![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tutku Zannettin
Sevinç koydum adını seni bulduğumda Gayemdin pembe bulutlarımda umudumda Hep seni yaşardım bardaktan boşalır gibi yağmurda Giderken bir elveda demeyi neden çok gördün Tekelinde zannettin bu sevdamı Oysa görmedin gözlerimdeki sevgimi Tortullaştırdın içimdeki kendini Sen tutku zannettin oysa tutarsızlıktı seninki |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umursamaz Aşk
Canımı acıttı hep Aşkın güllerindeki dikeni Niçin nasıl sorgulandım Açtılar bıkmadan eski defterleri Nadas gönüllerinde haram *******i Umut sevginin göleti Gözlerde kesilir aşkın bileti Umursamaz aşk memleketi milleti Riya onursuzluk sabırdır gönül serveti |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut
Kilometreler kat ederiz Bir avuç mutluluk peşinde Damarları kesik eski çeşmelerden Hayat fışkıracak diye bekleriz |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Feneri
Bak gözlerimin içine bak Seyret göz bebeklerimin Sana nasıl döndüğünü Dal öylece hayallere dal Dal ki Bulayım sende gönlümü Satırla beni gözlerinde En güzel *******e götür beni Düşlerinle Al benden yalnızlığı Al ki Çıktığımız bu maraton Sevmeye Unut gözlerimde unut kederi Sevgin olsun bana umut feneri Yollarımız birleşsin artık Yetti gayri Mutlu sona gitmeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Tenceresi
Duy sesimi haykırışlarımı Gel paylaş bitir yalnızlıklarımı Unuttur kötü yazgımı yaşattıklarını Güldür yüzümü düzelt çatık kaşlarımı Eskisi gibi yine birlikte söyleyelim şarkımızı Gel duvarlara tekrar yazalım adımızı Bir kalp sen çiz bir kalp ben İçine batıralım yine aşk oklarımızı Kaldırdılar o eski sokak lambalarını Hatırla kâr saydığımız karanlıkları Unutmak ne mümkün o ateşli sarılışları Ne güzel ıslatırdı bizi o yağmur damlaları O deli rüzgâr eskisi gibi yine esse Saçılsa o güzel saçların her tarafıma Hayal hep hayal kuruyorum biliyorum En çok o güzel gözlerini özlüyorum Kimselere açmadım gönül evimi Bir gün gelirsin diye bekliyorum Veremedim ellere sevgimi Hâlâ senden vaz geçemiyorum Sebebi ne onu da bilmiyorum Umut tenceresini hâlâ kaynatıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unut Dediler
Unut dediler o vefasızı Seni mahkum etti Dertlere kederlere Salıpta gitti Değer mi dediler Sevme unut o'nu O şimdi yuvasında mutlu Seni çoktan unuttu Aklını başına al dediler Seninkisi ümitsiz bir bekleyiş Kalbinden sök at dediler Herkes bir şeyler söyledi Ama çok zor olacak galiba Seni kalbimden söküp atmak Öyle yer etmişsin ki Ruhumda yüreğimde Öyle derin ki kalbimde yerin Gündüzüm gecem Seninle dolu Hasretin yakıyor yıkıyor beni Ne derlerse desinler Öyle kolay değil Hayatımdan silip atmak seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unut Hadi
Unutamazsın Unutmak kolay değil öyle Geceyi ekmek arası katık yapıp Sindirebilmek yüreğinde Kıvranıp durmak aniların içinde Unutamazsın Yanıbaşında resimlerin Göz yaşlarıyla ıslanmış mektupların İç çekmelerin ahların vahların Kaybolur gecenin sessizliğinde isyanların Unutamazsın Sevgin aldığın yara içindeki yangın Mektupları okunmaz vefasızların Her öğün kuracaksın sofrasını acıların Unutamazsın Çünkü rahat vermez sana sancıların Uğur Oğuz Şahin |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamadım Seni
Yağmurlarda ıslandım hep yürürken Hiç çıkmadın aklımdan düşümden Saçlarımdan buharlaşıp uçardın Farkında olmazdım üşüdüğümün Yol boyu seni düşünüp yürürken Sanki vücuduma değen her damlayla birlikte Senin gelişin sanırdım yağmurun şakırtısını Kâh sessiz derinden kâh hızlı yağarken Yağmur değil de sen düşerdin gönlüme Hep yağmurlarla birlikte yaşadım hüznünü Unutmadım unutamadım seni ömrümce |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamam O Günü
Seni istiyorum her günden Yalnızlığım dikiyor beni ayağa Hep seni haykırıyor her nefeste Şimdi zorum takvim yapraklarıyla Hatırlıyor musun beni uğurladığın o günü Boynumuz bükük gönüllerimiz ağlamaklı Gözlerinden dökemediğin o göz yaşlarını İçine zehir olarak akıttığını biliyor muyum Bilmiyor muyum o dağların üzerine nasıl yıkıldığını O denizin okyanus misali nasıl kabardığını Farkındayım her şeyin ve de çaresizliğin Gidişim gözlerinde beni ölüme gönderişin gibi Yüreğine serptiğin teslliyi sanma ki hissetmedim Önümüze set çeken hasret kalelerini de Olsun her şeye göğüs gereriz be Bu yangın sönecek bir gün elbette Hiçbir şeye değil ama biraz zamana mahkumuz Galiba bu gurbette |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamazsın
İnan bir gün Mutlulukla örteceğim özlemini Her tarafı örten Bem beyaz kar gibi Buselerim alnında iz bırakacak Dudaklarında yakışımı Kalbinde akışımı Ölene dek unutamayacaksın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|