www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-02-2006, 09:45 PM   #1
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ sizin gibi 3-5 çapulcumu yıkacak bizi tüm dünya devletleri gelmiş hepsine korkusuzca göğsümüzü siper etmişiz asıl siz çıkın saklandığınız deliklerden birazcık yüreğiniz varsa erkek gibi çıkın karşımıza tırsak olmayın öyle mağaralarda saklanmakla kancıklık yapmakla nereye varabileceksiniz.

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 09:51 PM   #2
isyankar130
Yeni Üye

isyankar130 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : isyankar130 is on a distinguished road

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Son düzenleyen: isyankar130; 11-10-2006, 04:48 PM..
isyankar130 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 10:00 PM   #3
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen isyankar130 Mesajı Göster
Hepİnİzİn Sonu ÖlÜm Oalcak ...... Evlatlari..
Ondan şüphemiz yok Zaten Allah'a inancımız tam sonumuz ölüm fakat yanıldığın bir şey var bu ölüm Allah yolunda olacak sizler gibi ..... yolunda değil. Birde sizin elinizden olmayacak bunu kafanıza yazın...

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 10:41 PM   #4
K r a L
Banned

K r a L Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 208
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi : K r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond repute
Thumbs down

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR Mesajı Göster

Kastım var alçak batılaşırsın devam et bir O.R.O.Z.P.U çocuğu imralı da yatsın lan asma

Barış savaşla kazanılır Irkçı değil TÜRKÜM

SENİ UNUTMADIK
Atam. Unutanlarada Hatırlatacağız...

SARILACAK BAYRAĞIN YOK VATANSIZ...

ALLAH BANA EĞER GÜN GELİR SENİNLE KARŞILAŞMA LÜTFUNU VERİRSE O MASUM ÇOCUKKLARIN,İNSANLARIN ACISINI ALICAM SENDEN.... UNUTMA LAN BU DÜNYA SANA DAR..O HÜCREDE GEBER..
K r a L çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 10:44 PM   #5
COLOR
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 17790
İtibar Gücü: 1368
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : COLOR is on a distinguished road

Arkadas sadece parazit yapiyor klavye le yazmak kolaydir..
COLOR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 11:21 PM   #6
K r a L
Banned

K r a L Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 208
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi : K r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond repute

ARKADAŞIM BİZ TÜRKÜZ TÜRKLÜĞÜMÜZE LEKE SÜRENİDE BU ÜLKEDEN SÜRERİZ !!!!
K r a L çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-03-2006, 03:30 AM   #7
aLeMDaR
Guest

Üye No:

sene 10712de bu topraklara girdik kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi bir arada yaşadık ama kendini bilmez beyinleri yıkanmış üç beş tane çapulcunun eline kalacak değiliz vatanımın uğruna 30.000 değil 30 milyon insanımız başta ben olmak üğzere kurban olsun sonumuz sizin elinizden olacakmış güldürmein bizi.
İnsanlıktan eser kalmamış sizde vahşi başı boş kalmış kuduz köpekler gibi dağlarda yaşamaya başladınız ama merak etmeyin sonunuz geliyor elbet mehmetciğimin mermisi sizide bulacak köpekler gibi gebereceksiniz
Old 10-03-2006, 08:52 AM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

evet isyankar130 seninle konuştuğumda sustum nedeni ise işte bu yukarıda sana destan gibi cevap verileceğini bilmem ve sana cvp vermemem seni dikkate almam rica edildiği iiçin sustum sana savunduğun gerçek değidiğin olaylarla ilgili bir gerçekten alınmış bir yazı ve bir kaç fotoğraf eklemek istiyorum
Alıntı:
MARDİNLİ ROJİN HAMİLE BIRAKILDI, İDAM EDİLDİ
Alıntı:
Mardinli Rojin’in bir eli yoktu. Hamile bırakıldı, üst düzey bir komutan tarafından. Sonra da idam edildi. Tecavüzcü ise şu an Osman Öcalan’ın partisinde.
ÖLMEDEN ÖNCE SON İSTEĞİ ÇOCUĞUNU DOĞURMAK OLDU
Yedi aylık hamile Ronahi’nin Zele’de infaz edildiğini Osman Öcalan da Cemil Bayık da iyi biliyor. Çünkü onlar karar verdi. 1991’den beri arkadaşımdı. Suriye-Kamışlılı’ydı. Son isteğini sordular. "Çocuğumun hayatını bağışlayın. O doğduktan sonra beni idam edin" dedi. Suçu, biriyle ilişki kurmasıydı. Babasına dokunmadılar. Ronahi, karnını kuşakla bağlıyordu ama büyüyünce gizleyemedi. Açığa çıktı. İnfaz manga komutanı, Cemil Bayık’a, Ronahi’nin son isteğini söyledi. Cemil Bayık, "Hayır, idam edin" dedi. Karnında bebeğiyle öldürüldü.
bunun gibi örgüt içi daha nice alçak insanlığa sığmayan olaylar...

