![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslında İkisi de Leyla İdi...
'Aslında ikisi de Leyla idi ama sırayla Mecnun oluyorlardı. Yaşanmış bir masal olmuştu Aşk onlar için. Bir içim su oluyorlardı ve akıp duruyorlardı birbirlerine. Ne Şeytan yaklaşıyordu yanlarına ne de Allah karışıyordu işlerine... Kendi hallerine bırakılmışlardı ceza olarak! ..' Aslında ikisi de Leyla idi... Ruhları birbirlerine aitti sanki... Sanki birbirlerinin cennetleriydi... Cennetteki en büyük müjde en yüce mükafat olan cemalleriydiler... Öylesine yüceltiyorlardı birbirlerini öylesine büyümüştü sevgileri ki... Sevgi kelimesinin sınırlarını zorluyordu hissettikleri ama kelimelerin sınırlarında konuşmaktan başka da çareleri yoktu. Leyla olmanın çaresizliği beklemekten öte yapacak bir şey bırakmıyordu bomboş hayatlarında. Hayatları da sevmekten başka bir şey değildi... Çaresizlikleri sonsuzluğa bağlamıştı bahtlarını... sırayla Mecnun oluyorlardı... Leyla’sının beklediğini hisseden Mecnun oluyordu... Güneşin ışıklarından, yıldızların parıltılarına, hilalin gülümseyişinden rüzgarın soğukluğuna kadar o kadar çok haber taşıyan vardı ki Mecnuna... Baktığı her yerde her şey ona hep Leylaaaaaaa diye bağırıyordu sanki. Çıldırmak çaresizlikti o an için Mecnun olmak da en kolayı... Mecnun olan sıra bir diğerine geçene kadar ölümün anlamsız sonsuzluğunda kayboluyordu ve sanki başka bir zaman boyutunda bin yıl geçiriyordu... Ve Leyla bekliyordu! .. Ama Mecnunu değil Mecnun olmayı... Yaşanmış bir masal olmuştu Aşk onlar için... Tekrar tekrar diriltilip sonra bir daha öldürülen ölülerin gerçek yaşam dedikleri, bu dünyaya her döndüklerinde kendilerini Adem ve Havva gibi çırılçıplak hissediyorlardı... Ve tek ayıpları kalpleriydi kimse görmesin diye elleriyle kapatıyorlardı birbirlerinin kalplerini... Her şey bir masal gibiydi ve onlar Aşkı yaşıyorlardı bu masalın içinde... Bir içim su oluyorlardı ve akıp duruyorlardı birbirlerine Asıl masal buydu işte hayatlarındaki... İmkansız olacakları mümkünsüz kalacakları tek nokta... Onu da Leyla olup bu dünyada kalan, Mecnun olacağı zamana kadar ancak hayallerinde yaşayacağını bildiği için bu dünyaya ait de bir şey olsun sırf ve vakit geçsin diye sadece hayal ediyordu... Ne Şeytan yaklaşıyordu yanlarına Mecnunun ulaştığı boyutta şeytana yer yoktu yaklaşamazdı zaten... Leyla’nın dünyası hayaldi sadece bazı hayallerden korkuyordu şeytan belki de... ne de Allah karışıyordu işlerine... Leyla’yı da, Mecnunu da, sevgiyi de Aşkı da yaratandı o ve... Kendi hallerine bırakılmışlardı ceza olarak! . Simurg_b (Ö.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımı Kabul Buyur...
Miniciğim! ... Minik minik girdin hayatıma hep... Ama tüm dünyamı kapladın... Öylesine büyüdün büyüdün ki ben yok oldum sende... Sevmekten daha öte bir şey bu... Aşktan daha kutsal... Ve bir bebekten daha masum... Yaratılmış bir insana hissedilenden daha öte bir yoğunluk bu sanki... Sanki santim santim ilahi kudretin tecellisini görüyorum sende... Bu dünyadaki varlığın bile ayrı bir anlam katıyor tüm mahlukata mutluluk oluyor... Eşya hikmetini gizlemiyor sen varken... Ölüm sonsuzluk girdabından çıkış yolu buluyor kendine senin bakışlarınla... Melekler gıpta ile secde ediyor güven veren sukunetine... Güneş, niye yandığını geç de olsa anlıyor ve kıyamet hiç gelmese diye gözyaşları döküp büyük meleklerden yardım istiyor... Dünya, seni tüm alem görsün diye döndüğünü fark ediyor... Güneş, ay ve yıldızlar da dönüp dönüp seni bir daha görmek istiyor... Ve Ay Gel-Gitlerinin sırrını çözüyor, bu güzelliğe yakın olmak için pervane oluyor artık... Miniciğim! .. Dünyayı döndüren sensin evreni sevindiren güzelliğin... Tüm canlılara hayat veren varlık anlamı sensin... Ölüleri diriltip, canlıları ölüme yollayan da sen... Ben ise, senin farkında olan evrenin içinde bir hiçim... Ama Senin için Tüm evreni Kana boğabilecek bir kalbim var... Lütfen Kabul buyur... Simurg_b (A.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşten Çıkıp Ateşe Atan...
