![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıldızımdın
Ben hep senin yörüngendeydim, Hiç dışına çıkmadan, Başka gezegenlerle hiç işim olmadı, Diğer yıldızlara bir yakınlık duymadı, Nice yıldızlar göz kırparken bana, Benim gözlerim hiçbirini görmedi, Kutup yıldızını gördü de gözlerim, Bana mısın demedi! Niye mi? Çünkü benim yıldızım, Sadece sendin. Güven Kırma
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıllar Geçsede
İşte bugün doğduğun günle,aynı vakit, Yaşadığın bunca yılın faturası sırf sana ait, Geçmiş zaman içinde varsa benim de bir izim, Benim kalbimde bir yer senin için,her an müsait. Seni hep kendimden bir parça bildim ben, Hep ihmal etsen de beni,şikayet etmedim ki halimden, Geride ne kadar zamanımız kaldı,kimse bilemez, Mahrum bırakma beni,ne kendinden,ne de sevginden. Sen yıllarca emek verdiğim sevgilisin,dostsun, Beni nasıl kabul edersen,yerim orası olsun, Biliyorsun gönlümden akıp giden bir yolsun, Bugün doğum günün,herşey gönlünce olsun.... Güven Kırma
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sen
Her dem seni yaşadım, Yüreğimde taşıdım, Sensin gönül ışığım, Her adımda yine sen. Tanrı vermiş bu canı, Ecel sarmış dört yanı, Kimbilir ki son anı, Son nefeste yine sen. Güven Kırma
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolculuk
Kalamamış bu alemde kimse sonsuza değin, Ne mutlu sana varsa dünyada kalacak yerin, Aşk gelir de bir gün yanarsa kalbin, Kıymetini sonra anlarsın o günlerin. Herkes için son durak,kara toprak, Kimseye nasip değil,sonsuza kadar yaşamak, Boşuna bir çabadır,ölüme çare aramak, Çözüm tektir,günü gününe yaşamak. Yaşamak gibi ölümde biz kullar için, Sorma boşuna,doğmak ve ölmek niçin, Bu sorular cevapsızdı,cevapsız kalacak, Kısacası herkes birgün toprak olacak. Güven Kırma
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun Sonu
Söylemekten hep haz aldığım isminden, Taşımaktan hep gurur duyduğum resminden, Ruhundan,kalbinden,canından,bedeninden, İstemiyerek de olsa ayrılıyorum. Kimi zaman yosun,kimi zaman kahve gözünden, Hep okşayıp sevdiğim o güzelim yüzünden, Saçma sapan bir inadın yüzünden, İstemiyerek de olsa ayrılıyorum. Soluğundan soluk aldığım nefesinden, Beni içinde barındıran gönül kafesinden, Seninle olan duygularımın tüm cümlesinden, İstemiyerek de olsa ayrılıyorum. Sana satır,satır yazdığım dizelerimden, Bir pamuk gibi yattığım dizlerinden, Işığım gibi görüp baktığım gözlerinden, İstemiyerk de olsa ayrılıyorum. Güven Kırma
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim
Neleri buldu yüreğim, Kimleri buldu, Kimine hiç yüz vermedi, Birine hayaller kurdu. Sevilen görmez mi sevildiğini, Anlamaz mı gece,gündüz özlendiğini, Aslında bilir de sevdiğinin sevdiğini, Elden bırakmaz nazını,kaprisini. Güven Kırma
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman
Olur ya! üzülecek bir şeymi geldi başına, İnsan dünyayı başına yıkılmış gibi hisseder, Bir anda ne yapacağını bilmez hale gelir, Çaresizlik içinde oradan oraya savrulan bir yaprak gibi.İşte o süreler içinde karşımıza her şeyin ilacı çıkar. ZAMAN! O tarifi olmayan,elde tutulmayan,parayla,pulla satın alınamayan,hiçbir gücün elde etmeyi başaramadığı şey. Kaybettiğimiz değerleri,sevdiğimiz insanları yitirdiğimizde acılarını tamamen olmasa da kısmen dindirmeyi,hafifletmeyi başaran, ZAMAN! Bir zamanlar delice sevdiğimiz,onsuz yaşayamayacağımızı düşündüğümüz,varlığımızı,kalbimizi,her şeyimizi,paylaşmayı göze aldığımız,sevgilimizi yitirdiğimizde yaşadığımız 'AŞK ACISINI' da bir süre sonra unutturan, ZAMAN! Her günü aynı gibi yaşarken,hatta bazı günler yaa ben bugünü önce de yaşamıştım dedirten,bu sene de ne çabuk geçti dedirten, ZAMAN! Öyle bilinmez bir denklem ki,çocukluğumuza sığan oyun yıllarımızda bir an önce 18 yaşımıza ulaşalım diye çabaladığımız ulaştığımızda da bir anda kendimizi kırkında bulduğumuz, sonrasında ise aman geçmesin diye hayıflandığımız, ZAMAN! Sahip olduğumuzu sandığımız,ancak aslında emanet olan her şey gibi uçup gidecek bir kavram. ZAMAN! Dünün geçmiş olarak geçmişte kaldığını düşünmeli,bugünü ise kendimizin yönlendirme şansı olan bir dönem olarak algılalamalı yarının ise süprizlere gebe olduğunu düşünerek,bizlere verilen yaşam şansını elimizdeki imkanlar çerçevesinde iyi değerlendirmeye çalışmalı. Zaman akıp giderken,bizler de onunla birlikte akıp gidecek, ve birgün ait olduğumuz bilinmeyene gideceğiz. Çoğu şey satın alınabilir,ancak geçip giden bir saniye ASLA! Güven Kırma
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman İçinde
Doruklardayken bambaşkaydı aşkımızın güzelliği, Birbirimizde bulduğumuzu sanmıştık, Aradığımız her özelliği, Bitirdik zannederken içimizdeki yalnızlığı, Zaman içinde gördük,anladık, Ne kadar yanıldığımızı.... Güven Kırma
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanı Geldiğinde(Yaşam Elimizdeyken)
Neresinden bakarsan bak, Geçip gidiyor zaman, Elimizde olmadan akıp gidiyor hayat, Sana gelince bu koşturma içinde, Yüreğimin bitmez sevdası, Laleler içinde bir gülün dayanılmaz edası, Akıp gitse de zaman sen hiç değişme, Hep aynı kal,ayak uydurma bu değişime, Sevgi dolu kal,saygı dolu kal,dürüst kal, Peşinden koştuğun değerler,iyilik,doğruluk olsun, Lütfen olduğun gibi kal,ilk tanıdığım gibi, Kal ki benim aklım sende,gözüm arkada kalmasın, Sana sevgiyle bakan gözlerimden,hüzün yaşları akmasın, Sarıl bana sıkıca,hissedeyim kalp atışlarını göğsümde, Ve hep yanımda ol,hep benimle kal, Kal ki gözlerim açık gitmesin, Son nefesimi verdiğimde....... Güven Kırma
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanın Gücü
Seni ister yüreğim,ama sen yoksun, Yapayalnız bıraktın beni,koca dünyada, Arasam sorsam seni,ne fayda, Bulamam ki artık,ne bugünde,ne yarında. Düşündüm günlerce,*******ce yaşananları, Bir sevginin yolunda ben gibi aldananları, Değmez dedim hiçbir şey üzülmeye, Zaman en büyük ilaç,acıları dindirmeye. Güven Kırma
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|