![]() |
![]() |
#11 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1649
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() arkadaşlar heiniz hoş güzel yazmişsiniz flywalker kanka senin yazdığın herşeye eywalla dediklerini okudum gördüm.. merak etme unutmam bunları eywalla.. geceler sende demişsinki "sen cenebaz olmussun die" onada eywalla kı zengin olmadığımı nerden biliyosun
![]()
![]() |
#12 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GeCeLeR o zaman her dediğinize aykırı bişeyler yazayım direk banlaın beni serverdan oke sen bole istiyosun herhalde slogan atayım bi kaç tanede siteni kapatsınlar istersn ne dersin
![]() |
#14 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2160
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
|
![]() bana göre türkiyenin tam tersine düşen saçma bi parti bu benmim yorumum ve pkk yanlısı partiler öleee saçma ve dandik bi partiii türkiyeyi bölmeye çalışan her partinin karşıındayımmm
![]() |
#15 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
Saygılar GeCeLeR |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
amaç tartıştıkmak neden seviyeli tartışamk yerine seviyei bozuyorsun ki.. Savunduğu siyasi görüşü tam bilemeyen insanlar böle körü körüne savunurlar demek istemiştim orada ben... Açık açık sölüyorum ben sıkıntıları kendime göre mantıksızlıkları sende sana göre olanları benim düşüncelerime neden katılmadığını anlatmalısın bence ... Öle kuru gürültü biraz cahilce ve yanı sıra karanlık kalıyor... Seviyeli bir tartışma ve paylaşma ortamında çözüm bulamayacağımız sorun olmayacaktır... bundan eminim... Saygılar GeCeLeR not : BU SİTE KOLAY KOLAY KAPATILAMAZ...SENDE KOLAY KOLAY BANLANMAZSIN...ANCAK FORUM KURALLARI HERKES İÇİNDE EN AZ SENİN KADAR GEÇERLİDİR. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() tek bişey soluycem ve istiycem iki tane parti açmişsiniz tam soldan
TKP ve İP ve burda ben solcuyum diyen tek kendimi gördüm ayrıyetten ben kendi görüşümü yazdiğimda bi bakın kaç kişi tam zıttını yazmiş ... burası İP burası TKP bolumu eğer görüşler aykırıysa tartişma formu açilsin orda tartişalım patron bana aykırı gelen bu hepinizin haklı sozleri var çounuzunda görüşlerinin birleştiği bir nokta var yane bana bişeyler soleyenlerin çoğu beni dumur etmeye çalişşiyo flywalker dişinda bi tek o bana ders vermek manalı bişey soledi onun solediklerini de unutmam zaten eğer tartişilan konu partilerse tartişalim ama tartişilacak sadece benim görüşümse dieceim bişey yok.. zaten solememde ![]()
![]() |
#18 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1444
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bu parti var ya ülkemizi bölmeye çalışan pkk ile işbirliği yapan bir partiden başka da bişe değil bunlar ne solcu ne başka bunlar bölücü !!!
![]() |
#19 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bu senin düşüncen olabilir ama ülkeyi bolmeye çalişan DHKPC den başka bi topluluk değildir saygılar
![]() |
#20 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
unililerin sex partisi | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-09-2010 07:07 PM |
unililerin sex partisi | fulladultindir | Türk Video | 0 | 02-26-2010 09:13 PM |
unililerin sex partisi | adultcuk | Türk Video | 0 | 02-25-2010 11:56 AM |
'AKP de CHP de Yahudi partisi' | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-08-2007 07:28 PM |