![]() |
|
|
#201 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Seviyorum
Sevmeyi aslında bir kaç kelimeyle anlatamam sana Ellerini tuttuğumda diyecek yok mutluluğuma Narin bakışlarında eriyen bu vucudumla İnan ki hep senin için yaşıyorum Sorma yalnızlığında nasılım Erişemez hiç bir sevgi yine sana aşığım Varınla yoğunla vermiş seni bana alın yazım İstemem seni başka gözlerde nazarlanırsın Yok artık bende fırtına bitti o hüzünlü yaşama Olgun bir devresinde yaşıyorum seni Rahat bu gönlüm ıstıraptan uzak seninle bir başına Umutlarımı biriktirdim yaşantımızdaki hazırlık yarına Mutlu bir dünya kurmak başlangıcım SENİ SEVİYORUMLA |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Yaşayacağım (Erdek Notları)
Ay öpecek denizi yıldızlar bir izin verse Deniz de nazlanıyor bir yandan kıpır kıpır Ruhları serinletiyor üstüne üstlük ılık rüzgâr Altın gerdanlık sanki sağda solda yanan ışıklar Erdek kaynıyor Erdek yanıyor İyotla kükrüyor sevdalar Bir eski ben sanki karşımda O sessizce duran heybetli dağlar Bir sis bulutu sarar gönlümü Canlanır bir bir hatıralar Şimdi mevsimin adı hüzün sahiller boşalmakta Ve bir Yaz daha uğurlanmakta Gönüller ağlamakta gözler ağlamakta Artık son demidir sahildeki buluşmalar kaynaşmalar ******* sessiz ******* matemde Her sene yaşanır bu ayrılıklar bu vedalar Önce ağaçlarda iğdeler yavaş yavaş sararır Sonra dallarında zeytinler tek tek olgunlaşır Dökülür yapraklar sonunda her şey çırılçıplak kalır Ve ben o zaman anlarım sensizliğin derinliğini İşte o zaman daha öldüresiye yaşarım O güzel hayalini |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Artık Yağmurlarda Yaşıyorum -2
Ah diyorum bir olsaydın yanımda Avuçların avucumda Gözlerine bakarak yine şiirler yazıp Ateşler bassaydı beni Okşamaz mıydım saçlarını öpmez miydim seni Defalarca o çocuksu ürkekliğimle Hep dertleştiğimiz gibi Hatıraları sermez miydik önümüze Of of of yalnızlık ayrılık olmuyor olmuyor Neden mekân kurdunuz yakamızda Canımızdan aldıklarınız yetmiyor mu Bari rahat bırakın bizi ruhumuzla baş başa Evet biriciğim yağmur hâlâ devam ediyor Sana dinmeyen hasretimin devam ettiği gibi İstanbul'a yağmur yağıyor gönül gözlerime sen Seni şimdi yamurlarla daha çok seviyorum |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Artık Yağmurlarda Yaşıyorum
Bak yağmurlar düştü İstanbul'a Gönlüm bir buruk sancılarım şimdi daha fazla Gökyüzü siyah örtüsünü çekmiş üstüne Güneşini saklamış karanlık kapkaranlık her taraf Çarpıntılarım ayyuka çıktı yağmur nağmelerinde Bulutlar bir biriyle kavgada Tüm heybetleriyle gürlüyor Sen yoksun bir başınayım Sigaram çayım masamın başında İstanbul'a yağmur düştü haberin var mı Tatlı nağmeleri var hayaller üretiyor Bardaktan boşalırcasına Saçaklardan kaldırımlara düşüyor yağmurlar Küçük çocuklar görüyorum Islanmamak için çatı altlarında Yalnızlığım dimdik ayakta sanki nöbette Gözlerim seni arıyor İstanbul'da yağmurda Bomboş sokaklarda Mutluluğun sırrı seviç yalnızlığınki hüzün Varoşlarda bir telaş var tüttürmek için bacaları Varsın odam soğuk olsun yanmasın bir şey Hasretin yakıyor beni ısıtmıyor İstanbul'da yağmur yağıyor şimdi Ne haldeyim haberin var mı |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin Yüzünden
Akşamlar hep yorgun dumanlı sisli Dinmedi aşkının hırçın öfkesi Sağanak yağmur gibiydin hayatımda Bitmedi bu ömrümün çilesi Hep senin yüzünden Hayatın unutulmuş bir köşesinde Kırık bir vazoda durmuş bir saatte Talan olmuş gönül bahçemde Anılar enkazı altındayım Haberim yok yıldızlı *******den Hep senin yüzünden Ölü aşklar kervanındayım Rest çektim kalbime Korkuyorum artık sevmekten Kaderi sevindirmekten Hep senin yüzünden Dört duvar arasına hapsettim yüreğimi Kuşların sesinde buldum sükûnu Ah sen hâlâ öğrenemedin Sevginin gücünü Mutluluk öksüzü oldum hep Senin yüzünden |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seninle Mühürledim
