![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçarsın Yarim
Nasıl özlemişim, bir bilsen seni Hasretin her sabah, saçarsın yarim Nasıl taç ederim, bir bilsen seni Sense rüyalara, kaçarsın yarim. Yaşıyorum sensiz, bu garip yolda Gözlerim arıyor, sağda ve solda Hep ümitlerime baykuş konar da Elime el vermez, kaçarsın yarim. Bulutlar gelip de, çöker gözüme Kimseler inanmaz, garip sözüme Gönlünü katmak isterim özüme Vermeyi istemez, kaçarsın yarim. Bir bilsen seni nasıl özlemişim Nasıl yanar tutmak için ellerim Gece demez, gündüz demez beklerim Bir türlü gelmezsin, kaçarsın yarim. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaderim
Yalnızlığı ******* bilip Omuzlarına yükleyen benim Anladım Daima yalnız kalıp Meçhûlü sevmek kaderim! Sensizliği dualar bilip Gökyüzüne gönderen benim Anladım Daima yalnız kalıp Meçhûlü sevmek kaderim! Bütün renkleri gözlerin bilip Aynalarda arayan benim Anladım Daima yalnız kalıp Meçhûlü sevmek kaderim! Beklemeyi tek görev bilip Köşe başlarında bekleyen benim Anladım Daima yalnız kalıp Meçhûlü sevmek kaderim! Bir gün gelecek deyip Umutlarına sarılıp yatan benim Anladım Bir gün yalnızlıktan kurtulup Seni sevmek kaderim! Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderim Sen Olsaydın
Hep böyle olsaydın Kaderime sen yazılsaydın da Hep öyle kalsaydın Hep tatlı, hep mahçup, hep gönlümün sevdalısı Sadece sen olsaydın. Hep vurgun yeseydim Bakışlarının en derin yerinde Sen hep sevdanı uzatsaydın Hep aşkın kalsaydı Yüreğini koyduğun ellerinde. Sevgini söyleseydin ******* boyu aşığım sana deseydin Ben dinleseydim seni, gözlerim mutlu Güller kondursaydın gül dudaklarına Sonra da hep gülümseseydin. Şimdi uzaklardasın Bardaklar dudak izlerini unutmuş, Aynaların sırrı dökülmüş Tebessümlerin gitmiş Bütün yollar seni bekleyiş olmuş. Hasreti kucaklarca getirir Her mehtap en kuytu köşelere O kadar büyüdü ki yokluğun Ne *******e sığıyor Ne şişelere. Ne olurdu Kaderime sen yazılsaydın Ben böyle uzaklarda Sensiz kalmasaydım da Yanımda hep sen olsaydın. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahretme Ne Olur
Hasretin uzar gün boyu… Gölgeler neden sana benzer, bilemem. Yüreğime uzansın diyorum bir sevdalı el Bekletme ne olur Akşam olmadan gel. Yaşamasın sensizliği saatler Yüreğim boğulmasın yine gözyaşlarına… Varlığın, içime akan yaşlara engel Özletme ne olur Akşam olmadan gel! Yokluğunda yok olur var olan ne varsa Mutluluğum, sevincim, huzurum Bilirsin, dostluğun dünyaya bedel Naz etme ne olur Akşam olmadan gel! Karardıkça kararır, gündüzler bile Dile gelir, karamsarlık, sıkıntı, çile… Yetmedi mi ödettirdiğin bedel? Kahretme ne olur Akşam olmadan gel! Gel ki güneşi geceye davet edelim Ateşler yakalım sabaha kadar Meltemler essin tenimizde güzel güzel Dindirme ne olur Akşam olmadan gel. Dokunsun her zerrene sevgim Okşasın hasretin aleviyle seni Fırtınalar dinsin, hıçkırmasın sel Başlatma ne olur Akşam olmadan gel. Gül yapraklarına değsin dudağım Gülsün bütün güller Her akşam donar sensiz bu heykel Üşütme ne olur, Akşam olmadan gel… Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim
Göğsümü yarsalar İçinde pembemsi bir kalp görecekler, İncitmeden çıkarıp Avuçlarına alsalar Senin için attığını nerden bilecekler. Nerden bilecekler Her odasında seni sakladığını, Yarıp baksalar içine dudağının rengini görecek, bilemeyecekler Herkes yattıktan sonra Hasretinle nasıl ağladığını... Damar damar etrafı Kendi haline açılır, büzülür Kalbimin kalbini kimse göremez Bilemezler ki bu et parçası Neye sevinir, neye üzülür. Ne heyecanlar yaşamıştır Nelerden korkmuş, neleri istemiştir Kimseler bilemez bu kalp Görmeden seni Neden istemiştir, neden sevmiştir. Belki dayanamaz hasretine Son defa duyulur bir küt sesi İnan ki Allah’tan sonra Senin adını söyleyecek Bu kalbin son nefesi. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbine Girmek İstiyorum
