www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-05-2006, 11:08 AM   #11
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2471
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

bizim orda bir ufak çocuk var.doğuştan kulakları sağır.ailesinin maddi imkanı olmadığı için tedavi ettiremiyorlar.çocuk 6-7 yaşlarında.hiç ses duymadığı için konuşamıyor.sadece garip garip sesler çıkarıyor.yani bence bu hikaye sallanmış.başka bişey değil.şu sallamalara dini alet etmesek bari...
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-05-2006, 11:21 AM   #12
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2562
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen scarface Mesajı Göster
İyi de dostum Arapça olmasının ilahi bir niteliği nedir anlamadım?
soruna cvp KURAN diili arapçadır ondan...ama diğer sözlerine katılıyorum gangaster abimde sözlerinde haklı...
kendi fikrim araştırma yapılmasına gerek olmasa dahii büyüdüğü zaman o cocuk muhakkak ALLAH yolunda gider...çünkü yanlız kaldığı zamanlar yanında sadece ALLAH olur...bunun sonucuda büyük ihtimal içine işleyen dil arapça olur...
Old 10-06-2006, 04:02 PM   #13
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2562
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ben bilemem yaratan bilir...
Old 10-06-2006, 05:56 PM   #14
temürmelik
Daimi Üye

temürmelik Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 15241
İtibar Gücü: 1582
Rep Puanı : 9399
Rep Derecesi : temürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond repute

yani kardeşlerim özellikle yazdım saçma falan yazmayın diyeben alıntı yaptım aslında ben de inanmadım ama burası paylaşım platformusize sundum yorum sizin

temürmelik çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 06:09 PM   #15
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1986
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

e yorum madem bizim yorumumuz da bu yani...
gangastere katılıyorum ... gerçekçi gelmio..
Old 10-15-2006, 01:44 AM   #16
yavuzaslan
Banned

Teşekkür Etme: 144
Üye No: 20469
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2511
Rep Derecesi : yavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond reputeyavuzaslan has a reputation beyond repute

Kardes Tamamiyle Konunu Destekliyorum Uydurma Filanda Demiyorum Sagol Bole Bi Konu Actigin Icin
yavuzaslan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-15-2006, 03:14 PM   #17
temürmelik
Daimi Üye

temürmelik Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 15241
İtibar Gücü: 1582
Rep Puanı : 9399
Rep Derecesi : temürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond reputetemürmelik has a reputation beyond repute

önemli değil!sen de sağol!tabiki bu konu tartışmaya açık!

temürmelik çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı