![]() |
![]() |
#11 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2293
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgini Sun
Yüreğinin en derin hücresinde Hissediyorsun sevginin sıcaklığını Paylaşım denen yüce hazzı Yakala yüreğim. Sun onu,sevgini sun; Yüksek bir ağacın en tepesindeki yaprağına Yüz binlerce göz gibi bakan yapraklara, Yağmurlara ve ağlayan bulutlara.. Yücelt sevgini en tepeye ve paylaşıma, Hak eden aşık yüreğe, Sevmesini bilene sun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başkaldırı
Geçti beyim O hüsnü kuruntular Sen neysen ben de oyum Sevgimi istiyorsun Önce sen ver Güleryüz mü dileğin Önce sen göster Yeter artık Gururumda sürdürdüğün saltanat Sabrettikçe yüklendin Ne kol koydun ne kanat. Ne darılman ne gitmen Sanmaki umurumda Var git gönlünce yaşa Kalmasın gözün dışarda Saman gibi suyun üstünde sen Altında kalan ben oldum hep Ağır ol artık beyim Kadınsam kadınım Ezilmeye değilim sebep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülme
Ola ki zamansız göçüp gidersem Gün olur da hatırına düşersem Andıkça yüzünde güller açsın dost Gülücükler gönder yüreğinden dost Bir garip deliyim, aşkınla varım Artık bu dünyayı terktir kararım Sen güldükçe bana cennet olacak Yokluğunda bana yoldaş olacak Andıkça yüzünde güller açsın dost Gülücükler gönder yüreğinden dost |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özlüyorum
Zaman yine gece yarısı, Ve ben yine seni çok seviyorum, Uyku girmese de gözlerime seni hayal ediyorum, Özlemiyorum desem de seni çok özlüyorum. Ben sana hiç yalan söylemedim, Başka birini hiç sevmezdim, Bekledim bekledim belki affedersin dedim Özlemiyorum desem de seni çok özlüyorum Geliyorum diyorum ama gelemiyorum Seviyorum diyorum ama itiraf edemiyorum, İsmini haykırmak istiyorum ama haykıramıyorum Özlemiyorum desem de seni çok özlüyorum Bana alçak diyorsun, Benden nefret ettiğini söylüyorsun Seni özlemedim diyorsun, Özlemiyorum desen de beni çok özlüyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Senfoni
Ellerin vardı, sıcak ve masum. Ellerin, hayal gibi, düş gibi... O zaman talihime yardı ellerin. Beyaz bir gecede, iki kuş gibi, Omzuma nasıl da konardı ellerin?.. Hangi rüzgarlarda şimdi kimbilir? O değirmen altı, o zümrüt koru, İlk dörtlü yoncayı bulduğumuz yer, Ya o çapkın çapkın kestanecikler!... Hani bir yerleri çimdiklenir hafifçe, Kanardı ellerin! Mendilimi sarardım üstüne, Avcumda sahici bir hasta gibi İncecik incecik yanardı ellerin! Bazan kızar hırçınlaşırdı birden; Ruhumu kaldırır, kaldırır boşlukta, Oysa bilmez miyim atamazdı! ******* sonsuzdu, ******* derin; Bir şeyler düşünür anlatamazdı Kahrından kaskatı donardı ellerin! İnsan, soyununca hissediyor, Gittikçe katılaştığını yerin!.. Tanıdık bir film geçiyordu gozlerimden, Gel gör ki, en güzel yerinde, Ansızın kopardı ellerin! Sonra, dört yabancı el, Dört yorgun omuz, Mezat kapısında bir kuşluk vakti, Çekince ipini mesafelerin; Ayak uçlarıma yığıldı sonsuz!.. Bir tünel gerindi sefil, kapkara! Bir yokluk hıçkıra hıçkıra güldü! Büyüdü göz çukurları kırık heykellerin! Böyle bilmediğim uzak yollara, Beni bırakmasa ne vardı ellerin! Romanımız, ne kadar güzel başlamıştı, Ve işte böyle sonu!.. Şimdi, ışıklar sığ, Gölgeler derin... Mor sarmaşıklarla örtük balkonu, Kafur kokusundan, od ağacından, Dört arşın geceye sardı ellerin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dönüş