Seni sevmek, senin olmak Seninle olmak istiyorum Her gece sabahım sen olsan Her günün akşamını doldursan Sevdam olsan diyorum Kalbine girmek istiyorum. Yalnızlıklarımı kovsan da bedenimden Kalbimi alsan, söksen, yaksan Seni nasıl seviyorum Bir de beni anlasan Kalbine girmek istiyorum. Uzaklar yakın olsa Dokunsa ellerim ellerine Çok güzel bir dünyada senle olmak diyorum Kalbine girmek istiyorum. Çiçekler açsa dört bir yanda Kuşlar şarkımızı söylese Sabah ezanlarında uyansak Güneşin doğuşu sen olsan diyorum Kalbine girmek istiyorum. Vedalaşmasak hiç Hep baki kalsa sevgimiz Her yere taşısa gönlümüzü yüreklerimiz Kara sevdalara tutulsak diyorum Biliyorum Kalbine girmek istiyorum. Sen bir ucundan tutsan neşenin Ben kahkahalarla koşsam yanında Mutluluk sarsa her zerremizi de Titretse yüreğimizi aşkımız diyorum Kalbine girmek istiyorum. Aşkım En güzel uykular senin olsun En güzel rüyaları yaşa gece gündüz İster benimle ister bensiz Hep mutlu ol diyorum Ama Seni seviyorum… Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalkıp Gel Neredeysen
Hatırlatma gözlerime yaşı Ayrılık damlamasın Bırak dursun, akmasın, bırak Kalkıp gel neredeysen Hüznüm uzaklara bakmasın. İnadını toplamışsın kâinatın Yiğitlik, mertlik bu mudur Söyle, terk etmek doğru mudur Kalkıp gel neredeysen Gözlerim sensizliğe alışmasın. Alışmasın gözlerim sensizliğe Yüreğim alevlere düşüp yanmasın Kalkıp gel, Kalkıp gel neredeysen Yollar bir daha uzamasın. Bir tek dileğim var Tanrı’dan ******* hicrana dost olmasın Bütün ayrı yürekler sarılsın birbirine Kalkıp gel neredeysen Ellerim bir daha ellerinden ayrılmasın. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar
Bitmiştir bir sonbahar Kocaman bir bulutun sırtına biner, bulutlaşır Sevdalısı için bir damla kar. Hangi denizleri geçecektir bilinmez Kime sevdalıdır derseniz Bir sırdır o, söylenmez. Günler geçer yollarda, belki aylar Ne dağlardan ürker, ne vadilerden Şekillere bürünür kar. Vazgeçirmez buz tutmuş pencereler Uğuldayarak esen soğuk, Ya da ayazla kardeş *******. Gözü yerde sevdalısını arar Bir an önce kavuşmak için Yanıp tutuşan kar. Görünce bölünür milyonlarca parçaya kocaman bulut Bir taze gelin edasıyla atar kendini Sevdalısına. Beyazlarla süslü raksına başlar En hafif rüzgâra bile dayanamaz Salına salına iner kar. Hayatının ilk raksıdır bu Sonunda kollarında eriyecek Sevdalısına son dansıdır bu. İşte böyle yağar Gözlerinden mutluluk yaşları akıtan Kar. Bir sevda uğruna erir gider Ve bir taze karın sevdası Bir taze sonla biter. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karalara Sevdalar
Söylerdim ya Sen gülünce gülmek güzel Sen gülünce bahar renklenir Sen gelince bülbüller dile gelir. Sen maviliklerce güzelsin Ben kapkara karalarca Sen sevdalısın Çok renkli baharlara. Çiçekler sana hayat verir Ben çiçeklere bakar bakmaz Aklıma ayrılığın gelir. İşte karalar burada tanıdı beni Geldiğin karanlık bir geceydi Gidişin de İşte tam burada karaları tanıdım İşte tam burada karalara sevdalandım. Getiren karalar götürmüştü seni Yüreğimde karalar bırakarak Kara kara *******e Kara yazılarla Ayrılışını yazarak. Hep söyledim Işıkların tek rengini tanırım, kara Her renk damgasını vururmuş bahara Oysa Kara gül bahçesi benim gönlüm Benim baharım kapkara. Hep söyledim Sen gülünce gülmek güzel Ben gülünce hep sen de gülerdin Onun için çok gülerdim Hiç değilse bu bahar Bu bahar gülmek için gel İstemiyorsan eğer sen bilirsin Sen de orada kal Sen de orada karar. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karar Ver
Açık söyle duygularını Niyetin neyse haykır, fısıldama Gidecekmiş gibi durup gelmek olmaz Taşıyacaksam ayrılığı Oyalama, yüklensin gidişin sırtıma. Ağlayacakmış gibi gülümsüyorsun Niyetin gelip gitmekse söyle Haberim olsun ayrılığından Geldiğin gibi dimdik git gideceksen Beni de kendini de üzme. Çekinme *******imin karartısından Gözyaşlarım karanlıklara eşlik eder Her yanda yokluğun yazsa ne çıkar Sen bulursun goncadan bir yeni sevda Dökülmüş yapraklar bana yeter. Rüyalarımı da düşünme gideceksen Hepsinin başköşesinde sen oturursun Bütün türküler gidişini söylemeye başlar ya Birleşir hatıraların ruhumla Gündüzlerimde de ben olursun. At tereddütlerini, kararını ver Ben sevdamı uzattım Bütün odalarını açtım yüreğimin Gitmek üzere değil kalmak için gel geleceksen En güzel çiçeklere senin kokundan kattım. Turgut Uzdu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|