![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman Sensizde Durur Mu?
Saatlerin içinde kaldı Uykularım Gözlerim Zamanda seni arar Boşluğa atılan taş misali Ellerim Her yatakta ellerini arar Bir yudum hayatsa Nefesim Bu boş yüreği yorar Ayrılıksa bunun adı İmkansız Yalnızlıksa Rüzgar buluta yağmuru Gül bülbüle sevdayı Alem pervaneye narı Sorar neden Bilmiyorum yar Cansız hayat olur mu Damar kanla kurur mu Bekliyorum Zaman sensiz de Durur mu yar... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zor Günlerin Kokusu Çıktı...
Zor günlerin kokusu çıktı Karanlıkta çakan şimşekler Korkutmuyor çocukları... Kabuslar da mai hülyalar gibi artık Sütten kesilmiş bebekler bile Gülümsüyor zamana İncileri dökülmüyor Bulunmadık hint kumaşlarının İtler ulumaz oldu yolalmış kervanlara Akıllılar düşünmüyor dereyi geçmek için Tuz bile koktu hepsinin üstüne Etlerde çürümekten vaz geçti zaten Ama Üzerlik otu tütsüledim ben yinede Telli babada kolyemi astım ağaca Şeker dağıttım eyüp sultanda Sonra Suratsız zamanları çarmıha gerdim Hançer olup ikiye böldüm Ay gibi yürekleri... Çok yoruldum susa susa Bıktım yediğim zehirlerden Ve zembereğini taşımaktan dünyanın Yinede zoraki gülümsemelerimi Mutluluktan mı sayıyorsun Gözbebeğim Günahkarım öyle mi... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zorlama Kaderin Sığmaz Geceye...
Zorlama kaderin sığmaz geceye... Hayat bu her gece ayrı bir çemberde.. Dolunayın esneyen yüzünde Yada şamatacı her bir yıldızda Farkında olduğun kader asıl Asıl kırılmaz çember.. Her yandan dört nala süvariler... Ecinliler Düşler Cendereler Peki ya umut? Ve özgürlük! .. Bu çemberde beklenilen son ne Karanlık ve gecemi Yada doğacak günle gelecek cennet mi Hep mi? Her gece cehennem mi? .. Hayatın ucundan mı aldık biraz.. Yada kesilen bir parça et değil de Ömürden geriye kalan mıydı gömülen... Solunan bir nefes Yorar mıymış böyle insafsızca Renkler de kaçarmış sesten demek Merhamet sessizliğe kulak tıkayınca Bu gece yine zor olacak hisler için Yarın sancılar uyanacak yine... Peki ya sen.. Toprağa mı ihanetin bedeli bu Hayallere mi? Yada samimiyete mi? Cevabından korktuğun sorular kimin için... Kimsin Ve bu olanlar ne? Simurg_b Bülent Özdemir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|