![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sancılarım (Erdek Notları)
Elveda diyorum çünkü yarın gidiyorum Bir sürü anılar bıraktım sende Bir Yaz da böyle geçti sensiz Erdek' te ******* vefalı ******* sizlere ne diyeyim Hiç yalnız bırakmadınız beni bak yine sizinleyim Bir de yıllardır elimi hiç bırakmayan kalemimleyim Ve sen şirin Erdek İsteme benden seni uzun uzun anlatmamı Kimleri candan anlattımsa Yüreğime hep hüzün bıraktı Korkudayım hep muhabbetin içimde saklı Sahillerin onun gibi güzel mi güzel Karşımda onun gibi sessiz sıra sıra dağların Ve sanki bir çift küpe kulaklarında Henüz ham zeytinle yeni yeni sararan iğde ağaçların Gözlerine benziyor sevdiğimin O yeşil yemyeşil yamaçların Bilmem nasıl tadına varılacak Sensizliğinde şarkıların Boşalacak yolların sahillerin Çay bahçeleri kafeteryaların Esmeye başladı ılık ılık Seninle birlikte hüzün rüzgârların Gel bir de bana sor acısını geçmişteki yılların Sen üzülme yine Yaz gelir Biter acıların yalnızlıkların Ya benim güzel Erdek ya benim Hadi söyle Ne zaman son bulur sancılarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sefanı Sür
Sen elveda demeye bile layık değilsin Yakan yıkan hep keder sunan hazan mevsimisin Bu ruh halinde sen nasıl mutluluk verirsin Hadi git şimdi mutluluğun bensizlikse eğer Gönlün sefanı sürsün Ne sandın sen duygularımı sevgimi aşkımı Denizdeki dalga mı Onların bittiği yer sahiller kumsallar dalga kıranlar Bense sonsuz bir ummandım Kırılsa da kalbimde bazı değerler Leyla mecnun ilkelerini Hoş görüyü kullanan senin gibiler Bulunduğun mevsimin önemi yok hazan köPage Rankingülerinde Yürekler kararmış sevgiler sahte mesajlar yanlış adreste Neden bu çabalarımız özlemlerimiz hep kalır düşte Yaşadığımız hayatlara bakın Aradığımız gerçek sevgiler kimde Bir rüyadır ömür çok uzun sanırsın Mutlu da olsan mutsuz da olsan Mecbur yaşayacaksın Ne oluyor bu insanlara neden küskün çiçekler Şarkılar hep ayrılıklara Toprakları kuruttular tohumlar açmadı Umut mu bıraktılar yarınlara |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Semtin Adı FATİH
Hep güzellikler yaşadım bu sokaklarda Ben Fatih Haliç caddesinin delikanlısıyım Günahı sevabı açlığı tokluğu yaşadım bu sokaklarda Karanlık *******in sabahı gibi sendin umudum Korkularım sadece sendin içimde Vah gençliğim yeşil gözlerine vurulduğum Yokluklar hiçti acıları sen yaşattın bilinmez biçimde Biliyor musun hâlâ geçmedi gönül burukluğum Çok sabahlar bekledik bir birini O eski duraklar kaldırımlar şahit Kim kandırdı seni sattın gittin sevgini Ne o eski duraklar ne de kaldırımlar Affedemediler seni Ben hâlâ Fatih'te aynı sokakta aynı cadde de O eski duraklar yok söküldü eski kaldırımlar Sen kim bilir hangi semtte hâlâ hangi doymaz isteklerde Ben de hâlâ gözü tok yaşanıyor mutluluklar Sende bitti mi ihtiraslar huzura erdi mi vicdanla |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bu Muydun
Hep gözlerime doldun Tek hayalim sen oldun Goncasıyken umudun Çiçeğimi soldurdun Şimdi gözyaşım oldun Kalbime hüzün koydun Demek ki bir oyundun Vefasız sen bu muydun Artık hazanım oldun Gözlerimden kayboldun Kalmadı tadı ruhun Beni sırtımdan vurdun |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gel Diye
Her sabah bekledim Güneşim sen doğ diye Beklettin her gece Kan çanağı gözlerle Yıldızlar teselli etti Sen yoktun diye yine Kaç mum erittim Sabaha ulaşayım diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Tabiatsın
Unutamadım seni Bir rüzgâr gibi çekip gidişini Yaktın içimi Bekledim hep yağmurla gelişini Dokunamıyorum yüreğime Ne zaman dokunsam bin ah ediyor Hayalini koyuyorum önüme Yetmiyor gerçeğini istiyor Mor dağlara benziyor sanki Mor halkalar gözlerimde büyüyor Duman sarmış etrafı her yanımda tütüyor Sabahlar oluyor ama sensiz güneş doğmuyor Gel bütün baharlar senin için açsın Hasretimsin sen gönlümün yağmur duasısın Bütün çiçeklerde senin kokun var Sen hazzına doyulmayan muhteşem tabiatsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hesaptasın
Sen ruhunla savaştasın Anladım ki çıkılmaz bir girdaptasın Bilmiyorum ama kiminle neyle hesaptasın Evet minik kuşum sen çaresiz bir hastasın Sen söz geçiremediğim Söz dinlemez o ruhunla kavgadasın Derdini açtın kalbini döktün Ortak ol dedin yardım et dedin Sana dememiş miydim Bu yollar yokuş bu yük ağır Ne de güzel dinlemiştin Daha kaç gün oldu şunun şurasında Oysa ne çabukta pes ettin Mutluluk oyunu içinde aslında hep yastasın Ruhun hasta bedenin hasta Sen bu değilsin söyle bu musun Reçetene sevgi ilacı yazdım Düşündüm ki şifa bulursun Yanılmışım hata ettim minik kuşum Çünkü sen hâlâ bildiğini okuyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende
Eskiyi unutsan da Yine seninle birliktedir Dertlere durak olsan da Mutluluk peşindedir Sevgiye hasret o gönül Düşünen eriyen yine bir ömür Kucakladığın en güzel gün Hediyesi sana ömrünün Bekle sende sabırla bekle Hasretle ümitle bekle Bu hayat hep böyle cefayla dolu değil Elbet bir gün sen de kavuşursun Kaderine yazılan en güzel istekle |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Sen Değilmişsin
Sevda şarkıları bir yana Sevgiler bir tarafa Yarını bekleyen ümitlerim Şimdiden hepinize elveda Neler gömmeyeceğim ki şu bağrıma Tüm her şeyimi dünyamı sevgimi Bir mezar başında dikili taştan Farkı olmayacak Mahkum ettiler beni bana Prangalar vurdular ellerime Benden çaldılar seni Çıkardılar satılığa Ne yapayım alamadım seni Eksik kaldım yokluğa Sattılar seni acımasızca Hangi ellere kim bilir kaç kuruşa |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni
Benim ödülüm sensin Mutluluğum, sevincimsin Sen sevdasın, sen emelsin Sen tanrıdan gelen, hediyemsin Sen bir heves değilsin Ruhumdan silinmezsin Bu gönlün çaresi sensin Çünkü seviyorum seni... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|