Sana yemin olsun Bu aşk bitmez Senden bir başkası Bu kalbe girmez Seninle noktaladım Sana yemin olsun Bir başkası elimi tutamaz Yüreğimi yakamaz Senden başkası Gönlümde olamaz Seninle mühürledim Kalbimi Bir başkası açamaz |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seninle Yaşamak
Seni dilemiştim geceden gündüzden Satırlarıma sundum seni Deste deste şiir yaptım Yalnızlığıma ortak ettim seni Seni yalnızlığımda yalnızken buldum Görmeden de sevebilir insan duygularıyla Duymadan da yaşayabilir hisleriyle Ama sorarım yalnız yaşamak mümkün mü Tek vücut sevgiye karşı çıkılabilir mi Çekingenlik aşkta kayıp demek Ne fayda sağlar ki İnsan içinden geldiğince yapmalı Sevmeli yazmalı görmeli yaşamalı Yaşamalı ki sahipsiz bir köşede kalmamalı Sevip seveceksin bu ömürde Zamanı kaçırırsan vay haline Yaşamak her şeyi baştan yaşamak Ama gerçekten yaşamak Umutlarımızdaki gibi Gerekirse ölümüne severek yaşamak Sadece ama sadece seninle |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senmişsin
Nasıl ki gökyüzü yıldızsız sevilmiyor Toprak nasıl ki kuraklıkta susuz aç kalıyor Ağaçları çıplak yapraksız seyretmek zevk vermiyor Sen olmayınca içimden aynalara bile bakmak gelmiyor Gökyüzünde seyrederken kuşları Bir düşün yüreğimizdeki atışları Göz göze bakışırken kıskanırdı toprak Çimlendirirdi tohumları Buseler sunarken dudaklarına Bir bir açardı çiçek yaprakları Sanırdım çiçekleri kokluyorum koklarken tenini Okşarken o siyah saçları Sensiz seyretmenin hazzı yok Deryasına daldığımız gök yüzünü o yıldızları Derbeder ettin beni gönlüm suskun duygularım öksüz Aç bıraktın arzuları Sen yokken sevemedim kimseyi Eğdim başımı önüme Tersledim adını soranları Meğerse senmişsin bu sevginin Bedeni yaprakları Senmişsin hayat damarları |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Elveda
Okmeydanı'nda hastanede kafeteryada Sana yazıyorum alaca karanlıkta son akşamda Şu soğuk ortamda bu acımasız dünyada Yaşanmıyorsa bu hayat her şeyde riya yalan varsa Herkeste bir acı herkeste bir nöbet bin bir telaşta Biri giriyor biri çıkıyor ilaç kokusu insanları tuşta Seni de bu akşam acile kaldırdı gönlüm Ruhum yasta ben yasta acaba kurtulacak mı bu hasta Kalbimde Sonbaharını yaşıyor artık atışı bir başka Umudum tükendi nöbetler bitti son nefesteyim burada Bu ikinci ölüşüm galiba bu seferki bambaşka Bu hastane akşamında kederde yaşama son bakışta Elveda anlarını yaşadın mı hiç sessizce tek başına Uçsuz bucaksız denizlere baş vuran gemiler gibiyim Şimdi rotamın sonundayım sensiz elvedadayım Sana üzülmüyorum yine kaderime isyandayım |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizlik Bir Bilmece
Bu metropol Üzerime çöktü çökecek Korkuyorum Sen yoksun özlüyorum Hiç bir şey umurumda değil Ne gecenin karanlığı Ne içimin katranlığı Sen düşüncemde hep sen Yıldırdı bu sevda sabırsızlığı Hasretin beynimi kemiriyor Arzular seni istiyor O masum sevişmeler İkimizi özlüyor Şimdi sensizliğindeyim Aşkın ******* mahpushane ******* voltahane Aşkım Alışmak zor yokluğuna Seninle sensiz olmak zor Senin devasa hasretin Ruhumu yoruyor İki kadeh koyuyorum önüme Birini dolduruyorum Biri boş kalıyor Sensiz muhabbet Parlamıyor Hücremin dehlizinde Sensizliğin tarifsiz İşkencelerindeyim *******i seninle sevdim Yıldızlarla seninle konuştuk Hep can cana oturduk Güldük kahkaha attık Bazen hiç konuşmadık Sevgi bahçelerinde dolaştık Çikar yol bulamadık Engellere takıldık Piyonları unuttuk Senin için hiç durmadan koşturdum Hiç pes etmedim Ama çok yoruldum Yine de üç şey var Hatıralar sen ve umudum Evet bu metropol Üzerime çöktü çökecek Sensizlik örtüyor kelimeleri Yan yana gelmiyor hiç bir hece Hâlâ ben yalnız sen yalnız Bu nasıl çözülmez bir bilmece |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|