![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmek İstiyorum
Bir başka sevdalıyım Temmuz'lara ben Bir coşkusun içimde volkan gibi yükselen Temmuz da sevdim seni Temmuz da tanıdım Temmuz sıcakları gibi yaktın içimi aniden Bak yine Temmuz yakıyor her tarafı Bir de ben yanıyorum sessiz ve derinden Bilmiyorum nerden esip geldin hangi denizden Kucakladığım bir bebeksin sanki içimde büyüyen Seni Temmuz sıcakları ile birlikte sevdim Aşk mesajları geçtim sana Gülleri yollarına dermek istedim Bu ne haz yarab ömrümde ilk kez Bu kadar sevdim sevildim Anadolu kokulu bir tanem deniz kızı güzelim Kelepçeli ellerim kelepçeli gözlerim sana Varlığım yaşama sevincim Tutkunum enine endamına Yerinde saymıyor Temmuz Geçip gidecek ona üzülüyorum Seni Temmuz üstüne Temmuz'lara katarak sevdim Ölene dek de sevmek istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmenin Bedeli
Mutlu bir umut yeşertir düşünceleri İçindeki duygulardır kemiren kişileri Nedenler sonuca getirendir bizleri En güzel şey sevmek acılarsa bedeli mutlılıktur meyvesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmeseydi
Buruk yıllarım sana adanmışlığına Ümitsiz yolların çıkışı karanlıklara Çaresizliğime ve de sana mahkûm oldum Bir de teselli bulamadığım yıllara Tükenişim sensiz sürüp giden yaşamıma Bir dert ortağı aradım yanı başıma Ve yalnızlığı bastım bağrıma Bilmem hazırlık mı suskunluk mu bu yarına Kaderin acı yazgısı yine başımda Daha sönmeyen sevginin ateşi kanımda Olmanı isterdim tüm sıcaklığınla yanımda Keşke sevmeseydi seni bu gönlüm Kahrolası çağında |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmesini Bilmezsek
Sevgi bir kızamık çiçeği İnsan ayrılıklarda anlıyor gerçeği Nedenler kapatıyor her pencereyi Ağlıyorsun unutuyorsun gülmeyi Niçin beceremiyoruz bir türlü sevmeyi Çaresizlik bir hiç değil bir kapı vardır elbet Endişeleri gurur yapma zor mu seviyorum demek Tanrı göndermiş sevgiyi aşkı yaşamak gerek İnsanın doğasında var sevmek sevilmek Naçar kalır gönüller değerini bilmezsek |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sırılsıklam
Seninle mevsimlere yolculuğa çıktık Ben Sonbaharı severdim sense İlkbaharı Hatırlar mısın yağmur yağarken tanıştık Sarıldık birbirimize hiç konuşmadık sırılsıklamdık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Silseler
Güller ne kadar narin ne kadar güzel Dikenleri ne kadar zalim ne kadar acı Sevmek sevilmek ne kadar güzel Silseler defterlerden yıkan şu ayrılıkları |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sordun mu
Yıktın kabus duvarlarımı Ektin sevgi tohumlarını Nasıl söndüreceksin şimdi İçimdeki gönül yangınlarını Sor bir sor *******in sabahlarını Ey mavi gözlüm çal hasret şarkılarını Yaşat teninde gönül arzularımı |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sönen Umudum
Sendin hayalim emelim ümidim Hani ne oldun Tam alışmışken sana gönlüm Severken seni kayboldun Demek ki sen beni Ruhunda yaşatmıyordun Hadi söyle ne oldu Ne oldu beni seviyordun Sen bukalemun sen riyakâr Söyle sen bu muydun Sahte sevgi saçılırdı gözlerinden Sakın deme benim için yanıyordun Ben de bu saflığımla öyle sanıyordum Adını yalnızca yıldızlara fısıldıyordum Umudum geleceğim sendin diyordum Gözlerimin ufkunda sendin Beni yaşatıyordun Hayaline bile sen diye sarılıyordum Bir sıcaklık yakar geçerdi bağrımı İçin için yanıp eriyordum Unutmadım çalan bir telefondu hatırlıyorum Buraya kadarmış bitti dedin bitti aşkım İşte o an gerçek oldu içimdeki korkum Oysa ben seni ne hayallerle yaşıyordum Artık söndü senle olan son umudum |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylediğin Gibi
Hüznü bilmezdim duygu seliydim Böyle karamsar değildim Seni tanımadan önce Hiç tanımasaydım ne olurdu Seni hiç görmeseydim Yanıldım bebeğim şimdi anladım Ruhumdaki duygular ölünce Tek gayem vardı seninle yaşamak adına Bu aşkın ölümsüzlüğünü Sabahların kalmadı sensiz sevinci Sensizliğinle bitti *******in hükmü Şimdi bi çareyim yalnızım duygularım sarhoş Sorguluyorum öksüzlüğümü Yavru bir kedi gibi yanıma sokuluşunu Sıcaklığını unutmak mümkün mü Tahammül edemedim başakalarıyla konuşmana Seni başkalarıyla görmeye Aynaları bile kırmak geliyor içimden Her gün seninle yüz yüze diye Çaresizce düşündüm hakkım yoktu Bir hak bulamadım üzerinde Söylediğin gibi ne bir kötü söz Ne de bir hakkım kalmıştı Sana söylenmeye |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susma
Günler sensiz geçmiyor Rüzgârlarla geçip gittin Ne çabuk unutuldu sevgimiz Fırtınalar dindi mi yüreğinde Hadi söyle neden susuyorsun |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|