![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yerin Dibine Batalım
Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra sana yazıklar olsun ! Yerin dibine batalım ikimiz de.... Bembeyaz güvercinlerle, Rengarenk çiçeklerle, Şiirlerle ve türkülerle dünyana girdiğim için, Kalleşçe, Bir veda etmeden dünyamdan çıktığın için, Önce bana, Sonra sana yazıklar olsun ! Yerin dibine batalım ikimiz de.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç Farkında Olmadan
Bahar dedim,yaz dedim, hazan gelmiş ardından. Nasıl geçtin ey ömrüm, hiç farkında olmadan. Daha dün,bir genç idim, şimdi ihtiyar oldum. Soldu bak,betim,benzim, hiç farkında olmadan. Aynalar dostum idi, artık düşmanım oldu. Hayallerim kayboldu, hiç farkında olmadan. Niçin haber etmedin, böyle tez bitecektin. Kıymetini bilmedim, hiç farkında olmadan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Eskilerde
Benim yüreğimin karanlık odalarında Tozlu raflar arasında saklı hikayemde Bir zamanlar yaşanan,saygıyla anılan aşklar Sözler vede yeminler vardı Ayrılık acısının yakmadığı sıralardı; Kapanmamıştı sevmelere, Henüz bu yüreğim Gözlerim vardı bir zamanlar, Sevdayla bakan,gözlerimde Baktığında yüreklerin tutuştuğu Ve kavruk yüreklerin söndüğü Yüreğim vardı,çağlayan yangın yüreklere Dillerden dillere destan olan. Gülen gözlerimde Riyasız yüreğimde........ Eskide kaldı be; Sevdalar gibi, Yalan olmadı hiçbir zaman Ne sevişmelerim Nede gülmelerim Yüreğimle severdim Yarin gözüne bakmak değil Yanından bile geçemezdim Sıkılır,kızarır Gördüğümde onu Allah’a şükrederdim.. Güldüğünde yüreğim güleridi Üzüntüsünde kan ağlardı benliğim.... Ben gülmeyeli, sevmeyeli Herşey değişmiş; Bakıyorumda dünyaya herşey yalan olmuş Yaşam gibi,aşklarda yalan,sözlerde Sevişmeler,hele diller varki Yalan diyen dillerde ^^Seni seviyorum^^ demek hiçbir devirde; Ne bu kadar kolay ifade edilebildi, Ne de bu kadar anlamsız; Ama bu yalan şimdilerde,herşey kolay Aslının keremi, şairin dilleri Alay olmuş yediverenler Olmuşta tat kalmamış dillerde,huzursuz yüreklerde Eskiden ‘’sevmek’’’ demek Yemin içmekti İnsanın kişiliğiydi... Şimdilerde ise; Yazıklar olsun ki; Et pazarının, menfaatin simgesi olmuş Seni seviyorum cümlesi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kalleş Sevgilim
Yıllar, aylar, haftalar, günler, saatler derken Mutluluğa dakikalar kala Çekip gittin haber vermeden Ben seni nikah masasında beklerken Sen kalleşçesine vurdun yüreğimden Hem de ummadığım bir anda Canım gibi sevdiğim dostumla beraber Şimdi beddua bile etmiyorum size Değmezsiniz benim lanetime Değmezsiniz gözyaşı akıtmama Çoktandır sildim sizi kalbimden Bir daha asla yazmamacasına Sormak bile gelmiyor içimden bana bunu neden yaptığını Çünkü buna değmezsin sen Seni beklerken çektiğim o acınının bedeli Sana yeteri kadar ceza vericek merak etme Orda; nikah masanında akıttığım iki damla gözyaşım Seni idam edicek üzülme Sanma ki Allah bunu yanına kar brakır İnan kalleş sevgilim, inan bunun bedeli çok çok ağır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama
Derde derman, olmasada ağlama Kader sana, gülmesede ağlama Ocağımız, tütmesede ağlama Her işin sonunda, bir hayır vardır Sen ağlarsan, yüreğim mahfoluyor Sen ağlarsan, gözlerim yaş doluyor Sen ağlarsan, gonca güller soluyor Ağlama, ağlama, gülmek varken ağlama Sevdiğini, kaybetsende ağlama Tüm gücünü, sarfetsende ağlama Acı ile, dert çeksende ağlama Her işin sonunda, bir hayır vardır Sen ağlarsan, yüreğim mahfoluyor Sen ağlarsan, gözlerim yaş doluyor Sen ağlarsan, gonca güller soluyor Ağlama, ağlama, gülmek varken ağlama |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şans Daha