Alıntı:
Bize Apo tecavüz etti
Alıntı:
BİRİNCİ KADIN

Şiddet kullanarak tecavüz eden Apo’dan intikamımı komutanlarıyla yatarak aldım

Öcalan’ın Şam’daki evine Yoğunlaştırma Evi denir. Yoğunlaştırma Evi’ne bakire, genç ve güzel kadınlar alınır. Vahşi, "çöl güzeli" kızlardan hoşlanırdı ama sarışınlara daha çok ilgi duyardı. Ben de Yoğunlaştırma Evi’ne çağrıldım. Apo bir gün beni masaja çağırdı. Gittim, ılık su dolu leğendeki ayaklarını yıkadım. Hani köy ağaları gibi. Beni azarlamaya başladı, bilmiyorum diye. Sırtüstü uzandı, şimdi bütün vücuduma, dedi. Anladım neler olacağını. Çünkü cinsel istek uyandığını gördüm. Soyun, dedi. Soyundum. İç çamaşırlarını da çıkar, dedi. Ayağa kalkıp sarılıp sıkınca korktum. Kendimi savunmak için Apo’ya vurdum. Üç yumruk attı yüzüme ve kafama. Küfretti bana. "Düşkün, fahişe, rezil kadın. Seni özgürleştirmeye, tabulaştırdığın zincirleri kırmaya çalışıyorum" dedi. Titrediğimi görünce kovdu beni. "Sen Kesire’sin. Beni onun gibi yok etmek istiyorsun. Sen köle kalacaksın!" diye bağırdı. Ama bu daha ilk denemeydi. Dışarıda bekleyen tecrübeli kadınlar, beni psikolojik olarak hazırlama toplantısına çağırdı. Ağladım. İçlerinden biri, Osmanlı Sarayı’ndaki Valide Sultan gibiydi. Beni azarladı. "Başkan bizi özgürleştiriyor. Sen özgürleşmek istemiyor musun? Başkana erkek gözüyle bakıyorsun. O başkan, o zincirlerimizi kıran bir peygamber." Beni akşam yemeğinden sonra yine çağırdı Apo. Bu kez çözümsüzdüm. Kime derdimi anlatacaktım? O ana kadar ölüme hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Bekaretimi aldı. Sonraki günlerde iki kez daha sevişti benimle. Ben de Öcalan’dan intikamımı komutanlarıyla yatarak aldım. Çünkü beni gönderirken dağa, "Sakın bir erkekle ilişkini duymayayım. Benim yetiştirdiğim kadınlar, hiçbir erkekle ilişkiye girmemeli, sonuna kadar bana bağlı kalmalı" dedi. Beni infaz etmemelerinin nedeni, Öcalan’ın evinde kaldığım için rütbe verilmesi. Bu yüzden dokunmadılar bana.
bumu namusumuz için ölürüz dediğiniz olay bumu sizde namus kavramı!!!
sizin savunduğunuz kürtlük bumu!!!

siz kendi sözde kürdistanı kurmak için namus bayrak için ölürürüz dediğiniz bumu!!!
siz namuslu insanlar bumu sizin namusunuz!!!

sizin namus deyip dağa çıkardığınız kadınlara orda ağzından salya akan itlerin sırayla tecavüz etmesimi namus!!!
alttaki resim sizin namussuzluğunuzun simgesimi yoksa namussuzluğunuzumu temizlediniz!!!

evet bunları namus bayrak özgürlük için yaptık diyorsanız sizin namusunuzu dağda itler beceriyor ve sizde biz bunlara bakarak izleyerek destek veriyorsunuz...

unutulmasın ki bu ülke kanla alındı ve senin gibi bir kaç çaput bağlayıp biz ülkeyiz deyenlere teslim edilmez...
dini dahi olmayan bir milletsiniz din de derdi ki devletinize milletinize itaat edin dini olmayan soysuzlar savaşın ve ölün.
bu ülkede mehmetçik çok sizin soyunuzu silmek için hergün geleceğiz sizde sağda solda gösteri yapıp yüzünüz maskaleyerek korsan gösterilerde 3. sayfa haberlerinde yer alacaksınız....
vatan sana kanım canım feda olsun!!!

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]

Son düzenleyen: bluekeys™; 10-03-2006, 08:55 AM..
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-03-2006, 10:34 AM   #9
mezarci79
Daimi Üye

mezarci79 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 304
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1761
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi : mezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond reputemezarci79 has a reputation beyond repute

.............

Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR
mezarci79 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-03-2006, 10:38 AM   #10
gulum0101
Geçerken Uğradım

gulum0101 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 14341
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 26
Rep Derecesi : gulum0101 is on a distinguished road

gereken yapılsın bence böyle kuru kalabalıkları sitede barındırmayALIM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
gulum0101 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı