![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vazoda
Vazoda solmuş bir gül Gel de şu yüzümü güldür Kaç zaman geçti bilmiyorum O gün bu gündür |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vefasızım
Hadi şimdi çek git Bir daha dön demek yok Acılarımı umutlarımı Ben sensiz büyütürüm içimde Haberin olmayacak Göz yaşlarım yerlere düşse de Hayata aşka dair Ne varsa al da git Biliyorum bir gün Cezasını çekeceksin yaptıklarının Senin de ipini çekecek Gönül avcıların İşte o zaman anlayacaksın Kelepçen olacak sabıkaların Hadi şimdi çek git Ama gitmeden sen de Son itirafımı dinle Seni ben de aldattım Ama hep yalnızlıkla Buna da sebep sensin Senin anlamadığın Farkına varamadığın Gönül oyunu sandığın O devasa aşkın Ödediğinde bedelini Hint kumaşını ararsın Hadi şimdi durma çek git Yüreğimde kırık dökük Harflerle kalacak adın Ama sen bunu hiç bilmeyeceksin Benim kalbi kör vefasızım |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgun
Ağlatır hep ayrılıklar Geride kırık dökük anılar Kapanır gönül pencereleri Kahır dinler aynalar Bir öfke sarar ruhunu Düşünemezsin sonunu Sen farkında olmadan Yediğin gönül vurgunu |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmurum
Sen hep yağdın durmadan yağardın çılgın gibi Hep ıslattın beni ıslattın kirpiklerimi Birikintilerinde kağıttan kayıklar yapardım Yüzdürürdüm hayallerimi Hep sadık kaldım sevgine Hayallerimde bile yalanı sevmedim ki Islak ıslak yürürken sokaklarda Hep üşüttüm yüreğimi düşlerimi Yine de vaz geçemedim senden tiryakin oldum Düşürmedim dilimden sevgini Yağardın iliklerime kadar ıslatırdın beni Konuşmazdın susup beklerdin öfkemin geçmesini Yine de ben seni severdim be O çılgınlığını yağmanı gürlemeni Ben farklı bakardım Onlar farklı seyreder düşünürdü seni Onlar bazen sıradan severdi seni Bense sende melankoli Onlar bir şey anlamazlardı Oysa ben Damarlarımda hissederdim seni Özlemin dikerdi ayağa beni Beklerdim çisil çisil gelişini Yağmadığın zamanlar da oldu elbet Seyrettim siyah bulutlarla geçişini Yine de bir hüzün olurdu bende Tenimde hissetmediğimde seni Öylece bulutlara takılırdı gözlerim Seyrederdim yağmadan gidişini Öyle tiryakilik yaptın ki bende Beklerdim topraktaki kokunu nefesini Hadi yağ bir tanem yağ pencereme vur Belki de uykuda olurum haber ver gelişini |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlığım Ve Şile
Şimdi güneş batıyor vakit akşam Karşımda daha yanmamış Şile feneri Koyda bir sessizlik deniz çarşaf gibi Sana yazıyorum maşatlık parkında arabamda Seni ilk gördüğüm heyecanımdaki gibi Şile İnsanlar rengârenk cıvıl cıvıl giyinmişler Kiminin yolu bir bara bir restorana ya da çay bahçesine Şile'de akşam Şile'de sessizlik o fener karşısında Şile'de festival var tiyatro konser Sadece bir eksik olan sensin Şile'de herkes birlikte bir ben yalnız bir de fener altı Acaba sen nerdesin Doğruymuş çok güzelmiş Şile Zaten üstat Atılay getiriyor dile Bir kere sevmek yetmez bir kere gelmek yetmez Sana olduğum gibi tiryaki olmaktan korkuyorum Şile akşamında Şile'de olmaktan çok mutluyum Şimdi yandı fener o da sanki selamlıyor beni Aşağıdan gümbür gümbür müzik sesi geliyor Ama senden hâlâ bir ses yok Güzelim Şile diyorum sana dediğim gibi Bir sözüm vardı bir borcum vardı geldim işte Şile Çok şirinmişsin çok güzel o da senin gibi Sen tüm güzelliğinle karşımdasın can özüm nerede şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak Yol
Beni anlayamazsın Çünkü sen sevmiyorsun Beni yaşayamazsın Ruhen hissetmiyorsun Bedenlerimiz birbirini görse de İkimiz de gurbeti yaşıyoruz Didinip uğraşıyoruz çare arıyoruz Çünkü yasak yollarda yürüyoruz Sonu yok bir gün bitecek biliyoruz Hüsranları yıkılmışlığı hazırlıyoruz Yine de bu yasak yolda yürüyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasemen
Buram buram yasemen kokuları burnumda Yasemin gönlümde yasemenler tutamında Hep hüzünleri yaşarım onlarla akşam batımında Yasemenler Yasemin gibi sabaha güler yapraklarda Sanki hep Yasemin kokuyor caddelerde sokaklarda Ah yasemenler onunla yarışır gibisiniz kibarlıkta Siz buralardasınız hep açıkta hep açmakta Sevgiler yürekte özlemler hasret yaşamakta Ne bir ses gelir ne bir haber o şimdi uzakta Sadece bir resmi var karşımda O da sizinle çekilmiş sarmaş dolaş aranızda Yasemenler kokudur burunlarda Yaseminler ruhumuzda Mutluluk gelecek hayali yaşatır bizi Aşılmaz dağları aşarız hep umutlarımızda Yasemenler gibi Yaseminlere vurgunuz pek çoğumuz da |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşadık mı (Beste Gülü)
Ah ile vah ile yıllarca yandık Yaşarken hep yalanlara kandık Bu ömür böyle geçecek sandık Gözler yaktı bizi hep aldandık Hasretle baharları bekledik Gönül peteklerini işledik Tanrıdan yalnız sevgi diledik Bilmedik ömre keder yükledik Yaşadık hatıralara yazdık Ellerde teli olmayan sazdık Çaldık çaldık ses çıkaramadık Ne bildik ne gördük ne yaşadık |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşadın mı
*******in yalnızlığını Acımasızlığını bilir misin Anlamaz kimse sancılarını Kim dert eder gönül yangınlarını Ağlarsın duymazlar hıçkırıklarını Tek başına yaşa da gör ayrılıkların tadını Hissettin mi karanlıkların korkularını Yaşadın mı yarınların kâbuslarını Gözü kör olsun gecenin karanlığının Gözü kör olsun sevgi vurdum duymazlığının Ne tadına varılıyor gülmenin ne de ağlamanın Tam yakaladım derken mutluluğu Yetmiyor zamanın |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşam Sevgi Gücünde
Sen üzülme Yarın güneş doğar Sen üzülme Mutluluk hasreti boğar Sen düşünme Yarın bir çiçek açar Rüzgâr keser Yine yağmur yağar Sen incinme Yazgı kader içinde Sar sarmala sevgiyi Yaşam sevgi gücünde |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|