Çok oldu değil mi? Ya da çok geç kalındı. dönüşe giden yol. Beklenildi. olduğu gibi yaşamın içinde, günün sıradanlığında, Belki de Bir bardak su içimine kadar. Ama özlenildi bir umutla, özlenildi bir çırpıda özlenildi bu dönüşe giden yol varılana dek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yunus'u Sevenler
Yunus aşkı bendedir Der Yunus'u sevenler Gece gündüz nicedir Bir Yunus'u sevenler. Sözünü anlayarak Eder bal damlayarak Ekmeği tuz banarak Yer Yunus'u sevenler. Gönle yasak selamet Aşık eder ibadet Cehennemi bir cennet Gör Yunus'u sevenler. Cana yakın erenler Daha söz söylemezler Alnında birikenler Ter Yunus'u sevenler. Yunus'dur sözün özü Mustafa ateş közü Türkçesiz bakar gözü Kör Yunus'u sevenler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dile Düşme
Dile düşme, dile düşme, Badem gözlüm, dile düşme, Bilesin; bu aşktan, bu sevdadan, Fayda yoktur ikimize, Boşuna dile düşme... Dile düşme, yanarsın, Bir ömür boyu ağlarsın, Sebebi bende arayıp, Bana intizar eylersin... Dile düşmek kolay sanma, Düşmem diye de, aldanma, Aşk dile düşürür insanı, Ateşler alır her yanı, Bir gün anladığında bunu, Çok geç olur; dile düşme... Dile düşme, dile düşme, Sevdiceğim, dile düşme, Söylüyorum işte sana, Söyledim diye de küsme, Bir yar için; dile düşme... 25.02.2004 Taşkışla/Taksim |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılanlar İçin
Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Her ne kadar acı olsa, ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyi unutmalıyız Her kederin tesellisi bulunur, üzülme İnsan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler, gelir geçer, yıllar geçer Sen de unutursun bir gün gelir Hiç yaşamamışçasına, hiç sevmemişçesine Unutursun o günlerimizi, *******imizi O günlerce *******ce sevişmelerimizi Her şeyi evet her şeyi unutabilirsin Hatta bütün yazdıklarımı satır satır Kalırsa, içinde bir derin sızı kalır |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hicazkar Senfoniler
Bir eylül feryadıysa terkedilişler Bu uyançlarım nereye payidar? Değmediğinde yüreğe bahar kokun Bir yalnızlık demi olur sensizlik Sarsılırken Geyşa kalıntısı süzülüşler Saklanır gizler kimono kuşanımlarına Durursa viran bağlarım gün korkularında Yakar gözlerin acıyı çığlık çığlık Sazlar suskun figanlar dökülmekte dudaktan Bir alaturka Nalan saçılmakta pervasız Ne etse gecedir hüzzam içimsemeler Ne etse nihai fermandır fasıl haykırımları Zemheri tutulmuş mevsim dizginlerinde Doğa kırmızı gülün aliyle hınca hınç Zaman mıhlanıp kalmış sorgusal haykırışlarda Selam salar Melankoli gün bağlamlarına Bir hicazkar gönül sızarken sevdaya Damıttığı umut düşleridir körpe aşkların Ahir sevgilerin gardenya buğularında Tuval üstü jale olur rüzgar oynaşmaları Yaşamak Bir Pazar kahvaltısı Yaşamak Tan yerine yazmak sevdayı Yaşamak Vokalinde “yalnız aşklar senfonisi”yle Aşk kere ölürken Öykü öykü sarmaktır zamanı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|