![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GÜLMÜDÜR SENDEKİ
Önce sessiz gülüşün vardı rüyamda Sonra damarlarımdaki kan oldun bir anda Seni sevdim ya ben su yalan dünyada Tek derdim oldun gülmü dür sendeki Bıraktım yaşamayı sen vardın tek Belki yaşam sen demek Sevdi ya yürek vazgeçmez artık Yaşamım oldun gülmü dür sende ki Tarif edemem bendeki duyguyu Bu şiir anlatır mı bana seni Yoksa sevgim bir gün sona erecek mi Hayalimsin gülmü dür sende ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gülümse...
senki yaşamam sebeb gülüşün güneşim üşütme üşütme beni birtanem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir tel örgüdür aramızda özgürlük .bir sınır boyu,uzansam nafile
tutulmuyorki,tütün kokar akşamları gecenin,nemli uykusu.ve sen çıka gelirsin zindanıma,ey umut.oğlum kokarsın.karım, gençliğim.direndikçe gençleştiğim.ağır,ağır biliyormusun.gideceğim bu kent,ten.seninle tanıştığım bu şehirden.kim bilir çoktan verilmiştir şehrin elektiriği bedenime,anlamsız soru sözcükleri,bırakarak ,bu son çığlığım olsada geride.bu son gülüşüm olsada delice.almadan bir tek senide,gideceğim bu kent,ten.korkmadık öl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevdiğimi yüregımdekı kalbımle anladım.Seni her gordugum zaman
bu caresız kalbın artısı senı her zaman sevecegım demektır aşkım . aşkımsın pekı ben senın neyınım |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bendekı mutsuzlugu,senın son sozlerınde kanayan yuregımın verdıgı
acıyı,hasretımı, herseyı gızleyebılıyorumda bır tek bendekı senı gızleyemıyorum... ve bır tek ben kendımı senı sevıyorum demekten alıkoyamıyorum..... canım sevgılım senı cok sevıyorum... kadir=sevgi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yagmur yagıyor su an sokaktakı tum canlıların uzerine...sırılsıklam
olmus yurekler dolanıyor bır ordan bır buraya..her bırı hasretın pencesınde kavrulmus..bırbırını tanımayan ama hepsının ıcınde aynı belkıde aynı acıyı tasıyan ınsanlar..onlar aynı kaderi paylasıyorlardı..onlar aynı sokakta aynı yagmur damlalarında ıslanıyorlardı..bırbırını tanımayan o yurekler aslında aynı yagmur damlalarında bır ordan bır buraya savruluyorlardı.... bende ıslanmak ıstemıstım senınle bu yagmur damlalarında..sa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bunca acıya katlandım
Yeri geldi acı çektim Yeri geldi agladım Beni dertden derde saldın Sen cezalısın onun için Sus artık sus gönlüm... Yoruldum artık çekemem kaprisini Çekemem nazını Ben aglarken bıçak açmıyor agzını Sevip sevmedigini anlayamadan Geçti koskoca ömrüm Sen cezalısın onun için Sus artık sus gönlüm... Hep seninle mutlu olmak Seninle hayat bulmak istedim Sana inanıp sana güvendim Her seferinde bana acı dert verdin Yeter yeter artık Ne olursun, ne olursun Sus s |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstasyon önünde bir top ağaç
Ağacın gölgesinde Ben Ve uzanıp giden sapsarı bir tül Bozkır Ve bir türkü "Daha senden gayrı aşık mı yoktur nedir bu telaşın vay deli gönül" Ve bir tren Ne bir düdük çalar ne el eder Kar yüklü yağmur yüklü Kalbim gibi keder yüklü bir tren Durmaksızın geçer O böyle bir akşam böyle bir trene bineceğini düşler Ben böyle bir akşam böyle bir trenden ineceğimi düşler avunuruz .. S |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni sevdiğimi unutmak istedim
herşeyi kalbime gömüp yoluma sil baştan başlamak hiç bişey yaşamadan beşlamak istedim ama olmadı seni silemedim sana olan aşkımı içimden söküp atamadım yapamadım sevdiğim seni doğduğun yere gömemedim ve hala söylüyorum sana aşığım ben ölümüne sevmişim belki belkide unutucam ama şimdi çok çıkmaz bi yoldayım çok çaresizim gözlerin varya bitanem gözlerrin beni sana mecbur etti gözlerin bağladı beni sana O gözlerine bakıp sana Seni seviyorum diyem |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|