Dönüş yolu görünmeden gel Başka çareler aramadan Durmadan kaçarken cehennem Cennet yıkılmadan gel... Zaman savaş verir şeytana Sessizlik gülümseme Dert güneşten Yalan denizlerden Rüyalarda kirlenir eller Gerçek ölümdür yaşam Bestelenen dertler söylenir Ve çaresiz benim hayaller Sitem eder tanrı aşka Adem yasak bilmezse Arşı saran nur Ve duvarda günah Savaş var dünyada savaş Sineler de güneş de Yüklemde şeyler var Hiçlik gizli öznede Nedensiz sorunlar yarattım Umursamadan bir an Sevgilim şeytan miras yedi Teşekkürler be şeytan İyi ki varsın Birde bize tapıp olmasan Söylesene aşk mıydı Seni de yakan Ateşten çıkıp Ateşe atan... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babamın Yolundan Dönemedim
Babamın Yolundan Dönemedim Bir babanın dizlerinde büyür hayat Pazarlıksız sevgi damlarken Bebek gözlerinden Senin için gidemedim Demiştim ya Senin için... İntikam alır gibi Bakma geçmişten Hata sen değilsin Sevapsın Uyusun hayatım Fısıldayan ninnilerle Ve kapansın gözlerin Korkma artık Gitmem ben Gidemem Bir kez daha geçmişe Pişmanlığımı hisset Cezamı bitir artık Bebek yavrum Sende gitmek isteyeceksin Kendinden saklanarak Bir bakış da seni yakacak Zulümle batacak güneş Yıldızlar senin için kayacak Beni hatırla o zaman Ve şunu söyle sende Bebek yavruna Senin için gidemedim Babamın yolundan Dönemedim... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bağışlayın Beni Kurtulayım
Bağışlayın beni Anlamıyorum olanları Sebepsiz Bir savaş hengamesi Yenilgilerden Yükselen fil kulesi Yorgunum Uzak mı gerçekten Davul mu bahanesi Anlamıyorum Öylesine acı ki aslında Bıkmak bile Yetmez ya hani Boğulmak Ölmek Bir anda yok olmayı dilemek Daha da çekilmez Kılar ya Öylesine bir anlamamak Benimkisi Anladığını anlamamak Bağışlayın beni Kurtulayım... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahane Arama...
Sen şimdi bu haldesin ya Bahane arama Yonttuğun taşlarda bağrında Merhametini çalan Bakışlarda Seni kendinden korkutan İsyanlarda Bitmeyen cesaretin Günahın beyazında Boşa geçen hayatında Yinede bir yanın Sevabın karasında Bunları biliyorsun ya Şahitler arama Verdiğin canlar için Büyüttüğün çınarlar Adadığın hayatlar için Döktüğün kanlar Ve üzüldüğün yıllar için Ağladığın anlar Yeter Yeter ki yasa sen unutmadan... Beni deli ettiniz gözlerim Bir de siz Düşündüklerim Boğazıma yapışan ellerim Ve gelmeyen ölümlerim... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakma Ozaman Gözlerime...
dolunayın gözyaşlarını silebilir misin işaret parmağınla hayallerin umuda dönüşüp uzanabilir mi yıldızlara? benim ölümü sevdiğim kadar sevebilir misin hayatı? ve bir an bile düşünmeden her şeyden vazgeçip gelebilir misin benimle gerçek özgürlüğe... yapamayacağın şeyleri yapmak istermiş gibi bakma o zaman gözlerime! ... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Secde Eden Meleği Sevdim
Bu mevsimde kar yağar mı Kefene sarar mı Melekler bembeyaz Gözbebeğimi Üşür mü yüreğim yine Bayramlardaki gibi Isınmak için Kokunu arar mıyım bir daha Beyazlar içinde Gittiğin karanlık yolda Ve imkansız aşkında Yok olmaz ama Bu kez biliyorum her şeyi Öğrendim, üşüyünce Rüzgar olmalı Koku değil gönül aramalı Buymuş katlanılır olan Gidince sıcaklığım Gelince evim olan Nefretim Sevdiğim Can yoldaşım Adanmış hayatım olan Bana secde eden meleği sevdim Tertemiz yüreğinde Sonra şeytan oldum cennetimde Hayalim de cehennem de Andolsun yaar İlk hissettiğim ten senindi El değmemiş ellerinde Yaşadığım aşk gözlerinde Sen affedip dönene kadar Beklerim ben Seni de Ecelimi de... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bastığın Yer Gibi Yerdeyim...
Yokluğun içindeyim varlığın dışında Baharın da kışın da yazın da Ezanların ayazın da Bıkmış yürek esaretten Zincirler omuzunda Her şeyi biliyor gibi bakmayın Şimdi bomboş sokaklar Şeytan azapta Kilit vurduğum boş duvarda ve hep bu dünyada... Bastığın yer gibi yerdeyim Sen nerdesin... Gördüğün ulaşılmaz göklerdeyim... Bir gün ebedde bir gün ezeldeyim... Sen nerdesin! Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başkalarının Ağıtları...
Başkalarının ağıtlarını ağlamakla geçsede ömür... gözyaşlarım saklı da olsa gelecek olana, gelen olmadıkça taşar içimde.. Problem baharda sanırım... sonrasında yazda... çocuklar büyüsün yazda.. sonra yine belki başka bir baharda bir damla gözyaşı lazım olursa sen yine gel olur mu... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|