Bu rüzgar bu kan damlaları yalnızlığıma vuruyor Tanrım Birisi ölümümü istiyor İşte bu saat İşte sadece bu an Bilmem kimin nefreti içimde Acımasızlığım ve yalnızlığım Ki şimdi Sadece zamanı durdurmak var aklımda Cesaretsizliğimin kurbanı olarak Tanrıdan af dileniyorum Ki Ki sensiz ve yalın Yalnızlığına titremiş bir kuş gibi Yuvasız kalan yaşamım Aklımın sınırında Kaderimin kıyısında Alın yazıma ihanet ederken Tutunacak tek bir dalımın olmaması Göz yaşlarım Göz yaşlarımki ölümü istiyor Tanrım Ölümümü yazamadığım için Beni affet Affet ki Bu yıkılmış bedenimle Yıkılan göz yaşlarımla Sadece Ve sadece tanrım Üşüyen bu yalnızlığım adına Yaşamayı öğrenemediğim için BENİ AFFET. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Döndüm Toprak
Mutluluk istedim hakkım değilmiş Aşkımı sır bilirdim saklım değilmiş O zalimde bir vefasız uğruna eğilmiş Zalim olan senmişsin şansım değilmiş Verdiğim kıymeti bilmedin bilemessin Kurşunda sıksan bana aşkımı silemessin Aşkın sevdanın değerini isteme bilemessin İstesende sen benim gibi sevemessin Aşkın ticaretini sende bildim ve gördüm Sevmiyorum derken bana gizliden gizliye öldüm Bir zamanlar yangındım gözyaşlarımla söndüm Senden geldim ben toprak bak yine sana döndüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Nasihat
Ben de bir zamanlar delice sevdim Sevmeyen birine gönül verdim Hayata kahretmeyi ondan öğrendim Unut unutanı kader utansın İnan ki bir gün unutursun Seni seven bir sevgili bulursun Benden sana nasihat olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ölsün Aşk
Sessizliğe bir ses ver endamınla Dile gelsin gecenin ürkek karanlığı Bir damla yağmur ol toprağa Canlansın yeşillerin aşk kokan fidanlığı Bir kanat çırp korkmadan Barış’ a Dinlensin yüreğinin yorgun firtınaları Ömrümü teklif ederken sana hiç düşünmeden Sevmelisin demiştim son kez en derininden Bu hoyratlığı kalbin nasıl kaldırıyorsa Vurdumduymaz olmaya nasıl cesaret ediyorsa Bir adım atmaya bu kadar korkuyorsa Varsın ölsün aşk ölsün senden sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Seyyareler Uzaktır
Eşsiz gözlerinle bir daha bak bana Semanın esrarı yakmasın ensemi Meltemlerle gelsen, şöyle yana yana Anmasam adını, duymasan sesimi Ezberlediklerim hep arkamdan vurur Sözsüz geldim sana, bak gözlerim sakin Maviden korkarsın, siyah tüm kavurur Ah!bilmediğin şey, söyleyemediğin... Eller var rüyamda, uzatılan bana, Sormadım bir türlü; hangi el senindi? Marifet olamaz sevdim demek sana Az gelen nedir ki?..şiir esirindi Eksiklik göklerde, eksiklik dağlarda Sayısız pervane başımda dönüyor Müjdeler esirdir tuzaklı ağlarda Anlaşılmaz bir aşk yandıkça sönüyor En son umutlarda boşluğa düştüler Selamsız sabahsız yolculuk nereye? Merhabalar tümden köze dönüştüler Anlama sen beni, at bir seyyareye En zamansız zaman, elimdeyken yüzün Sararmış düşünce, kanatıyor seni Mevsimden düşerken karşımdaki gözün Andırıyor zulmü, dağdaki eseni Evet düşen anlar boşluk çukuruna Sahiden sen kimsin, sönüp sönüp yanan? Mal olan bir şiir beni çıkarana Aklım nerelerde dönüp dönüp yanan? Estim yeterince, kin üstüne gece Sahte aşk diyen kim?..tenlerimiz uzak Mazeretsiz ölmek gözünde sadece Asla kirlenmemek, solmak alnımız ak Elem yıldızları gözünde küçükse Seyyarelerden bak şiirim parıldar Milsiz dönen dünya artık bir göçükse Adın şiirimde, mezarda kımıldar Erkenden düş yola, gözlerime doğru Sarıl kalemime, tutun şiirime Minarelere bak, gerçek hak ve doğru Asmak ESMA diye ismini böğrüme... 07.07.2003 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|