![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkını Yolla
Güzel günler, çok çabuk geçer. Tek ilacı vardır, hemen biter. Aşkını yolla bana aşkını. Aşkını yolla. Bana, sen gerek, Ahh,sen! Bir, sen! Ne yapayım suretini? Yardımı kestim, bu işler böyle. Ya benimsin, ya öyle böyle! Ben zoru seçtim, Giderim ters yöne. Ya gelirsin ya da güle güle... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Atatürk Bakışlı Çocuk
Atatürk bakışlı çocuk Ufkuma güneş gibi doğ Umudum ol yarınlara Barışım ol yeminim ol Karanlık çökmesin güne Yak bir ışık sonsuzluğa Direncini kır cahilin Düş ol kararsızlığıma Sonucumda dirayetli Davetim ol icabında Uzun ******* rivayet Siyahların gıyabında Atatürk bakışlı çocuk Senedimsin mutluluğa Sebebim aşkına canda Akan kan ol damarımda |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ay vakti! ..
Seninle ben Bir olunca, ******* bir tuhaf! .. Seninle ben Bir olunca, Yıldızlar bir tuhaf! .. Bak, ay vakti geliyor! Kıvılcımlar ateşe, Ateşler, kora yol alıyor... Güneş bile, söndüremedi Terk etti geceyi, uzaktan Seyretti ve bitti! Ay vakti geçiyor... Sen bir ufka, Ben bir ufka, Yol veriyor. Güneş doğunca, Zaman tükeniyor sanki Hayat bitiyor... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayaz Vuruldu
Gece ayaza vurmuş karanlığı bekliyor Oysa benden budala fırtınalarda varmış Daha önce düşen çiğ gün gecenin vaadi Kandıranı aşıkı kanan dünkü sevgili Çocukmu karşında ki büyütmeye kalkarsın Gökkuşağı açılmış yıldızlara tutanak Öz cana karanlığı politikmiş gerçekler Gerginlik tırmalıyor yerle yeksan egosu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aybaşı
Başım ağrıyor, Canım istemiyor, Sendromum var, Cüzdan Çamurlu! Beş dakkada Beşiktaş a Gidilirken, Gelmiyor ay sonu. Gelsede ay sonu, Uzun kuyruğu! Kuyruğu bozma, Hastalanma sakın, Düşersin randevu evine! Sosyal hastaneye. Önce hemşire gelir, Sonra doktor girer, Reçetene... Kanatlı sarı lira! .. Tuz basıyosun, Kanayan yarama! Hakkım, Helal değil sana! ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Azgın Cenabet
Isırıyor iken yanaklarını, Güneşin kendisi mi batan? .. Acıtıyor bu kadar canımı... Doyamadığım, Gündüzün aydınlığı mı? .. Rüzgarın hoyratlığı mı, Aşındıran sancılarımı? .. Her akşam her akşam... Yapılır mı, Yangın söndürme tatbikatı? ! .. En-kazımın tüylerini yolma ki, Altında kalmayasın En ufak sarsıntıda! .. Civa gibi adamım! .. Nereye çekersen, oraya gelirim! .. Kovalamaca oynayalım, Gönüllü ebeyim! .. Kobayımsın, sobelerim! .. Teşhir ettin, Teşhisi koydum, Tedavini verdim! .. Hem doktorum, hem civanım! .. Muhayehaneme de beklerim! .. Kronik budalam! .. Yırtarım çadırları, Kamplara sığmam, savunmam! .. Döner sermayenin yeşilinden, Sana son kez veriyorum, On bin sarı lirayı... Yıl sonu mizanını çıkardım, Seneye de bekliyorum! .. Biner biner ödersin... Ayrımız gayrımız mı kaldı? ! .. Kendi malın gibi kullan, Çekinirsen gücenirim! .. Seven kedi tırmalar, Senden hoşlanıyorum! .. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bacak arası mafyası
Dost olmak için, Tuttuğun takımı mı, Tutmam gerekiyor? ! Top peşinde koşanların, Kriter olacağını, Ummuyordum! Ağzının tadını da, Biliyorsun! Tuttuğun takımdan belli! .. Ülkenin en büyük Takımını tutuyorsun, Farkında mısın? ! Benimde hoşuma gidiyor, Meğilim var o Takıma! .. Tuhafıma gidiyor, Ömrüm boyunca, Bir takıma bağlanmak! Milli takımı tutsam, Arkadaş ta olamaz mıyız? Ufak bir umutta mı yok? ! Alçak gönüllü olma, Bu kadar da, Tuttuğun takımı paylaşma! Anlaşıldı! Bacak arası mafyasının, Üyeliği zor! Sizin gibileri ya da, Benim gibileri tedavi edecek, İlacı satıyor mu eczaneler! Sosyal güvencem mi? Akıl fikir koruma dayanışma, Yardımlaşma erkek sandığı! ... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bahaneni unutma
Üçüncü dünya savaşı çıktı tenimde. Daha fazlasını isteyen kadınlar yüzünden! Su motoru kadar gürültülü bağrışmalarıyla. Haramzade! İbrahim in torunuyla, Aracı olanlar kaldı arada. Pustlu havaları düdüklerken! Everestime tırmanıp, Bayrağını dalgalandırmak istersen! Bahaneni unutmayı unutma! Zirvede bekliyor, Dengede titriyor, Sevişiyor olacağım! Tüm çıplaklığımla... Savaşmak için dönüyorken dünya. Aralarında bulunamam. Midemin konjoktörü, Müsait değil... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bahar Kalmadı
Baharı da al gel hazır ayaktayken Can alıp can veriyorum bi solukta Yirmi dört saat kışım hiç acınmadan Kendimi kendime alıştıramadım Uzun yol şoförüm olurmusun lütfen Senden iyi kimse beni kullanamaz Hazır şaşırmışken mevsimler iklimi Korunacak kimse kalmamış oysa Baharı da al gel hazır gitmiş iken Güzel olan neyse burda bulunmuyor Değerini bilmedim elimdekini Nadasa bırakmadım çorağa gitti |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bakır Mangal
Bakır mangal da ki közü mü? Üzerimde olan gözü mü? Sana vereceğim sözü mü? Anlatmamı istersin! .. Har har kor kor için için Yanıyorum, ne ateşim ne duman! .. Izgarama buyur aşkım... Tadımıza varanın hali yaman! Çaya şeker, sohbete bal Olurum, kem gözler üzerimde... Mavi boncuğum ol ki, nazara Gelmeyeyim, senden ayrı düşmeyeyim. Aradığınla savaşıyorsun, pes! .. Misakımillî de anlaşalım! Monarşinin faydasını kim görmüş? Demokrasi de buluşalım... Sınırlarını, sınırlarıma aç ki Egemenlik, kayıtsız şartsız çocuklarımızın olsun! .. Haritamız siyasi mi, coğrafi mi? Seçelim yolumuzu, asfalt mı tali mi? .. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|