de bana gelmedin BAHAR gözlerin bakışları baharla güzelleşti belki de biten aşklar baharla geri geldi kışlar geride kaldı umutluyum baharla sıcak bir yazın habercisidir BAHAR sen yanımda olunca bana her günüm BAHAR sen olmadıktan sonra bahar bana ne yazar bırakıp gittiğinden beri her tarafım kar istemem sensiz bahar gelmesin BAHAR Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyen
Gencin varı yoğu bir tek sevdası Önüne hep engel başlık parası Hayat kısa yollar uzuyor Tasalanma boşuna bekleyen bekler Kendini kaybetmiş hayatından korkmuyor Ama ödü kopuyor gülü solacak diye Ayakta tutan yürekteki sevgisi Sevgisini sulayan eminim sevgilisi Gün batımı battı dünyası gencin Ölüm kara çalı oluverdi güllere Geceledi sabahla mezarda öldü Bir sevda daha bitti fani dünyada Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Güneş Doğmalı
Bir güneş doğmalı karanlığıma Gücüme güç katacak bir güneş Maziye bakıp ta seslenen Usulca sokulacak içimi ısıtacak Sevgiyle beslenen umut gibi Bir güneş doğmalı aşksız yüreğime Bahar getirecek karşılık verecek sevgime Yakmalı içimi kor ateş gibi Sıcaklığıyla beslenen gül gibi Abdullah Gültekin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|